gpg 2 #1 Публикувано 3 Март, 2012 Честит празник на всички Българи! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 3 Март, 2012 Мерси Галка ... честит да е ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #3 Отговорено 3 Март, 2012 Честито освен на всички Българи, ами и на адашите ми. (днес е също и Тодоровден) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #4 Отговорено 3 Март, 2012 Честито колеги! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 3 Март, 2012 Наистина празник,от най-Българските. Едновременно с това че ме усмихва и ме натъжава.Като знам че едно време са умирали хора за да живеем ние свободно...а като гледам каква сган сме станали...реве ми се.Доброволно,без война си затриваме нацията и езика.Хората си измислят национални герои и си ги възхваляват.Ние си имаме и си ги плюем...ползват се чуждици без никаква нужда и се осира тоя богат и хубав език...Хора,помнете си историята и я разказвайте на децата си.Че вече и това промениха в учебниците.След като Левски се оказа обикновен бандит,Ботев алкохолик,а Вазов женкар...очаквам и Баташкото клане да е било обикновен купон и хората да са измрели от свръхдоза...нещата са страшни,не ги подминавайте! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadow_rr 0 #6 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник и от мен на всички истински българи и на всички именници днес !!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 3 Март, 2012 (Редактирано) http://vbox7.com/play:2e61471782Помнете героите си!БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА,ЕДНА БЕ ТИ ДОСТОЙНА ЗАРАД ТЯХИ ТЕ ЗА ТЕБ ДОСТОЙНИ, МАЙКО БЯХА,И ТВОЙТО ИМЕ САМО КАТ МЪЛВЯХА,УМИРАХА БЕЗ СТРАХ. Редактирано 3 Март, 2012 от honda_lv 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #8 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник и от мен! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #9 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник и от мен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #10 Отговорено 3 Март, 2012 честит 3 Март колеги :bg:http://vbox7.com/play:450d3945 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #11 Отговорено 3 Март, 2012 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #12 Отговорено 3 Март, 2012 Честит Национален Празник на всички Българи !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #13 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник БЪЛГАРИ Аз съм българче и силна майка мене е родила; с хубости, блага обилна мойта родина е мила. Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам - първа радост е за мене. Аз съм българче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно любя, тача и милея. Аз съм българче и расна в дни велики, в славно време, син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе. Иван Вазов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #14 Отговорено 3 Март, 2012 О, Шипка!Три деня младите дружиникак прохода бранят. Горските долинитрепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни! Дванайсетий пътгъсти орди лазят по урвата диваи тела я стелят, и кръв я залива.Бури подир бури! Рояк след рояк!Сюлейман безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са раите!"И ордите тръгват с викове сърдити,и "Аллах!" гръмовно въздуха разпра.Върхът отговаря с други вик: ура!И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье;дружините наши, оплискани с кърви,пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред,всякой гледа само да бъде напреди гърди геройски на смърт да изложи,и един враг повеч мъртъв да положи.Пушкалата екнат. Турците ревът,насипи налитат и падат, и мрът; -Идат като тигри, бягат като овции пак се зарвъщат; българи, орловцикат лъвове тичат по страшний редут,не сещат ни жега, ни жажда, ни труд.Щурмът е отчаян, отпорът е лют.Три дни веч се бият, но помощ не иде,от никъде взорът надежда не видии братските орли не фърчат към тях.Нищо. Те ще паднат, но честно, без страх -кат шъпа спартанци под сганта на Ксеркса.Талазите идат; всичките нащрек са!Последният напън вече е настал.Тогава Столетов, наший генерал,ревна гороломно: "Млади опълченци,венчайте България с лаврови венци!на вашата сила царят поверипрохода, войната и себе дори!"При тез думи силни дружините гордиочакват геройски душманските ордибесни и шумещи! О, геройски час!Вълните намират канари тогаз,патроните липсват, но волите траят,щикът се пречупва - гърдите остаяти сладката радост до крак да измрътпред цяла вселена, на тоз славен рът,с една смърт юнашка и с една победа."България цяла сега нази гледа,тоя връх висок е: тя ще ни съзре,ако би бегали: да мрем по-добре!"Няма веч оръжье! Има хекатомба!Всяко дърво меч е, всякой камък - бомба,всяко нещо - удар, всяка душа - плам.Камъне и дървье изчезнаха там."Грабайте телата!" - някой си изкряскаи трупове мъртви фръкнаха завчаскакат демони черни над черний рояк,катурят, струпалят като живи пак!И турците тръпнат, друг път не виделиведно да се бият живи и умрели,и въздуха цепят със демонский вик.Боят се обръща на смърт и на щик,героите наши като скали твърдижелязото срещат с железни си гърдии фърлят се с песни в свирепата сеч,като виждат харно, че умират веч...Но вълни по-нови от орди дивашкигълтат, потопяват орляка юнашки...Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Радецки пристигна със гръм.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,спомня тоз ден бурен, шуми и препращаславата му дивна като някой екот урва на урва и от век на век! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #15 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник БЪЛГАРИ , тъжно е това което се случва в нашата държавица , но не трябва да забравяме какви са били предците ни и как са си дали живота за България . Пожелавам на всички за момент само да си представят какво е било на тази дата за Българският народ и трепне поне нещо малко във вас когато си го представите.Още веднъж честит празник БЪЛГАРИ !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #16 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник и от нас :bg: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #17 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник на всички . Сега се прибирам от в. Шипка горе беше ад , много сняг много вятър обаче имаше хиляди хора ! Поздрави на всички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #18 Отговорено 3 Март, 2012 Честито осовбоджение, българи! Обичайте родината си, велика е! Като офтопик може би:Излизам днеска да покарам в планината (планински велосипед). В планината винаги поздравявам, (нещо като етика планинарска) обаче заедно с това днес и честитих празика на хората, които съм срещнал. Отговора на "Добър ден" често е същия "Добър ден". Обаче като чуят "честит празник" така ме поглеждат всякаш съм им забил нож в гърба. Странно е хората как на нормално човешко отношение реагират така всякаш си луд. Вероятно, щото са малко достоините и почитителни хора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #19 Отговорено 3 Март, 2012 (Редактирано) Честит празник братя Българи и поклон пред подвига и героизма на нашите деди дали живота си за освобождението. Редактирано 3 Март, 2012 от tony-asa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #20 Отговорено 3 Март, 2012 Честит празник, Българи! Днес направих ски на Мальовица...Почти всички се поздравявахме за 3 Март и Тодоров ден. Даже и непознати и чужденци. България е най - красивото и любимото ми място! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #21 Отговорено 3 Март, 2014 Честит празник, Българи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #22 Отговорено 3 Март, 2014 (Редактирано) Честит празник, Българи Редактирано 3 Март, 2014 от www.spirit 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #23 Отговорено 3 Март, 2014 ПРАЗНИК , БЪЛГАРИ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #24 Отговорено 3 Март, 2014 (Редактирано) Честит празник на всички българи! Редактирано 3 Март, 2014 от doggy 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #25 Отговорено 3 Март, 2014 Честит празник Българи ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #26 Отговорено 3 Март, 2014 Да ни е честит, един от най-хубавите национални празници - Трети март 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #27 Отговорено 3 Март, 2014 Наздраве Българи, събудете се... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #28 Отговорено 3 Март, 2014 Честит 3-ти Март Българи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #29 Отговорено 3 Март, 2014 http://www.bgfakti.bg/tv/video/191 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Argento Vivo 1 #30 Отговорено 3 Март, 2014 Честит празник Българи! Нека бъдем по-добри! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #31 Отговорено 4 Март, 2014 Да ни е честит, един от най-хубавите национални празници - Трети март Емич , честит и на теб , НО България има САМО ЕДИН национален празник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #32 Отговорено 4 Март, 2014 Да прието е, че 3-ти март е Най-Важния от всички останали официални празници които честваме, но всички са си Национални. Пример с други два празника 6 и 22 септември - смяташ ли ,че не са национални? Иначе благодаря . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #33 Отговорено 4 Март, 2014 Има разлика между НАционален и Официален , но в крайна сметка важното е да си имаме БЪЛГАРСКОТО самосъзнание ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове