Jump to content

swift gti

Non-Commercial
  • Мнения

    139
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

15 Neutral

Относно swift gti

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 20.09.1990

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Шумен
  1. Преди да затворите мотора отново занеси главата да я проверят за пукнатини,замерете задължително и блока за кривина ако не сте го шлайфали при предишното затваряне.Съветите ми са от личен опит.
  2. Здравейте продавам си купето от рекса купето е преди феистлифта 1989г Без удари .Подготвено е за боя като през подготовката всички забележки са премахнати и обработени както трябва(имаше леки ръжди по дъното на резервната гума и задните вежди и пак повтарям не гнилочи,а наченки на ръжда).Премахнати са оригиналния резервоар,шибидаха и част от изолацията от пода с цел олекотяване колата се подготвяше за драг стриит кола в клас А.Резервоара е от агрегат тежи около 3.5кг събира около 10лт гориво и е поставен в багажника.Горивопроводите са гумени с метална оплетка прекарани от отзад о горивния филтър в коша.Всичко необходимо по окачването е сменено с ново(шарнири тампони)надигната и втвърдена задница.В документите колата е цвята Жълт/черен докато го нямаше двигателя боядисах коша жълт(У56 Хонда) понеже собственика преди мен беше решил че колата не трябва да е черна а жълта и не бяха боядисали коша а само отвън.Купето се продава напълно обурудвано без целия суап и таблото(уредите)всичко др останало джанти,фарове,стопове,врати,калници,капаци,салон,спирачки и тн влиза в цената.снимки: http://diorider.snimka.bg/tuning/crx.761516Цена:1300лвза контакти:0897934063-Жулиян или лс Град Шумен.
  3. Здравейте продавам кутията която си подготвяях за мен но смених купето и ми трябва кутия със жило.Кутията е в перфектно състояние от към муфи синхронизатори вилки и т.н.Завводския фаинъл драива е заменен с такъв от Ждм С4ц.Снимки: https://plus.google.com/u/0/photos/instantupload/5863771597199774226Цена:480лвЗа контакти;0897934063-Жулиян
  4. Воистина воскресе.Честит празник.
  5. Привет колега!

    За 250 лв. сколнен ли си да ми ги продадеш,ако да ще ти ги платя с наложен платеж.Приятен ден!

  6. Един въпрос към по запознатите колеги-Коя точно магистрала на главата се запушва и от какво е наи добре да се направи тапата?Благодаря.
  7. УП имам комп,инсталация,динамо стартер и още дреболии цени по договаряне.продадени-ск.кутия,блок,валове,изпускател
  8. F.D замина остана генерацията 60лв(давам я на цената на труда за направата и)
  9. Белия комплект го няма вече но и другия е за продан с НОВА ЦЕНА 280лв
  10. Имам два такива комлекта джанти другия комплект е в заводски цвят-БЯЛ продава се единия комплект от двата.До ден два ще кача снимки и на др комплект.
  11. Продавам заводски джанти от интегра дц2 таип Р.Джантите не са карани в България имат леки забележки по боята.Нямат кривини и заварки.Доста леки и здрави завоски джанти.снимки; CLICK Цена-330лв+ лек коментар в рамките на разумното.За контакти-0897934063-Жулиян или лс
  12. Колегата да ме извини ако не е на място въпроса ми,но може и да му е от полза.До колко може да се сгъсти чрез шлайф главата и блока без да има среща бутало клапан при Б20з блок и Б16 глава.
×
×
  • Създай нов...