Jump to content
atoma

I-ви кръг планинско "Варна" ще се проведе в събота и неделя (21-22 април)

Recommended Posts

На 21 и 22 април ще се проведе автомобилно състезание “Варна" – първи кръг от Българския планински шампионат за 2012 г. За трасе ЩЕ се използва класическата скоростна отсечка от рали “Златни пясъци" – Аладжа манастир.

В събота от 11 ч. на входа на Морската градина е предвиден церемониалният старт на надпреварата. В 13 ч. започват официалните тренировки, които ще се проведат в три манша. В зависимост от представянето на пилотите в тези 3 манша ще бъде направен и стартовият списък.

Състезанието в неделя започва в 10 ч. и също ще се проведе в 3 състезателни манша.

Организаторите подготвят и изненада за автомобилните фенове в морската столица. Всички те ще могат да видят легендарния автомобил “Рено Алпин", с който се е състезавал големият български състезател Илия Чубриков.

Във връзка с провеждането на състезанието отсечката между светофара на Златни пясъци, Т-образното кръстовище и Алажда манастир ще бъде затворена за движение на автомобили в събота от 12 ч. и в неделя от 9 ч.

източник: www.ole-bg.com Редактирано от atoma
  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пу съм там неделя :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това не може да е истина :( може ли и двата тъпи дена да съм на работа :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То с тия проблеми във федерацията, не съм убеден, че ще има много коли. 1-ви кръг на затворен маршрут във Търново за сега няма да се състои :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Планинско и после F1 ,направо перфе ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.Solberg » Чет Апр 19, 2012 14:33Мога да кажа, че преди около час, заявките минаха кота 30!

Цитат от: ЛИНКАз събота съм на бач, но неделята съм там.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По някоя от телевизиите ще го дават ли ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз разбрах,че ще бъде от светофара на златни до чешмата на Аладжа,но колко ми е вярна информацията нз.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗАЯВКИТЕ за първото планинско състезание Варна 2012, първи кръг от националния планински шампионат, достигнаха бройката 36. Организаторите от БулБет Рали Тим уточняват, че това са постъпилите формуляри до 20 часа тази вечер.Крайният срок за регистрация на участниците е в полунощ, 19 април, четвъртък.Любопитното е, че още в прощапулника си в календара на БФАС, във варненското състезание може да има и международно участие. В разговор с организаторите, ветеранът Стоян Апостолов е изразил надеждата си, че на старта в събота може да застане и турски състезател - Юксел Юзгюр (Ситроен С2 R2), който е негов личен приятел.Междувременно, ремонтните работи по трасето са приключили. Участъкът от 30 кв. метра, в който бяха концентрирани по-сериозните дупки е изкърпен вчера и отсечката от Златни пясъци до Аладжа манастир е в добро състояние. Утре предстоят единствено работите по отстраняването на храсти и клони, които биха затруднили видимостта на пилотите.Последният сериозен проблем, който стоеше пред БулБет Рали Тим при организацията на състезанието, бе решен също вчера. Сервизният парк на състезанието ще се помещава в гаража на Транстриумф Холдинг, който се намира в непосредствена близост до старта на състезателното трасе.Организаторите са предвидили пресконференция, на която да запознаят местните медиите с подробностите около организацията и участниците в планинско Варна 2012. Срещата с медиите е в събота от 9 часа в Арт галерията на Радио Варна.Ето и имената и автомобилите, с които заявените състезатели ще се представят на техническия преглед:Клас E Max : Илия Царски (Мицубиши Лансър Ево 9,); Клас X 4: Николай Паунов (Мицубиши Лансър Ево 9), Атанас Божилов (Тойота Селика GT 4); Стоян Апостолов (Субару Импреза).Клас X 3: Боян Безус (Опел Астра), Деян Енчев (Опел Кадет), Нели Димитрова (Сеат Ибиза), Милен Узунов (Хонда Сивик), Боян Стоянов (Рено 11); Клас X 2: Иван Станчев (ВАЗ 2105), Стефан Панчугов (Хонда Сивик), Костадин Арнаудов (Ситроен Саксо), Свилен Славов (ВАЗ 21083), Петър Павлов (ВАЗ 2105), Тодор Тодоров (Фолксваген Поло), Николай Иванов (Ситроен Саксо), Стоян Иванов (Пежо 106), Николай Живков Иванов (ВАЗ 2105).Клас X 1: Тодор Атанасов (Лада Самара), Риза Ризов (ВАЗ 2107), Живко Живков (ВАЗ 2105); A 7: Тодор Славов (Рено Клио R 3).Клас A 6: Иван Ганчев (ФИАТ Пунто), Тихомир Стратиев (Ситроен С2 R 2 Max ); N 4: Григор Константинов (Мицубиши Лансър Ево 9), Мартин Сурилов (Мицубиши Лансър Ево 9), Даниел Попов (Мицубиши Лансър Ево 9), Искрен Маринов (Мицубиши Лансър Ево 9). Клас N 3: Драгомир Друмчев (Пежо 206 RC ), Емил Денев (Рено Клио Спорт), Стоян Добрев (Рено Клио Спорт), Даниел Василев (Форд Фиеста ST ), Росен Русев (Хонда Сивик).Клас N 2: Дилян Станков (Ситроен Саксо), Светослав Гетов (Опел Корса), Христо Атанасов (Ситроен Саксо).

ИнфоДоколкото четох от светофара на златните до малко след чешмата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво че се е изяснила отсечката ,даже с червено е подчертано ! Обаче голема цензура тука Публикувано изображение! Що сте ми затрили постовете ???

Да не би нещо да съм нарушил ?

 

Аз пък ще съм и двата дни на ралито :ph34r::P. Имам братовчед , който участва в ралито :P :P :P малко нескромно ама ....

 

то по Бай-Тошово време нямаше такава цензура ?!

 

По отношение на трасето, организаторите от Булбет рали тийм са избрали отрязък с дължина 3,35 км изкачване от общо осемте километра, които някога съставяха рали отсечката Аладжа манастир.

 

Трасето ще бъде затваряно час преди началото на тренировките и състезанието. Днес, 21 април – за времето от 11:30 ч. до 15.00 ч., и утре 22 април - неделя – за времето от 09:00 ч. до 15:00 ч., движението по посока к.к. “Зл.пясъци” ще се осъществява по магистралния път до “Дървения мост”, след което ще се отклонява по посока Варненски свободен университет (ВСУ) и по пътя, минаващ над база “Спортапалас”, след което ще се включва в околовръстния път на к.к. “Златни пясъци”.

 

Тази временна организация на движението ще доведе и до промяна в обслужването на обществения градски транспорт:

 

- Линии № 409 и 109 ще се обслужват до ВСУ;

 

- Линия №9 – ще се обслужва до спирка “Изгрев” и обратно по маршрута.

 

 

За публиката ще бъдат обособени две специални зони. Първата от тях ще е на прословутото Т-образно кръстовище над Златните. Втората ще е около финала на отсечката, на около 50 метра под манастира.

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не е трито, мнението ти бе скрито, първо защото няма нищо общо с темата, второ защото се заяждаш с мен, и трето ако си беше направил труда да отвориш линка под мнението ми, щеше да видиш че и там е написано с грешката. Благодаря все пак че направи забележка, както видя е поправено. По бай Тошово време беше едно, ся е съвсем друго.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм се заяждал - не съм чел линка , а това което си написал ! Исках да съм наясно дали има промяна в трасето в последния момент- защото има ше в крайна сметка. Светофара на Златните беше изцяло затворен и трябваше да се обикаля през самите златни за да стигнеш до Албена ! Светофара трябваше да бъде отворен посока Свободен университет - околовръстен под Трифон Зарезан- Албена !

Както всичко Българско и родно и естествено нямаше нито знак нито полицай. Да не казвам колко хора се лутаха из Белвю , Свободния и златни пясъци докато налучкат пътя. И в крайна сметка цял ден много коли идваха до светофара и ги делеше само една ПВЦ лента за да се включат в Ралито Публикувано изображение А после връщането трудно щото новодошлите задръстиха изцяло пътя до Ривиера...

 

То и не случайно Царски им тегли една българска и изчезна с пушилка в неизвестна посока - извън България да си почива !

В най високата категория трябвало да се съзтезава сам и неможело да му дадът пък максималните точки ами само половината - абе българска работа ....

Извинявай ако съм те засегнал ;) не съм имал въобще такава цел.

 

И един съвет като копираш нещо и се подписваш под него барем го прочети дали е правилно - да не се сърдиш и да си мислиш после че пък някой се заяжда . Виждам че си модератор ама това не трябва да те предпазва от недоглеждане ! Щото един модератор нали требе респект да прави и да опазва МИРА във форума.

Не ми пречи да ми скриеш мнението ако прецениш .

 

И ако не ви се върви пеш от Ален Мак където са умните ченгета от 5- РПУ Златни Пясъци - минете от долу и пак излизате на главния път - и паркирате след това преди Т-образното кръстовище. Може да му кажите на там пазещия полис-мен че отивате на гости във вилите по надолу - разбарон е мочето щото е само. Пък може и да го почерпите от гризките които си носите :D:D:D. няма да Ви се разсърди ако почерпите и биричка.

Щото с две деца на по 2-3 годинки бая пеш трябва да ги влачите и на отиване и на връщане.

 

 

Айде наздраве и да стискаме палци утре да не вали дъжд.

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И 2-те хонди вървяха на гръм и ги караха супер момчетата, евала ;)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега чакаме снимки и клипчета...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз днес ходих да го гледам...беше доста приятно и добре, че се размина без инциденти!Евала за нашата хондичка, имах шанса да си кажа няколко приказки с шофьора Й готин тип, а също и достойна позиция, като се има предвид че първите 5 са лансъри а клиото също е на много добро ниво, много ме зарадва а и се чуваше отдалече като кола от Ф1 приближаваше и всички се чудиха няма ли да спре преди завоя!Като цяло много положителна емоция беше, а двама познати правиха професионални снимки, като ги постне в мрежата ще ви дам линк!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой има ли информация с какви двигатели са двата сивика 5-та генерация.Евала на момчетата и двете коли вървят много добре.поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стефан Панчугов(синята) Б16А2,Милен Узунов(бялата) Б18Ц4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе.... :unsure: Японците правят коли....

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето една снимка от състезанието , от двете ми страни са двама страхотно сърцати пилота .В петък си направихме барбекю на моргата и си говорихме надълго и нашироко какво могат и какво немогат Хондите ;)От ляво на мен е Милен Узунов (Хонда сивик Б18, кара в Х3 и взе 2-ро място на няколко десети от първият) , от дясно е Стефан Панчугов , Хонда сивик Б16 , кара в Х2 , взе първо място без конкуренция :lol: .Искам и тук да им благодаря за страхотно прекараните 2 дни , за това че ме накараха да се гордея с любимата ни марка ХОНДА , за това че не оставиха никакви шансове на доста по силни коли от техните .Евала им правя затова което правят в момента в тая криза и в тия трудни времена .Успех им желая за в бъдеще , живи и здрави и много безаварийни километри .Абе.. :unsure: Японците правят коли.....!!!

 

Публикувано изображение

Редактирано от BOSS`HOGG
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...