Jump to content
hertzz

Мнения за CR-V

Recommended Posts

Тоя мокет, явно не е точно оня мокет, по който пикае домашния ти любимец :lol: Не съм се интересувал, какъв точно е. Просто Маркони, като го спомена, се сетих, че съм го виждал. Заводски направено.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слави тея двамата-Краси и Маркони, нещо те взеха за мезе:D/>!

Просто Маркони, като го спомена, се сетих, че съм го виждал. Заводски направено.

Краси , развесели ме доста , със заводското направено , а то е тип "направи си сам" -ама по-пипнато:D/>!Много хора си слагат така наречената "изкуствена трева", ама и те не знаят защо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие хубаво искате да слагате мокет(то по скоро е някакво киче..Публикувано изображение),но на Версото имах такова покритие в/у подкалниците. За шумоизолация на калниците вършеше работа, но...Публикувано изображение според мен.. и момчето от автомивката...,тези кичета имат един огромен недостатък,а именно... снега и леда който се натрупва по тях... така залепва(направо се впиваПубликувано изображение) в кичето , че ако измиването на кола с водоструйка с пластмасови подкалници трае около 5-10 минути ,то на кола с "облечени" подкалници трае 15-20 минути..Публикувано изображение и често споменаване на "майката" на колата от момчето на автомивката.. На мен повече пари за миенето не са ми взимали...,но на други може и да са взимали..Публикувано изображение Така че..., ако имате приятел с автомивка... слагайте(лепете) смело..Публикувано изображение!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е,проблема си е на автомивката.Влага се фабрично след 2006 в доста автомобили ама не сте се зглеждали.Питайте някое момче на автомивката,колко коли са с мокетче:).Дефакто ако отидете на магазин за мокети...нещо от сорта на велтер представлява.Ползваше се за облицовка на коридори.Има невероятен ефект за шума...който го интересува естествено,че не е по темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене ме интересува, и без тва си я мия сам :) да пробвам нищо не пречи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да напиша и последното си мнение от лимита за днес..Публикувано изображение.Колеги искам да ви попитам нещо във връзка с това обезшумяване на нашите Хонди,а именно: върху моите подкалници има остатъци от някакво покритие(нещо като гумени стружки),та... дали ако напръскам по обилно с такъв спрей(за да стане по-дебел слой),ще върши същата работа като мокета..Публикувано изображение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е да е ... как да кажа пореста структура, ако е напръскано с нещо което е плътно няма да има особен ефект. Ама да знаеш с всичко се свиква, и да има ефект след 1 ден си свикнал вече и пак ти се вижда шумна :) Караи и няма се плашиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпите пръскалки на фаровете, за една година, вече трети път се запушват!Ползвам хубава течност - чиста е и не е замръзнала!А последния път, преди 3 месеца като ги отпушвах,промих основно казанчето и маркучите и сега пак се запушиха!Помпата за тези пръскалки работи, но я усещам че се тормози ,защото не може да изхвърли течноста!Другите помпи, за предно и задно стъкло работят и си пръскат!Лошото е че трябва да се свалят подкалниците , да се откачват и продухват маркучите , а времето не е подходящо за лежане отдолу!Тея пръскалки, въобще не вършат работа / само където течноста свършва за норматив / , а сега като са запушени ,товарят помпата и може да даде фира! Аиде дайте идеи ,от какво се запушват тези пръскалки на фаровете, като отворите са им доста по-голями от тези на стъклата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за обезшумяването живо ме заинтересува.При мен шум се чува основано от предните гуми и то при скорост над 110 км.Не е нещо фрапиращо но ме дразни малко на дъдлъг път.И когато си с дете и жена и не можеш да надуеш музиката си е проблем :D/> Ако някой знае какво точно се слага на подкалниците за изолация нека сподели.А ако има и някой, който да го прави професионално (че Маркони в Русе ми е далече)съм готов да обсъдим финансово въпроса.Говорим за предните две гуми че от там се чува най-много.П.С.Има ли някой който го е правил да сподели дали има ефект?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емич, с каква вода разреждаш течноста за чистачките? пробваи с дестилирана :)Тенев, сваляш си подкалниците купуваш си К-флекс (гугъл знае от къде в софия) ама по дебел си купи, някъв на 15мм че и повече, и облепяш подкалниците от вътре, монтираш пак и се молиш да не шуми. Аз го сторих ама маи ефекта не е особен, щото моя К-флкес беше 6-мм. А и при мен явно звука влиза и от другаде, наи вече пода на колата. Можеш да облепиш и задната страна на калника дето е към вратата, само че там много внимаваи какви дренажни канали има да не запушеш някои и да вземе ти влиза вода в купето, може да залееш с вод аот горе и да видиш от де се стича. Но по добре само подкалниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тенев, сваляш си подкалниците купуваш си К-флекс ......

Благодаря за съвета и полезната информацията (особенно за дренажните канали че нямаше да се сетя сам) но ми звучи като да имам крик,инструменти и т.н.А тези неща малко ми липсват.Явно ще го отложа във времето.Или поне да се стопли и може да се пробвам с налични средства.Аз преди два месеца ходих при Тояга да ми облепят предната врата със STP или нещо подобно.Те ми го препоръчаха.Имаше едно леко дразнещо дрънчене при затваряне на вратата.Ефекта беше миниминимален :)/>/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как минимален, СТП тряя да е връхта, ела да видиш моите врати с К-флекс се затварят като на мерцедес Е класа :) Само се чува "Туп" А не като преди "дрън" а звука от тях пък стана уникум. Явно тва дето ти придрънква е некои елемент в вратата не самата тенекия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слави , естествено я разреждам с обикновенна чешмяна вода!Дистилирана -айде нема да се глезим!То ясно ,че чешмяната е тиняк /колкото и да ни убеждават че е супер/ ,но досега на всичко де що съм карал, такава вода съм използвал и е нямало проблеми! Тука има нещо гнило?Стигам до извода, че тези прехвалени течности /по-скъпите/, не са много читави и от тях идва проблема!Нещо са объркали химията майче?п.п. Едно време ,в началото на демокрацията ,като бяха кът тези течности ,а Спирта беше скъп ,използвах обикновенна Водка, ама сега е около 10лв. за литър ,иначе нямаше да го мисля въобще:D/>!И не се смей , че един колега,си караше БМВ-то пак с Водка ,щото беше по-евтина от антифриза и нямаше никакви проблеми!Абе Водката е голяма работа, ама тогавашната-сегашната не става за нищо:D/>!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как минимален, СТП тряя да е връхта, ела да видиш моите врати с К-флекс се затварят като на мерцедес Е класа :)/>/> Само се чува "Туп" А не като преди "дрън" а звука от тях пък стана уникум. Явно тва дето ти придрънква е некои елемент в вратата не самата тенекия.

Възможно е.Аз отидох и им казах какво ме дразни.Те казаха няма проблем ще го направим.Когато отидох бяха облепили вратата но най-дразнещия звук си остана.Оказа се,че момчето което правило вратата не било чуло този звук и за да го оправят трябваше да свалят половината СТП.Ако имах време със сигурност щях да ги накарам да го свалят и направят всичко наново.Както и да е.Минало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес си купих филтрите за климатика , 2-та броя за 18лв.-мисля добра е цената.Въздушния филтър /за дизела/ го купих за 15,50лв. ,а в Юбико ми продадоха за 25лв. - неоргинален естествено!Масления филтър /ф. елемент/ беше на 13 лв.,а в Юбико ми го продадоха за 24лв.,ама него ще го копувам като дойде време за смяна на маслото.Ако ви интересува къде е магазина- питайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата изостава, затова да споделя:Първо-пръскалките сами се отпушиха, което ми спести едно разглобяване.Второ- днес смених гуменките за 44лв., като сложих старите от миналата година, които бяха предвидени за изхвърляне ,обаче като им премерих сутринта граифера се оказа - 4мм. и реших и това лято да ги търкалям.Трето- днес докато сменяваха гумите, видях че задните накладки са пътници , добре че вчера един приятел ми донесе един комплект " Локхед-Делфи" на едрова цена от 24лв. и тези дни ще ги сменя.Не знам какви са като качество /изглеждат с добро феродо/ но за тази цена ,мисля да не ставаме претенциозни- все пак са задни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...