nakito_JDM 0 #81 Отговорено 8 Август, 2012 (Редактирано) Колеги и аз да се разпиша с един Икономик,Англичанка. Редактирано 8 Август, 2012 от Накито Матев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakito_JDM 0 #82 Отговорено 8 Август, 2012 Колеги искам да се обърна към вас за малко помощ..Става въпрос за този колектор http://tuning-parts.bg/atmosferni-kolektori/621/ та като е за D16 дали може да стане за D15Z6 англичанка '96..? МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #83 Отговорено 8 Август, 2012 Става бе 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #84 Отговорено 8 Август, 2012 D16Y5 Vtec E това става ли за записването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #85 Отговорено 8 Август, 2012 Драго се ша извадиш някои интересен двигател .Хай и аз да се впиша ако се зачита с Д15Z3 Англишманка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakito_JDM 0 #86 Отговорено 9 Август, 2012 Мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #87 Отговорено 9 Август, 2012 Абе аз не помня писах ли се тука, както и да е. Японски сивик 96-та, d15z6.... ама май само блока остана от него Вал с повдигачи, бутала с биели, интейк в калника и K&N, колектор, без катализатор, генерация, къси скорости и P28 разбира се. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #88 Отговорено 13 Август, 2012 Е остава да покажеш и как върви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #89 Отговорено 13 Август, 2012 И аз се записвам с един хеч, от скоро го имам и за едни 5-6 хиляди му правих алтернатор, големи тампони, акомулатор а сега следва термостата, нещо гарнитурата му тече. Впочем пуснал съм една тема за реглаж на клапаните, вие нещо да ми кажете точно с тези мотори, дали сте правили или не сте и през колко хиляди километра. А някои ако иска може да спретнем една среща на некои друг икономик в София некоя вечер. Поздраи колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #90 Отговорено 4 Септември, 2012 Колеги имам един въпрос ..........Ламбда сондата от стоковия колектор става ли на сотков колектор от 16з6? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #91 Отговорено 4 Септември, 2012 Става на всякакъв колектор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #92 Отговорено 4 Септември, 2012 Мен са ме разписали, като гледам. Нищо че клипа би изглеждал различно сега. Ето едно клипче в което се вижда колко развива колата на 4-та скорост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HepegoBeH 1 #93 Отговорено 14 Септември, 2012 +1 и от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #94 Отговорено 14 Септември, 2012 И моята бройте,D15Z8-перничанка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #95 Отговорено 17 Септември, 2012 В honda-tech форума излезе едно интересно мнение:"I was in the Vtec E club for about a year. I did love the 35-40 MPGs my 98 Hx got. I managed to run a 15.919 ET in it with just a CAI and an axle back exhaust. Now it has a LS Vtec swap in it."Някои тествал ли е икономик на 400 метра, че ми стана интересно ? Висока 15ка само с CAI и гърне пък и предполагам със стоковата скоростна кутия ми се вижда доста добро постижение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic111 14 #96 Отговорено 17 Септември, 2012 +1 EK3 D15Z6 Made in Japan. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #97 Отговорено 17 Септември, 2012 Станахме бая икономайзери от Варна ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #98 Отговорено 18 Септември, 2012 Още една икономична японка от Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #99 Отговорено 18 Септември, 2012 Кога ще ги съберем тези Варненски Икономайзери ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #100 Отговорено 18 Септември, 2012 Кога ще ги съберем тези Варненски Икономайзери ? Добра идеяАз съм готов,само кажете дата,час и място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Did0 18 #101 Отговорено 18 Септември, 2012 Днес си смених свещите ( NGK ZFR6J-11 - такива пишеше в книжката). Вече 50 хил километра карам без да ги погледна просто защото не ми е създавала проблеми. Когато пусна климатика колата мнооого омаляваше и си мислех че по принцип си е така заради дългите скорости и сега се оправи !? Почнах да гледам в нета какви са тия свещи дето са и сложили германците защото последно са сменяни там и не мога да намеря нищо конкретно за тях. Свещите са BERU ultra 14FR-7LUX 1.05mm и повече няма да ги сложа! Тъй чв си проверявайте свещите, а колата изкачва баири и на 5-та вече а разлика в ниските има много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #102 Отговорено 18 Септември, 2012 (Редактирано) Тъй чв си проверявайте свещите, а колата изкачва баири и на 5-та вече а разлика в ниските има много Моята лети в целия оборотен диапазон и не смея да ги пипам. Редактирано 18 Септември, 2012 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #103 Отговорено 18 Септември, 2012 Ами хайде има ли навити Варненци и икономайзери да се срещнем да видим кой какво правил и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #104 Отговорено 19 Септември, 2012 Ами хайде има ли навити Варненци и икономайзери да се срещнем да видим кой какво правил и т.н. Нека да е поне след 4-5 дена,че днес следобед влизам в бокса да ми оправят броните и предната дясна вежда,иначе трябва да дойда с Пунтото на жена ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #105 Отговорено 19 Септември, 2012 Дам тъкмо докато ти оправят кошчето да се светнат и другите и да се съберем повечко варненски икономайзери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #106 Отговорено 19 Септември, 2012 Здравейте колеги, нека и аз да се похваля с моята любима количка - англичанка D15Z8 разбира се от Варна. Много съм навит да се срещнем, но ще се прибера в БГ някъде след 4ти октомври Пожелавам ви приятно изкарване ако не успея да се прибера навреме за срещата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #107 Отговорено 20 Септември, 2012 Здравейте колеги, нека и аз да се похваля с моята любима количка - англичанка D15Z8 разбира се от Варна. Много съм навит да се срещнем, но ще се прибера в БГ някъде след 4ти октомври Пожелавам ви приятно изкарване ако не успея да се прибера навреме за срещата ! Welcome to the Jungle Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #108 Отговорено 20 Септември, 2012 Ако има достатъчно хора от Варна за среща да определим една дата примерно да кажем 10 октомври и да си направим една малка икономична срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #109 Отговорено 20 Септември, 2012 D15Z8 но в момента в бокса. Трябват и бутала P2J ако някои има да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #110 Отговорено 20 Септември, 2012 Ако има достатъчно хора от Варна за среща да определим една дата примерно да кажем 10 октомври и да си направим една малка икономична срещичка Аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #111 Отговорено 20 Септември, 2012 Ми добре нека да видим колко ще се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #112 Отговорено 21 Септември, 2012 Още една икономика от варна d15z6 на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #113 Отговорено 21 Септември, 2012 Обявявам Варна за столица на Икономиците +1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #114 Отговорено 21 Септември, 2012 [*]10.10.12 Дата за Икономическа Среща Удобно ли е за всички и давайте идеи къде искате да се срещнем , на ОМВ или някъде другаде ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #115 Отговорено 22 Септември, 2012 [*]10.10.12 Дата за Икономическа Среща Удобно ли е за всички и давайте идеи къде искате да се срещнем , на ОМВ или някъде другаде ? Може и по-рано,че към 10.10.12 планувам да литна за седмица до Италия.26/27 този месец е ОК за мен,стига да се съберат доброволци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #116 Отговорено 23 Септември, 2012 Други мнения относно срещата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондомир 3 #117 Отговорено 23 Септември, 2012 И един D15Z1 директно от Русе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #118 Отговорено 24 Септември, 2012 Други мнения относно срещата ? Като гледам,май само двамата ще си организираме среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #119 Отговорено 24 Септември, 2012 Мойта не е икономик, ама ако кажете кога и къде, може да намина и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic111 14 #120 Отговорено 24 Септември, 2012 Там съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове