NesTea 96 #441 Отговорено 15 Май, 2011 (Редактирано) Аре бегайте с тея протести ве! Нищо не става само се качва бензина! Вчера заредих на 2.46!!!!!!!пп. държавата няма да се мине... Редактирано 15 Май, 2011 от tuning_mania 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #442 Отговорено 15 Май, 2011 1во не е минавка а геноцит.2ро не е държавата а празойл.3то Държавата е виновна единствено за 40% по висок от изискуемия минимум от европейския съюз. Съответно и ддс с 10евро повече от минималното ако беше (125евро). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #443 Отговорено 16 Май, 2011 С тези мирни протести абсолютно нищо не постигаме.На управниците им е все тая, излизаме за 1-2 часа протестираме си, гледат ни сеира и после пак всичко по старому... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lqlq 1 #444 Отговорено 17 Май, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cOCKu88VXWUХаресва ли ви ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #445 Отговорено 17 Май, 2011 клипчето е много хубаво и вярно ама ние сме овце и то прости овце 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #446 Отговорено 16 Юни, 2011 Като цяло от тези протести май нищо не стана .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #447 Отговорено 16 Юни, 2011 както казва един мой приятел - "Те руснаците няма да копаят нефт при -30 пък ние тук да протестираме защото е скъп и няма да може да се возим и състезаваме !" Аз лично съм ходил на първите протести във Враца и не видях смисъл от това освен ,че е сеирджииство. Но те на протест да вдигнат заплатите като "в европа" бих присъствал при едни 1500-2000 лв. минимална няма да ми пречи ,че руснаците ми продават горивото скъпо. Че те си го копаят те ще си определят цените. Просто така ги виждам нещата иначе съм с 2 ръце за протестите все пак и аз живея в тази пародия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #448 Отговорено 17 Юли, 2011 Настояща цена на бензин А95: 2.52лв/литър То май е по-скъпо от колкото беше преди протестите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #449 Отговорено 17 Юли, 2011 Вижда се че няма смисъл от протести, при положение че продължаваме да си зареждаме същия бензин след това.....Неска протест, а утре пак в бензиностанцията и буум 50 кинта в резервоара - така нищо няма да се постигне ... !!! П.С> Ако бяхме толкова единни за каквито се пишем, щяхме да си спрем колите за X месеца и да не зареждаме...само тогава могат да усетят загубите от това да ни продават скъп бензин. Докато не искаме да се лишаваме от колите си заради цената на горивото и вадим парите които ни искат, ще си го плащаме и на тия цени...това е положението. П.П.С> В Русия ми направи впечатление, че можеш да си купиш бензин за малко над 1лв./л. ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #450 Отговорено 17 Юли, 2011 :guns: Мрасни обираци умрели дано да грамнат шефа им! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #451 Отговорено 18 Юли, 2011 (Редактирано) :guns: Мрасни обираци умрели дано да грамнат шефа им!ще дойде нов, още по-алчен.абе ние 50-100 дори 1000 коли да спрем да караме за 3-4 месеца, никой няма да усети! трябва да спрем 1 милион коли на бензин от каране и тогава ще поевтинее значително бензина, защото загубите на бензиностанциите ще са стотици милиони лева! Редактирано 18 Юли, 2011 от NesTea Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #452 Отговорено 19 Юли, 2011 Много забавно се подиграват с народа... два лева и петдесет и три стотинки е цената, или поне вчера беше толкова. И всички наливат... на никого не му прави впечатление, и няма и да му направи, докато не го направят три, три и половина лева. Ама се съмнявам, че и тогава ще има ефект. Жалка работа сме, ей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #453 Отговорено 20 Юли, 2011 (Редактирано) Стига ревахте бе..... Цените са такива в цяла Европа, някъде е по-скъп бензина, другаде е по-евтин АМА С МАЛКА РАЗЛИКА! Че ни цакат, цакат ни............. но друго е по-важно колеги, не някакви стотинки, че скочил литъра а съотношението на тази цена със нашите заплати! Европейски цени на стоки, храни, горива и т.н. а в джоба виетнамска заплата...... Грозното е че няма изход, идват избори, гласуваш.... един път, втори, трети............ и все същите говна. С протести, стачки и разни самодейци хореографи дето с мегафони крещят пред автомобилната колона няма да стане.... То ако можеше да стане това с нашият народ нямаше да сме от 1300 години история 700 години под робства а през останалото време идеологически и икономически васали на разни славянски, фашистки, комунистически и други световни режими. Много си обичам страната, обичам си града..... когато съм далеч толкова ми липсват..... всичко което свързвам с тях, детството, приятелите, спомени.... .... не ми дава мира, че единственият ход за да не живееш като скот или мутра е просто да зарежеш всичко... да се махнеш. Май много го направиха: " 19 сеп 2006 -Около 3.5 млн. българи живеят зад граница, съобщи зам.-председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Йордан Янев.".... Сега сме 2011, КАКВО ЛИ Е ЧИСЛОТО? А тия дето апелират да не зареждаме, да не караме - Абе хора вие в коя реалност живеете? Като ви се разболее детето на гръб ли го носите до болницата? Кучката със рейса ли ще я водите на плажа? Що не си продадете колите направо и да ходите на работа със скейта? Никого не искам да обидя с думите си, ако някой се почувства така се извинявам! Също не предлагам да си зарежем домовете и родината..... просто си признавам че съм отчаян и не знам вече какво да направя. Редактирано 20 Юли, 2011 от Red Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #454 Отговорено 20 Юли, 2011 Жалка работа сме, ей.4,50 - 5,00 за литър още от утре! Това заслужаваме в момента. Доходите да стигат само за ляП и сол! И тогава ако не се събудим...даже не ми се изрича средството, което ще ни оправи завинаги... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #455 Отговорено 13 Август, 2011 Вместо да ревете господа, хванете се у работа и изкарайте повечко леф !Освен това спрете да си търкаляте колите за щяло и нещяло... аман от ревачи-нищоправци 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheOmen 7 #456 Отговорено 17 Септември, 2011 Вместо да ревете господа, хванете се у работа и изкарайте повечко леф !Освен това спрете да си търкаляте колите за щяло и нещяло... аман от ревачи-нищоправци Напълно подкрепям! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sleeper 29 #457 Отговорено 24 Февруари, 2012 (Редактирано) Да бе, какво като ни гърбят... ще спрем да си караме колите , това било решението...аз съм на мнение, че ако спрем да зареждаме, ще има ефект, но трябва да го направят всички, и нямам впредвид да си влачим болните роднини на гръб до болницата, както спомена един колега по-нагоре, много ясно че се изключват такива случаи, но не вярвам да направят се провали протеста заради тях Редактирано 24 Февруари, 2012 от sleeper Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penko_crx 11 #458 Отговорено 19 Март, 2012 Единствения начин да се намали цената на горивата е като се намали акциза върху тях ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penko_crx 11 #459 Отговорено 5 Май, 2012 остават 10 дни до протеста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #460 Отговорено 7 Май, 2012 А аз да питам чорбаджиите дето са им Европейски цените покачващи се всеки месец, до кога ще издържите и вие чорбаджи, на алчността на монополистите, на скапните пътища, на скапания бензин, на консервантите и изкуствените млечни продукти, на уж оргиналните части за колите, на виските цени на тока, водата, на по-скъпите лекарства дори родно производство в пъти по-скъпи отколкото се продават в съседните нам страни. То само с едно голямо его нема да живеете нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penko_crx 11 #461 Отговорено 17 Май, 2012 то датата на протеста мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове