Jump to content

NewMcc

Non-Commercial
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно NewMcc

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CRX 91''
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Не,не го е купил от този форум нито от същия потребител /визирам себе си/.Потребителското ми име винаги е едно и също!
  2. Няма да обеснявам.Аз предлагам на модераторите да ме баннат,за да може да спите спокойно!Ако направите така че да не са нужни 50 мнения за да пуснеш обява,може би няма да има такива проблеми!
  3. Не знам за каква отговорност става въпрос при положение,че аз обявата която съм пуснал е една и тя е тук СД-то е продадено и момчето остана доволно!Бях го сложил на моята кола за ден да го изпробвам преди продажбата!Така че за отговорност няма какво да говорим!
  4. Да това за приятел е така съгласен съм,но това което аз съм пуснал и фактически дори аз се видях с момчето,което го купи няма абсолютно никакъв проблем и за това съм поел грижата да съдействам за продажбата му!Друга обява от мен в който и да е форум за друго СД няма!Ако бягах от отговорност нямаше да си правя труда да пиша и да се мъча да обеснявам,най-малкото щях да не се занимавам нито името ми е това,нито телефона ми е такъв не ми е проблем да си направя друга регистрация,но искам да си я запазя!Тва за мъжа на място е тъпо да ми го казваш,когато не ме познаваш ама айде....
  5. И още нещо на 17 Май в темата съм писал,че не е мое ЦД-то!!!!
  6. Пич недей да говориш така,това което продадох и се занимавах с него беше един черен Пайнер,който си беше нов,беше в колата на един приятел,който си продаваше двете ЦД-та,но понеже работи по 16ч на ден и няма време затова му помогнах!Ако искаш ще те свържа с човека,който взе другия да ти обясни,че всичко е точно!Мога да ти дам и никовете на други потребители,на които съм си продавал мой неща и винаги всичко е било точно!Нито се казвам Павел,нито пък това са ми телефоните!!Имам един приятел от Пловдив с 6та ген ВТИ,ако искаш и с него ще те свържа за да се убедиш,че съм точен и с мен проблеми няма,не знам за колко пари ти го е продал тоя боклук/ако е това цд за което си мисля/,но ако беше мое щеше да го видиш в подарява!!!!!!И вместо да ми напишеш едно лично трябваше да сереш темата,в която и без друго никой не отговаря щеше да е много по- добре!!!! ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ПУСНЕШ ТЕМА В РЕЙТИНГ НА ТЪРГОВЦИ/В РАЗДЕЛА ЗА ОПЛАКВАНИЯ/ И ДА ГО НАПИШЕШ ТОВА И ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПИШАТ ХОРАТА /МАЛКО НЕЩА СЪМ СИ ПРОДАВАЛ И НЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ИМАЛО НЕДОВОЛНИ ИЛИ НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ/! И ПОСЛЕ ЩЕ ТАЧАМ ДА МИ НАПИШЕШ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ,НО ДА НЕ ЗАБРАВИШ! Колкото до тоя боклук,който си купил,за да видиш какъв човек съм ще се помъча да го убедя да ти върне парите!п.с.ПИША ГО В ТЕМАТА,ПИША ТИ ГО И НА ЛИЧНО!!!!!!!!!
  7. Въпроса е къде във Варна продават колена,които не са огъвани на машина с разлика в сечението на вътрешния диаметър и тръби?Решил съм да направя нещо с генерацията,ако някой драсне един-два реда ще е гот!
  8. Питането ми е за ПМ7,чета в чужди форуми,че можело да се пипне доста добре.Попаднах на обява в която се продаваше ПМ7 с изведен ключ с който може да въстановяваш заводските опции,та този комп имаше шифт лайт,лънч контрол и още някакви неща.Въобще не съм наясно с ЕКУ-та и разчитам някой да ми обясни кое-как става.
  9. PM7 нещо,някой?Лънч контроли,шифт лайт-такива неща.
  10. Забравих да кажа,че става въпрос за PM7 ECU!
  11. NewMcc

    D16Z5 ECU mods

    Въпроса е свързан с доработка на ЕКУ,какво може да се направи,кой какво е правил,как го е направил,какви са разликите?Всичко свързано с някакъв вид настройки,чипосване и т.н.
  12. Аз имах същия проблем на моя ЦРХ с единствената разлика,че аз съм с д16з5,та симптомите бяха същите запалих колата/след ребилд/ и ми държеше 3000РПМ след загряване започваше да си подскача от 1200 на 2000 РПМ.Проблема се оказа в дросела,много хора незнаят,че това което уплътнява паричката е някакъв вид оловна паста и понеже аз бях чистил дросела съм я затрил.Проблема се реши като ми сложиха нова паста.
  13. Добро е CD-то,новичко на добра цена
  14. Нова цена 80лв! CD-то е на 1 година дойде с колата,но момчето има по-хубаво и това е излишно.
  15. Продава се Pioneer-DEH-2920MP http://pavvkata.snimka.bg/automobiles/aa.674507.27103990Намира се в гр.Варна,работя с ЕКОНТ.За контакти: 0898/69-35-35Цена:90лв /КОМЕНТАР НА ЦЕНАТА/
×
×
  • Създай нов...