dufosvti2 303 #1 Публикувано 4 Август, 2011 eto първото мнение.ако ви е интересно, вижте за кво иде ре4.много смях,наистинаhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=2&t=257352Вечер. Тъмно е. Но не твърде късно. Уличното осветление на места е наред. В студентски град.Пристигам с любимата кола - БМВ Е46 320i купе. Лъскачката отразява уличните лампи и се плъзга тихо под тях. След мен се движи един френд с лъскаво Е36 320i купе.Спираме бегачките пред едно яко заведение. Аз напред, той по назад, както се полага според модела! От външните маси всички очи са вперени в нас, но ние го раздаваме небрежно!Сядаме на една маса и се облягаме тежкарски и чакаме сервитьорката. Френда си поръчва 3в1, а аз фантичка (все пак трябва да прибираме колите после, не можем да си позволим алкохол )Усещаме погледи от всички страни и не сдържаме доволните си усмивки. Френда небрежно е пуснал тежкия си ланец върху фланелката, а аз си играя с айфона, докато чакам фантата.Пуснали сме въдиците с лъскачките и чакаме да клъвне някоя рибка. Вечер е. Френда си пие бавно 3в1-то, аз - фантата. По едно време приблъжават две сьомги и питат дали са свободни местата. Естествено, че да. Френда почва да подхвърля около пръста си ключодържателя с "М" бадж на него и едната рибка веднага клъвва:- Ти БМВ ли караш?- Да, естествено!След малко се натърсва някакъв рогач при рибките и целува едната. Ясно - тая е бита карта. Но му казва:- Момчето отсреща кара БМВ и явно М-ка!- Вярно ли? - пита рогача.- Вярно! - отговаря му френда.- Евала, брато! Поздравявам те! - казва рогача и стиска ръка на френда.Видяхме ние, че нищо няма да излезе от тая маса, френда набързо глътна 3в1-то, а аз фантичката и станахме да си ходим. Но рогача се надигна и каза:- Момчета, може ли да дойда да видя М-ката, да отворите капака, да видя малко красота, че аз карам едно дърто Е30 325i...?Френда малко се посмути, но аз се окопитих и казах:- Не може, брато, че бързаме... закъсняваме за сбирка на М-ки!Рогача остана явно разочарован и се върна на масата, а ние се качихме в колите и потеглихме.Вечер. Улично осветление. Светлините се плъзгат по лъскачките. Една след друга, Е46 и Е36 в перфвктна оптика се движат в синхрон! Красота! Всички очи вперени в нас!Спираме на следващото ловно заведение. Е30-ки няма!Френда поръчва 3в1, аз фантичка, той вади ланеца, аз - айфона... две рибки се насочват към нашата маса. Този път нямаше рогачи и нещата се получиха!Надявам се да ви е харесала тази страхотна история, колеги! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) "От външните маси всички очи са вперени в нас, но ние го раздаваме небрежно!" Фантичка да си пйне ... М-kа ама на метан :D . Кви са тея бръмбари рогачи? Това рибки за жени ли се отнася...? Редактирано 4 Август, 2011 от civicgonemad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #3 Отговорено 4 Август, 2011 Хахах това може и да е е*авка... ама аз знам 1-2ма точно такива БМВ копмлексарчета, които определено петнят името на марката. :lol:Иначе смеха си го имаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #4 Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Това звучи като " спирам НСХ-а на каросерията на сивик 4ген с д13 двигател (направо не искам да си го помислям ) всеки ни се кефи и идва един пич с интегра чистокръвна и ми вика я дай да погледна ,абе направо тия от бмв форума явно не знаят на кой свят са не че нещо но такива комплексарчета петнят марката... :D Редактирано 4 Август, 2011 от 5g_CiviC 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #5 Отговорено 4 Август, 2011 Каквоооооооооооо.....комикс от селските издания!само ще посоча "студентски град" и се приключва!и тук бих цитирал Ейнщайн и неговата поговорка,която все по-често взех да употребявам:"Има две безкрайни неща,човешката глупост и Вселената,макар за второто да не съм сигурен!" 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #6 Отговорено 4 Август, 2011 Това ако е истина, направо не мога си представя, какви хора има по-този свят. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 4 Август, 2011 Вие се смеете, но си има хора, които наистина вярват, че колата може да формира мнението на хората за тях. Още по-лошо става като се окаже вярно в някои случаи. Пък и това не е 100% обвързано с марката на автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #8 Отговорено 4 Август, 2011 Ако това е истина тези двамата не са наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #9 Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Малееее сега прочетох и коментарите... положението явно е критично. П. Дано да е та*ак темата, че тея двамата са за болницата иначе. Редактирано 4 Август, 2011 от Vasilen_Civic_SOHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #10 Отговорено 4 Август, 2011 Кат' нищо си е вярно...не е луд тоя дето яде баницата, ми тоя дет' му я дава Явно пичовете ги устройват такива мацки...мацките ги устройват такива пичове...всичко е 6. Добре, че карам дърт ръждел '94 та да не ма заглеждат и мене такива паламуди, сафриди, скумрии, сьомги и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #11 Отговорено 4 Август, 2011 Хахаха! Ей този коментар от БМВ форума кърти: Малееее нЕма такива гиздаци като вас Ако е истинска случката сте бруталните селяндури!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #12 Отговорено 4 Август, 2011 с тоя сивик жаба не мога да хвана... пък какво остава за сьомги скумрии и т.н.иначе имат як хумор във форумаp.s. край ще се взима e46 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #13 Отговорено 5 Август, 2011 "Аз даже се замислям да продавам Е46-цата, че нещо ми одъртя и тя и ще се оглеждам за някоя Е92-ка, ама още навивам родителските тела, че нещо още се кумят" Е те т'ва трябва да е ключът от палатката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda26 6 #14 Отговорено 5 Август, 2011 (Редактирано) Има такива хора, и в повечето случай карат БМВ. Ето един коментар за БМВ фенове от някъде го копирах, че много ми хареса...: БМВ не е просто марка кола. Това е симптом на няколко различни диагнози. Те може да бъдат: комплекс за малоценност, комплекси придобити в детството, хормонални нарушения, сексуална неуравновесеност, престъпни наклонности, мании, психопатии или обща емоционална нестабилност. В много случаи симптома издава, че притежателят му е криминално проявен или ще се прояви в бъдеще. Водачите на БМВ обаче не са само обикновени психопати, те са заплаха за общественото здраве и сигурност! Ха ха, намерих от къде съм го копирал преди време.. Ето и още един коментар: много са бързи, особено 20 годишните кошници като на снимката с пластмасова лепенка М5 и които се карат от дивите селянчета от студентски град, по които припадат дивите селянки от студентски град. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/29/bmw-s-biasna-skorost-se-razbi-v-podleza-na-ndk.114833,12#13125068204601&if_height=326 Редактирано 5 Август, 2011 от honda26 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #15 Отговорено 5 Август, 2011 За кича,чалгата и простотията почивен ден няма.Амин. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #16 Отговорено 5 Август, 2011 Момчета, давайте да продаваме хондите и да скачаме на БМВ -та. Може и при нас да клъвнат някои заблудени сьомги. :lol: или сомчета или щуки, а пък ако са цаци най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #17 Отговорено 5 Август, 2011 (Редактирано) Темата сигурно е вдъхновена от тук:http://www.youtube.com/watch?v=AqwVYIThV08Ето и представителните извадки от текста:"От голям черен кабриолетМ power пакет брат напрао самолетспирам пред бара отпредпаля цигара и отивам и сядам точно дет един долен к****лет пиеше Jim Beam със леддва три лафа и някъде след пет минути в кенефа ми прави...""Искам спокойно го раздавам, много манги да набарам,силиконите да барам, 6-тиците да карам.""Баварец вадя от гараж ,после на масажгледаш репортаж за мен и моя антуражИскам много време, искам много ланциискам много манги, искам всичките." Редактирано 5 Август, 2011 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #18 Отговорено 5 Август, 2011 Трябва да им видите темата за бисери на колегите... 120 страници изцепки и всичките техни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #19 Отговорено 5 Август, 2011 (Редактирано) Без коментар... Дори болни мозъци не можеш да им кажеш... защото може дори да нямат такива! От утре всички заведения/барчета/капанчета и т.н. във Варна ще са превзети от BMW-та Коментара на този индивид на стр.2 Редактирано 5 Август, 2011 от Tosh! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #20 Отговорено 5 Август, 2011 В интерс на истината, всички от техния форум са го нахранили този "сваляч", че и доволно са му обяснили защо. Освен, че за него Е46 е "връх на сладоледа", той се изказва адски тъпо за Е30 2.5 мотор Все едно, тук някой да каже колко велика кола е Сивик 6-та ген. от '98г., а ЦРХ 2ген. ВТ е пълен батал, посен откъм екстри! Не коментирам начина за свалки и т.н. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #21 Отговорено 5 Август, 2011 Прочетох цялата тема и мога само едно едиствено "ХАХАХХАХА" да кажа, нямам смислено обяснение за такива, айде само 'рибари', да спомена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #22 Отговорено 5 Август, 2011 Интересното е ,че въпросния бате Бойко (по ник) дори е писал във темата си след това. Възмущава се как може да се заяждат с него... Е няма такава селяния и комплексарщина! Мале с тая D14-ka жълтата ще си остнаа цял живот с настоящата хамсия ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #23 Отговорено 5 Август, 2011 Хаха нямам думи просто голям мозък го е измислил и то още по голям комплексар, почна да ме хваща срам, че карам БМВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #24 Отговорено 5 Август, 2011 БМВ е хубава марка, но за съжеление тука по нашите географски ширини се карат главно от хора които се страхуват да не напуснат този свят девствени! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #25 Отговорено 5 Август, 2011 ....... айде само 'рибари', да споменаНе може да не се признае, че пусналия темата (батБойко) е голям рибар.Лови балъците (шаранчетата) на кукичка без стръв!Темата която е пуснал е пълна провокация. Жалко за тези, които са му се вързали да пишат в нея какъв е тъп, селянин и прочие.От време на време се обажда за да "подклажда огъня" и ... да гледа сеир! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #26 Отговорено 5 Август, 2011 (Редактирано) Мен ми харесва втория пост на създателя на темата : " Мнение Публикувано на: 24 Юни 2011, 20:56 Заглавие: Re: Една вечер в Студентски градКолеги, не знам защо реагирате така. Марката и модела на колата изразяват съответен социален статус, така че е нормално мишлетата да се заглеждат по пичове с по-нови модели БМВ-та и по-лъскави. Също така се заглеждат по маркови дрешки, фешън телефончета и т.н. Това си е част от играта. Опаковката продава съдържанието.Трябва да се гледа в перспектива. Ако ви се наложи да идете на важна бизмес среща, с Е46 ли ще идете или с дърто Е30? Писна ми да ги гледам и на юбилейния събор тия антики...За мен, да караш Е30 си е жив мазохизъм - няма комфорт, повечето нямат даже клима, да не говорим какви кашони са, пред разпад... Е кое нормално мишле ще се качи в такава гробница? То ако бяха толкоз хубави, БМВ щяха да ги произвеждат и днес. Просто следвам пътя на логиката.Аз даже се замислям да продавам Е46-цата, че нещо ми одъртя и тя и ще се оглеждам за някоя Е92-ка, ама още навивам родителските тела, че нещо още се кумят... може Е46-цата да я продам на френда, та като си взема Е92-ка, да не ме излага с тая Е36-ца."Направо се разцепих от смях : ))))В крайна сметка мисля, че това е просто един т*шак. Авторът е грамотен поне по писанията си, не вярвам един грамотен чочвек да мисли по такъв начин, а да не говорим да споделя във форуми : )) Редактирано 5 Август, 2011 от PIKap 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #27 Отговорено 5 Август, 2011 Мен ми харесва втория пост на създателя на темата : .......Точно този пост е пълен с ирония ... ама веднага му скочиха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #28 Отговорено 5 Август, 2011 Мда, май е пуснал темата за да се гаври с истинските "стойкаджии" и фенове на скумрията. Жалко, че има наистина хора които мислят по този начин ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #29 Отговорено 5 Август, 2011 Як т*шак е тая тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #30 Отговорено 5 Август, 2011 Мен ми харесва втория пост на създателя на темата : .......Точно този пост е пълен с ирония ... ама веднага му скочиха! Напълно нормално... той направо си ги напсува .. Аз ако бях щях да му тегля един бой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krakajabel 3 #31 Отговорено 5 Август, 2011 БМВ ентусиастите забиват и гледат скумрии , паламуди, сафриди,сьомги и са гоУЕми по-лошото е , че ние с дъртите ръждели не можем жаба да забием , а те не могат да ни запомнят задния номер :blink: :lol: . Всичко казано от мен е в рамките на шегата . Hаистина като го прочетох ми се оправи настроението :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #32 Отговорено 6 Август, 2011 (Редактирано) АХАХАХАХАХАХАААА - сори, ма не можах да се сдържа. Той човека сигурно разказва какво е сънувал миналата нощ Редактирано 6 Август, 2011 от NesTea Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #33 Отговорено 6 Август, 2011 хахаххахах яко смях! само че проблемът е, че точно така се получава... супер селяния. особено ако се оставиш да се стигне до там те наскачат всякакви 17-19 годишни пикли, скумрии, кифли и им подобните извращения. просто в БГ Е46 фейслифт е най-евтиния начин да се правия на дупе пред малолетните. факт! всичко тръгва неволно, особено в малките населени места и ... явно в Студентски град :lol: :lol: извратена работа Смърт за дупетата с 320-ки, който спират на енджъли пред кафетата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #34 Отговорено 6 Август, 2011 ........Смърт за дупетата с 320-ки, който спират на енджъли пред кафетата Чак пък смърт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #35 Отговорено 7 Август, 2011 Който иска да забива мадами с колата си, аз имам пишка за тая работа. Иначе, сериозно - такива работи се случват наистина, без значение ебавка или не тази история.Плюс това забелязвам, че някои хора лъжат с цел да се покажат пред познати.Изхвърлила го охраната на селската дискотечка, а пред останалите се е бил с тигри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #36 Отговорено 7 Август, 2011 (Редактирано) По-големи селяндури надали съществуват. Жалко, че БМВ като марка е ок ама те си мислят, че карат самолети. Селянията почна със кадетите, астрите, голфовете, калибрите и сега стигна до бмв. Интересно ми е коя ще е следващата марка, която ще бъде толкова популярна за селяния и тЮнинг. Не целя да обидя никого просто ми е направило впечатление, че гореизброените модели се карат от такива идиоти. Редактирано 7 Август, 2011 от Накура Микаца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #37 Отговорено 7 Август, 2011 (Редактирано) Хаха,Това ме разби. :lol: :lol: Кофтито е, че скумрийте са си скумрий. Обаче колко такива свалячи са с готини жени? Под готини разбирам умни и убави... Тия скумрий са толкова тъпи и прости, че и за една вечер не стават повечето. 2007ма и на англичнката кълвеха, добре, че си имам достойнство. Такива скумрий си остават скумрий. Нека се развиват Редактирано 7 Август, 2011 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #38 Отговорено 7 Август, 2011 Аз пък познавам свестни момчета от БМВ клуба, които не раздават газ, а са ценители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #39 Отговорено 7 Август, 2011 Въпросът е, че когато някой псевдо гъзар се чуди какво да си купи за 3000лв и да изглежда тежко си взима БМВ Е36 на 300к км и после подобни истории.Други пък борчета и кви ли не тежкари като карат 5та и 7ма серия нови модели се взимат за господари на улицата.Горепосочените индивиди изкарват и лошия имидж на марката.Всички плюят голфовете, но истината е, че са доста добри автомобили. А сега никой не иска да си купи, защото перничаните превърнаха модела в еталон за мизерия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #40 Отговорено 8 Август, 2011 Е36 е заместителя на 190-тката при мангасарите. иначе е много хубава кола, сравнително здрава за търкаляне по нашите БГ пътища. ама с нея не може да си дупе, дори и сред 16-и годишните естествено, че не е от марката, повечето свалки покрай колата стават неволно в началото. лошото е ако виждаш лесния начин и продължиш (повярвайте ми с Е46 фейс е дооста лесно :lol: ), а някои момиченца са глупави същества, като се е качила на това модерно БМВ, си мисли че се е изкачила в обществото и прави всичко възможно за да продължи да се вози не колата пълен ЛЕШ е положението мога да напиша десертация по тоя въпрос за народопсихологията на хората и на жените при вида на нова "модерна" кола Е46 фейслифт руллзз ... много красива машина, със скъпа подръжка, която не трябва да попада в ръцете на ергенчета между 18 и 25 години, че се получава точно описаното в темата, в първия пост 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове