pikaso906 168 #1 Публикувано 14 Март, 2011 Извиняваите колеги ,но маика ми ме кара да питам тази марка гуми 'сава' (даже не ми каза как се пише) дали са качествени? п.п.Кажете как се пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #2 Отговорено 14 Март, 2011 Sava. Не бих ги купил... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 5 3 #3 Отговорено 14 Март, 2011 Аз карам само с САВА перфектни са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #4 Отговорено 14 Март, 2011 (Редактирано) Произвеждат се в заводите на GoodYear по света. Едва ли са на същото качество,, но ... кой знае?!?!? Може и да се доближават.Тук в UK цената им е около 30-40 паунда, а на същия размер GOODYEAR е 60-70 паунда. Това за 15". Редактирано 14 Март, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5 Отговорено 14 Март, 2011 Зимната им шарка е страхотна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #6 Отговорено 14 Март, 2011 Моето мнение е---зимните са добри лятните не.За лятни си вземи унироял в дианата ги има може би най-доброто цена-качество другия вариант за лятни е Кумхо и Ханкуук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #7 Отговорено 14 Март, 2011 Изкарах зимата с такива и нямах абсолютно никакви проблеми Моето мнение е че са добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #8 Отговорено 14 Март, 2011 аз съм с летни сава и съм разочарован от тях ,като се има предвид ,че преди тях бях с bf goodrich на изживяване и имаха по голямо сцепление от тия. За зимните съм чувал добри думи.,но нямам наблюдения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #9 Отговорено 15 Март, 2011 (Редактирано) Втора зима съм с такива купени нови от магазина и съм супер доволен. Съотношението цена-качество е оптимално според мен.За летните нямам наблюдения. Редактирано 15 Март, 2011 от xags Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #10 Отговорено 15 Март, 2011 Какъв размер ще купуваш?Като гледам Bf goodrich са със 10-15лв. на гума по скъпи от Sava,но поне качеството им със сигурност e на ниво.За 195/55 R15 говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #11 Отговорено 16 Март, 2011 Що бре хора имам 2 SAVA, чисто нови ги взех и още ги карам. 2 години горе-долу (без зимата) и ще изкарат още 1 като гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #12 Отговорено 16 Март, 2011 (Редактирано) Износването на грайфера за единица време или пробег не е достатъчен показател за качеството на една гума, дори според мен е незначителен.Има разни гуми, които можеш и 5 години интензивно да ги караш и още да имат някакъв грайфер, но да са загубили отдавна, отдавна всякакви други качества или изобщо никога да не са имали такива !!! А гуми Сава никога не съм ползвал и никой около мен не съм чувал да говори за тях лошо или добро. Редактирано 16 Март, 2011 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #13 Отговорено 16 Март, 2011 Аз съм с два комплекта Sava, купени нови преди 2 сезона. Определено зимните са много добри, сравнително тихи са. Летните също не са лоши, но отстъпват на зимните. Преди това бях с TOYO Vario V1 всесезонни на доизживяване. Щях да взема нови Vario V2, но прочетох противоречиви отзиви за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tansey 2 #14 Отговорено 17 Март, 2011 Много хубави гуми особенно sava effecta (perfecta е по-нова ,но май по не ми хареса),но когато карах лада.Все пак сте с HONDA ,господа уважавайте марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #15 Отговорено 18 Март, 2011 Все пак сте с HONDA ,господа уважавайте марката.Нещо не ти схванах коментара! И сега като "уважаваш марката" с какви гуми си? Мой приятел си "уважава" Opel Vectra B Sport'2002 с Michelin за по 550лв. парчето. Нищо, че тя струва малко повече от два комплекта с джантите...Аз не разбрах колегата за каква марка автомобил сондира мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #16 Отговорено 18 Март, 2011 За фолксваген кади маика ми работи в булсатком и пита дали тия гуми са подходящи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tansey 2 #17 Отговорено 18 Март, 2011 Хондата предполага малко по-високи скорости.Всеки си прави сметката - какво да сложи и как да кара.Трябва да може и да спре.Ако съм обидил някого -не е нарочно,но времето се оправя и ви пожелавам - Не летете по-бързо от ангела си пазител (Лично аз съм с Мишлен алпин2 зимни и Йокохама летни 195/60/15 долу-горе биват) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове