Stefan Milev 46 #1 Публикувано 8 Октомври, 2011 Искам да се похваля на цялото Хонда общество. Днес в 11:55 на обяд станах татко. Имаме си една фенка на име Ванеса. Тежи 3530 гр. и е 53 сантиметра в цялата й прелест. Много съм щастлив. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #2 Отговорено 8 Октомври, 2011 Браво,момче.....С тебе се знаем само покрай фалове във форума,ама карай!!! Да те ядосва много принцесата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 9 Октомври, 2011 Еххх , щерка ... , да Ви е жива и здрава Тате !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 9 Октомври, 2011 Жива и здрава да ви е! Много да ви радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #5 Отговорено 9 Октомври, 2011 Браво Стефане ! Да ви е жива и здрава , да ви радва и слуша много ! Радоста е голяма - изпитах я преди седмица и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #6 Отговорено 9 Октомври, 2011 Честита ви радост!Много здраве и весели мигове с малката принцеса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 9 Октомври, 2011 Честито,да ви е жива и здрава,и много да ви радва!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 9 Октомври, 2011 Мерси приятели, пожелавам на всички подобна радост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 9 Октомври, 2011 Ми така е, който много е ходил по жени на младини му се ражда женско. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Ще чакам да звъннеш като си тук да се видим и да ти издърпам ушенцата, че така и не си се похвалил, че ще ставаш татко !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #10 Отговорено 9 Октомври, 2011 Супер!!! Откога я чакаме Да ви е жива и здрава!Поздрави на Ани и до скоро. п.п. чакаме снимки на малката в на баща си хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 9 Октомври, 2011 Снимкииии снимкииии, и на другата НС да присъствате семейно Да ви е жива и здрава! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 9 Октомври, 2011 Гаранрирана хондаджийка ще е. Има си и спортно столче със многоточков колан за спортно возене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #13 Отговорено 9 Октомври, 2011 Честито, Стефане!! Много да се грижиш за дамите в семейството и да сте здрави и щастливи, пожелавам от сърце Другите искат снимки - аз чакам да ви видя на живо в комплект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #14 Отговорено 9 Октомври, 2011 Да ти е живо и здраво детето, както и ти и жената да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #15 Отговорено 9 Октомври, 2011 Честито , татеее. Да ви е жива и здрава и много бели да прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #16 Отговорено 9 Октомври, 2011 аз вече пожелах ,ма нека и тук ,да ви радва много ,тебе да те ядосва де и само здраве пожелавам!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #17 Отговорено 10 Октомври, 2011 Да ви е жива и здрава и много да ви радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #18 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито! Да ви е жива и здрава и много да ви радва, нека да пълни дома ви само с радост, слънце и усмивки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #19 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито! Да ви е жива и здрава, и много да ви радва, и да я слушате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #20 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито братле,мн щастие да ти носи щерката и да ти е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #21 Отговорено 10 Октомври, 2011 Ей , какви хубави новини! Честита ви щерка! Да ви е жива и здрава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #22 Отговорено 10 Октомври, 2011 Мерси на всички, вие допълвате радостта ми още повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #23 Отговорено 10 Октомври, 2011 Честито колега, да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #24 Отговорено 10 Октомври, 2011 Да ти е здраво наборчето и да не се форсира нощем Наздравееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #25 Отговорено 11 Октомври, 2011 Честито мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #26 Отговорено 11 Октомври, 2011 Честито за рожбата, жива и здрава да ви е и голяма Хонда фенка да порастне . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #27 Отговорено 11 Октомври, 2011 Расте определено, за 2 дни е много напред с материала. Вози се в Хонда и какво ли още не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #28 Отговорено 11 Октомври, 2011 Честито,да ви е жива и здрава малката принцеса ,и много да ви радва 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kukov 49 #29 Отговорено 22 Октомври, 2011 щом се вози в хонда всичко ще е наред!!! да е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #30 Отговорено 7 Ноември, 2011 ЧЕСТИТО И ОТ МЕН МОЙ!!!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА (и ако искате можем да ги сватосаме с моя Убавец! :lol: той е вече голям на 43 дни е 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #31 Отговорено 8 Ноември, 2011 Тая тема съм я пропуснал да му се не види.Честито със закъснение.Много да ви радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #32 Отговорено 9 Ноември, 2011 Андро, ще печем работата мой, само не знам като пораснат да не ни объркат плановете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове