ARMAVEL 136 #1 Публикувано 4 Декември, 2012 Здравейте,колеги! Най-после дойде време да си купя Хонда.Понеже съм ученик и бъдещ студент съм се насочил към нещо по-леко,поне на първо време,а именно сивик EK икономик d15z6 (задължително).Та да попитам,някой ходил ли е да гледа тази кола http://www.cars.bg/u878752 и като цяло какво ви е мнението от това на снимките.Мерси предварително за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #2 Отговорено 4 Декември, 2012 На снимки хубава,но дали е така наистина ? Не чакай само от снимки да избереш колата. Или помоли някой софиянец да ти я огледа или хващай автобуса и я виж сам. Не ме разбирай погрешно, но око да види ръка да пипне. Вярвам, че си разгледал доста коли докато стигнеш точно до тази. Понякога някой не толкова излъскан екземпляр може да има повече достойнства. Най малкото ще се види ако някъде е текло нещо по двигател и т.н. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #3 Отговорено 4 Декември, 2012 Ами да,от доста време следя обявите и забелязвам,че са малко кът икономиците.По принцип даже си търся фейс ама там още по голямо търсене ще падне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #4 Отговорено 4 Декември, 2012 Продавача е много запознат явно,в описанието е написал VI TEC !По принцип 98 година по мои наблюдения са с голяма емблема отпред.Иначе като за кола продаваща се на Горубляне си е нормално лъсната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #5 Отговорено 5 Декември, 2012 Доста добре изглежда на снимките. Интересно е как са се запазили толкова добре вс лайснички и пластмаси по броните и вратите.. и маркучетата по мотора са подменяни сякаш. Вероятно е стягана, за да стигне до това състояние. Мисля, че трябва да се види на живо и да се прецени дали си заслужава паричките Това колко е запознат продавача може единствено да е в твой плюс според мен Аз като вземах мойта и продавача ми каза "... тука като карам и светва една зелена лампа и нз какво й е на колата...", та ми помогна да отбия малко от цената Успех с търсенето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #6 Отговорено 5 Декември, 2012 значи климатроник със сигурност няма! 98-ма са с големите решетки и със спирачки от вти (262 мм) щом си склонен да дадеш толкова пари за тази кола силно ти препоръчвам колата на колегата Dragi4 цък 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #7 Отговорено 5 Декември, 2012 С две ръце съм за горния пост, "сивия мишок" е просто уникално автомобилче!Иначе за обявата мога да кажа, че колата изглежда много добре, само не ми харесва, че двигателя е измит...кой знае как са го измили и с какво, а и каква ли е причината ?!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #8 Отговорено 5 Декември, 2012 С две ръце съм за горния пост, "сивия мишок" е просто уникално автомобилче!Иначе за обявата мога да кажа, че колата изглежда много добре, само не ми харесва, че двигателя е измит...кой знае как са го измили и с какво, а и каква ли е причината ?!Успех!Е да,но мотора не е същия,а изглежда човека си знае какво търси.И не е ли с обръщан волан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #9 Отговорено 5 Декември, 2012 Не познавам колегата Dragi4, но се ползва с добра репутация във форума. Аз бих прежалил разликата в цената. За напълно обслужен автомобил си заслужава. Може да се каже, че ще го вземеш от познат. Качваш се и караш. Покупката на кола от авто къща мога да кажа само едно - никога няма да го направя, без човек, който разбира от коли. Такива боклуци продават, че на външен вид са супер и всичко е ОК, но на втората седмица разбираш, че на предния капак и по калниците има един самосвал с кит, пробит радиатор и т.н. А смятай, че и разходите по обслужване след като го вземеш са поне още 1/3 от покупната цена на автомобила, а Dragi4 продава неговия обслужен. Но все пак ти решаваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #10 Отговорено 5 Декември, 2012 Е да,но мотора не е същия,а изглежда човека си знае какво търси.И не е ли с обръщан волан?Не е с обръщан волан, така си е излязла от завода. Мотора не е точно същия но пък за сметка на това е с газов инжекцион. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #11 Отговорено 5 Декември, 2012 Гледам моя мишок намесен Към колегата по-горе....кой луд обръща волана на Сивик и реално знаеш ли какви са разликите м/у двата мотора Не виждам какво общо има м/у двете споменати коли освен че са сивиУспех и късмет на колегата с избор и покупка на Сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #12 Отговорено 6 Декември, 2012 разликата е 100 кубика повече, 2 коня отгоре и 7 нм в полза на д16-ката а според мен, цената на драгича е доста по ниска от цената на тая д15ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #13 Отговорено 6 Декември, 2012 И аз мисля ,че 3800 лв. са доста пари за двуврата кола 96-97 год.,но пък мотора си е най-икономичния на Хонда,а и скоростите са по-различни и е приятно на дълъг път с тях.Цената има на къде да падне доста. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #14 Отговорено 6 Декември, 2012 Колега, Не че нещо, ама за 3800лв и да няма климатик си е пладнешки обир направо...Тая кола, докато я вкараш в пътя ще си на 5500лв поне и ще трябва да я караш до гроб...С икономиците определно се спекулира с цената. Да не говорим и че данъка и е около 130лв, заради конете. По-добре д14а3 и си смени на дросела гарнитурата. 100% има по-добри оферти. А разликата в разхода от порядъка на 1/100 при сложена газова няма да разбереш, че го има 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #15 Отговорено 6 Декември, 2012 А това, че колата е 2 пъти по-мъртва е друга бира... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #16 Отговорено 6 Декември, 2012 Колега, Не че нещо, ама за 3800лв и да няма климатик си е пладнешки обир направо...Колега и двете коли ,за които става въпрос,са с клима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #17 Отговорено 6 Декември, 2012 Благодаря ви за мненията,колеги! Скоро време се надявам да купя нещо и задължително ще се похваля тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #18 Отговорено 8 Декември, 2012 Колега, ако още търсиш виж каква обява има от вчера http://www.cars.bg/u869211 .Държа да отбележа, че нито аз продавам колата, нито познавам продавача.За тея пари дето си приготвил тази изглежда много добре и е фейслифт.Ако можеш ходи я гледай и да споделиш как е, че хваща окото на пръв поглед.Ако не помоли някой колега от района да я погледне и да ти каже има ли смисъл да се ходи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #19 Отговорено 8 Декември, 2012 Май добре са я пребоядисали:rolleyes:/>ама трябва да се пробва от доверен човек! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #20 Отговорено 11 Декември, 2012 Колеги,най-накрая дойде момента и аз да карам Хонда! Сивият мишок на Драгича е вече моя собственост.Уникално красива и поддържана кола,радвам се че направих правилният избор! Драгича е много точен и още веднъж тук ще му благодаря от все сърце,че се нави за цялата схема край покупката.Скоро и снимки 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #21 Отговорено 11 Декември, 2012 ееееееееее Честито Колега !!!Със здраве да си я караш колата и много безаварийни километри с нея!!!Гледам че си от Стара Загора,може и да се засечем някъде по някоя срещичка или по улиците Аз съм със син седан 5-та генерация Още веднъж Честито и се кефи на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #22 Отговорено 11 Декември, 2012 Честито и много безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #23 Отговорено 11 Декември, 2012 Честито и от мен и мисля, че си направил правилния избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #24 Отговорено 11 Декември, 2012 НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ-Правилният избор Драго е уникално точен а колата е уникално добра поздрави за добрия избор )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #25 Отговорено 11 Декември, 2012 Честитка и от мен!Ще останеш доволен,Драгича е пич и ти е дал читава кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #26 Отговорено 11 Декември, 2012 Честито и много безаварийни. Направил си добър избор. И умната по заснежените пътища ;)/>. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #27 Отговорено 11 Декември, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #28 Отговорено 12 Декември, 2012 Честито!Благородно завиждаме:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #29 Отговорено 12 Декември, 2012 Браво! Честито и със здраве, и безаварийно да я караш тая красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #30 Отговорено 12 Декември, 2012 БРАВО!!!Честито,добър избор направи.Много безаварийни ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #31 Отговорено 12 Декември, 2012 много правилен избор честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове