mitko vtec 38 #1 Публикувано 10 Май, 2012 Здравеите колеги,накои има ли впечатления от тези гуми.Ще ги взема чисто нови 150лв (250/45/16).Добре ли е като цена и дали има нещо по-добро за тея пари.Стават ли чат пат за по екстремно каране.Щото пише че са предимно за среден клас коли(моито купе вече е под средния клас ),какво се има предвит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #2 Отговорено 10 Май, 2012 Гуми ХАНКУУК са едни от най-добрите цена -качество според мен .за тези пари 16 ки смятам че е много добра оферта . А и е нова гума все пак 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #3 Отговорено 10 Май, 2012 250/45/R16 не съм сигурен че има такъв размер,да не би да става дума за 205/45/R16?Иначе ханкок при големите гуми имаха някакъв модел ventus evo, който се представяше в челните места по разните му там тестове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #4 Отговорено 10 Май, 2012 205/45/16 точно така колега.Иначе имат един страхотен модел Ventus rs2,ама ми идват много скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iwolf 3 #5 Отговорено 10 Май, 2012 Колега за модела който питаш нямам идея,но аз втори сезон съм с Ventus V12 evo 205/55/16 и съм много доволен,пък и изглеждат страхотно.Мисля,че бяха от по високия клас гуми имат предпазен борд и са XL което е плюс за "перфектните ни пътища".Потърси някъде за цена,и ако те устройва взимай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 10 Май, 2012 Карал съм с такива гуми, наистина са много добри... скачай смело. До скоро карах с паради еми не съм очарован толкова и ги махнах. В момента съм с клебер и мишелин 2х2 чисто нови, до сега не съм карал с по-добри гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #7 Отговорено 11 Май, 2012 Аз пък не съм доволен от летните ми Ханкок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristian1984 22 #8 Отговорено 11 Май, 2012 Колега за тази цена мисля че са повече от перфектни.Карал съм за малко кола с такива гуми и нямах оплаквания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #9 Отговорено 11 Май, 2012 Добри добри , колко да са добри ? Мишелин на 5 години е по-добър от Ханкок на 2г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hamann 4 #10 Отговорено 14 Май, 2012 Не съм сигурен дали ще ти помогне това, което ще ти кажа пич, но все пак ето впечатлението ми.ЗИМНИ гуми Hankook си взех мисля бяха W310 и съм крайно недоволен (писах в една тема преди време за тях). За летни нищо не мога да кажа, защото не съм карал, но определено Hankook ме загубиха като клиент и никога повече тази марка . Ти си знаеш и си преценяваш, но ако ще пестиш пари от гуми пак личното ми мнение е, че не си заслужава. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #11 Отговорено 17 Май, 2012 За тези пари са добра сделка, взимай и няма да съжаляваш. Само внимавай на какво налягане ще ги караш. За леки коли като сивиците и 0.2 Bar разлика в налягането може да ти съсипе настроението и колата да се държи все едно си с 13-ки гуми. И имай в предвид,че новите гуми трябва да се покарат няколко стотин километра преди да се "разработят" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #12 Отговорено 21 Май, 2012 Колеги купих ги.Като за първо каране с тях съм адски доволен. Спрямо зимната ми ласа са в пъти по безшумни(тя самата кола си е доста шумна но има разлика).Единствено от към борд не са ги направили хубави (все едно няма)но мисля че за качество са отлични. Това са ми първите чисто нови гуми и можеби за това да ми се струва че са отлични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #13 Отговорено 21 Май, 2012 Със здраве да си ги караш и много безпроблемни и бездупкови километри ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #14 Отговорено 21 Май, 2012 (Редактирано) Добри добри , колко да са добри ? Мишелин на 5 години е по-добър от Ханкок на 2г. Първо се казва Мишлен, и второ замислял ли се твоите "ЛЮБИМИ "гуми Мишлен, които ги купуваш от БГ къде са произведени ?? Hankook щом е чисто нов го вземай ,па ако ще и Fulda на 4 години да ти продава не стават , пред новите гуми Доизтърквам едни Мишлен летни и да ти кажа втори път няма да повторя !!! Скъпи и твърди, верно трудно се трият ама хич не държат ! Редактирано 21 Май, 2012 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #15 Отговорено 27 Май, 2012 Аз също съм карал с ханкок и съм доволен от тях и на сухо и на мокро! Но какво толкова плюете Мишлена? В момента съм с такива на 6 години със супер грайфер и са доста меки на допир и по пътя! Сцепление си имат много добро за разлика от много други НОВИ марки които са си гола вода! На тях пише че са произведени в германия. На по-студено време искат малко каране преди да се цепиш по пътя,но съм доволен от тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLOT17 4 #16 Отговорено 23 Май, 2016 Здравейте.Чакат ме в гумаджийницата с поръчка 4бр. чисто нови Ханкуук 205/65/15 летни за H-RVто ми (не си взех гуми за джип защото не мисля че това е джип ) . Цената е 85лв с монтажа и баланса в провинцията . Та всичко изглежда супер, но ми се струват много евтини . Има ли "големи" ментета на тази марка ? (тези които ще сменя са пак Ханкуук, но зимни 195/70/15 и са на 5 години и за се нацепили от всякъде. Не е нормално една Дебика да издържи повече) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #17 Отговорено 23 Май, 2016 Колега, Ханкуук са среден клас гуми, какво значи ментета? Разрови се из нета, виж къде Ханкуук имат заводи и ще си отговориш дали са ментета или не. На мен цената ми се вижда нормална за среден клас гума. Което не значи, че са лоши. От личен опит обаче знам, че с гумите компромис не бива. С последната ми покупка се убедих. Не са ти ментета гумите. Слагай и карай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #18 Отговорено 24 Май, 2016 Hankook се наложиха на пазара на гуми в последните години с много добро съотношение цена качество.Не случайно ги използват и за първоначално вграждане от големи автомобилни производители.Все пак са made in korea. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLOT17 4 #19 Отговорено 27 Май, 2016 (Редактирано) Благодаря за отговорите . Оказаха се високоскоростни за смях . Не знам дали ще могат да свършат работа за малко кал ако ми се наложи ама ще видим Редактирано 27 Май, 2016 от BLOT17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове