dufosvti2 303 #41 Отговорено 16 Ноември, 2012 ''Миналата седмица си купихме 2 зимни гуми.МОШЕНИЦИ!!!! И двете гуми криви и дефектни! Проблем при рекламация!'' това някои чете ли го,ся го мернах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #42 Отговорено 16 Ноември, 2012 Аз го прочетох няколко пъти, а ти прочете ли отдолу отговора на екипа.Аз за сега съм доволен, дано и за напред да е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #43 Отговорено 17 Ноември, 2012 (Редактирано) За Фалкените, честито. Аз сега ще карам трети сезон с по-стария модел 16 цола, купен точно от там. Миналата зима гумите ме спасяваха в невероятни условия, много много съм доволен, а този нов модел сигурно е още по-добър!За avtogumi.bg лоша дума не мога да кажа. И аз и баща ми сме пазарували гуми вече няколко пъти, изключително коректни са Редактирано 17 Ноември, 2012 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RoadRunner 1 #44 Отговорено 19 Ноември, 2012 Колега аз една зима съм изкарал със 175/65/14 отпред и 185/60/14 отзад (дори не бяха зимни ), няма проблеми да знаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ntpetkov 14 #45 Отговорено 20 Ноември, 2012 За Accord 7 gen, какво препоръчвате 205/55/16 H91, мислех си за тези, пък тезиса по - евтинки, но който и да питам ми препоръчва Toyo или Yokohama . Не знам това някаква маниа ли е към азиатското вече?! Или просто не трябва да се прави компромис с марката, като гледам ревюта се справят доста добре и Goodrich, и Michelin, и Continental, и Fulda, и т.н. Моля дайте някакъв съвет дали си заслужава цената на Toyo и Yokohama пред другите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #46 Отговорено 20 Ноември, 2012 (Редактирано) Аз бих препоръчал тези с най-високи резултати на ADAC според джоба ти. Виж за този размер гуми тук:http://www.avtogumi.bg/oscommerce/testove_zimni_gumi.phpАко ще даваш към 200лв на гума то: Continental ContiWinterContact TS850 или Michelin Alpin A4 са най-доброто и имат най-хубави показатели за износване (ще изкарат спокойно 3 сезона).Иначе Фалкена е страхотна гума с цена 150 на брой. Редактирано 20 Ноември, 2012 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #47 Отговорено 20 Ноември, 2012 Michelin ако имаш възможност, но задължително каквато и гума да си избереш гледай къде и кога е произведена.;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ntpetkov 14 #48 Отговорено 20 Ноември, 2012 bobchoo За кога ще погледна DOT-а да е в последните няколко месеца. Но за къде какво е значението? Днес четох под цитираният по - горе мишелин на 2ро място в ADAC, един клиент пише, че му пишело на гумите Made in Romania? Та направо ми кажете с каква страна на произход да НЕ вземам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #49 Отговорено 20 Ноември, 2012 Германия, Франция, Италия, Япония, Англия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
__reddevil__ 8 #50 Отговорено 22 Ноември, 2012 Когато баща ми си взе колата (2006та) си взе и 4 нови зимни гуми VREDESTEIN SNOW TRACK 2. Модела вече е стар, а новия е сноу трак 3. До сега не са мръднали като качества, все едно вчера са слагани и нямат проблем с плъзгане. На хондата карам с БФ гуудрич и имам чувството, че карам с летни гуми зимата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Y.Krumov 2 #51 Отговорено 22 Ноември, 2012 (Редактирано) Какво мислите за гумите AVON Ice Touring ?:rolleyes:/>/> Поръчах си такива,но не може да се каже че са на 100% нови, понеже са със стар дот ( 2106).Въпреки това гумата е неизползвана,така че как мислите ще се държи в тая комбинация ? Редактирано 22 Ноември, 2012 от Y.Krumov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #52 Отговорено 22 Ноември, 2012 Колеги, в ТМ Ауто има страхотни предложения на маркови гуми и размери. Онзи ден си закупих 4 бр. Бриджстоун Близак, размер 195/65/15, Дот 39/12,made in France,цената за гума е 107 лв. Купих за моя приятелка Фулда Кристал Монтеро- 175/65/14, Дот 38/12,отново произведени във Франция, цена 93 лв. бройката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDJI11 18 #53 Отговорено 22 Ноември, 2012 (Редактирано) колеги аз работя като гумаджия вече 6та година има доста модели хубави но ги няма вече хубавите гуми сегашните гуми са за по 2ве зими макс аз карам 4ри зими със ПИРЕЛИ http://gumi-online.net/product/11188/195-70r15c-tl-104-102r-winter-chrono-pirelli.html и съм страшно доволен но за в момента единствено ми харесва новата шарка на НОКИАН http://gumi-online.net/product/21257/175-65r14-82t-nokian-wr-d3.html също и този ГУДИЕР http://gumi-online.net/product/7314/155-65r14-75t-ug8-ms-good-year.html Редактирано 22 Ноември, 2012 от REDJI11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #54 Отговорено 23 Ноември, 2012 (Редактирано) Хубавите гуми свършват бързо. Едно време москвичите са карали и по 10 години с едни гуми - зиме, лете, сичко, ама нито колите са били като днешните, нито гумите са имали нещо общо. За мен винаги гуми над 3 сезона не са били гуми. С летните може да се направи компромис, със зимните е по-различно Редактирано 23 Ноември, 2012 от Veseliq 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 61 #55 Отговорено 23 Ноември, 2012 Когато баща ми си взе колата (2006та) си взе и 4 нови зимни гуми VREDESTEIN SNOW TRACK 2. Модела вече е стар, а новия е сноу трак 3. До сега не са мръднали като качества, все едно вчера са слагани и нямат проблем с плъзгане. На хондата карам с БФ гуудрич и имам чувството, че карам с летни гуми зимата. Колега, я сподели за кой модел на BF Goodrich става въпрос. Миналата зима я изкарах с BF Goodrich G-force Winter и останах много доволен от тях. Най-вече на сняг. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #56 Отговорено 23 Ноември, 2012 колеги аз работя като гумаджия вече 6та година......но за в момента единствено ми харесва новата шарка на НОКИАН http://gumi-online.net/product/21257/175-65r14-82t-nokian-wr-d3.html ... http://gumi-online.net/product/10767/195-65r15-91t-kw23-kumho.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове