Jump to content

ivo_shogun

Фен
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ivo_shogun

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/13/1981

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  varna

Recent Profile Visitors

8102 profile views
 1. https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-h-c2-0w-30-honda-1-l.html CASTROL EDGE PROFESSIONAL H C2 0W-30 HONDA 1 L 1л. 11.95 Евро х 7 =83.65 Евро х 1.9675 =164.59 Преведени по сметка
 2. За мен 51925-S7A-024 MOUNT COMP., L. FR. АВТОМОБИЛ 1бр 84лв преведени по изипей
 3. За мен 51925-S7A-024 MOUNT COMP., L. FR. АВТОМОБИЛ 1бр ако може цена?
 4. Здравейте колеги, от известно време имам проблем с педала на съединителя изразявайки се в доста твърд педал и скърцащ звук при бавното отпускане на педала и незнам дали си въобразявам, че и скоростите влизат по трудно. Става въпрос за дизелово CRV 2005. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
 5. Благодаря ти за изчерпателния отговор, но явно и аз съм в същия филм... Ще мисля други варианти значи
 6. Моя го подмениха безплатно в Бултрако Варна след като се регистрирах на страницата им. Опа изпреварили са ме
 7. Здравей zmiata29,имам црв 2005 с диск но не го разчита и дава грешка в диска и не мога да разбера диска ли е прецакан или навигацията не може да разчита. Искам да пробвам работещ диск за да разбера и ако можеш да ми го изпратиш за моя сметка ще съм ти много благодарен
 8. Здравейте колеги, от два месеца си имам и црв 2005 освен сивика, но имам въпроси с непознатата все още за мен джипка. Относно навигацията има диск но не го чете. Не че ми трябва но поне да мога да влизам в настройките на аудиото поне. Та въпроса ми е дали диска е дал фира или лещата не чете и трябва почистване и как? И другото проблемче с неработещото дясно ел.стъкло. Свалих кората при първа възможност но нямах и инструменти и време да разучавам какво точно не работи а само да видя дали случайно не е окачена буксата. Оказа се че не е отваряна досега. Къде да търся причините и евентуално как да ги разбера? Малко дълго стана изповядването ама... Ще съм благодарен за всички съвети на отзовалите се!
 9. определено заложи на помпата, но преди всичко според мен първо обезвъздуши и ако няма подобрения помпата ще ти прави мизерии както казаха колегите!
 10. при мен се оказа датчика. и аз сменях табло, разглобявах горната част и почиствах, но се оказа датчика! поздрави!
 11. аз съм имал проблем с неотчитането на скоростта и изминатите километри на километража, но след смяна на speed sensor-а всичко се оправи! провери всичко ли е вързано както трябва, а и новия дали е читав! дай малко повече инфо!
×
×
 • Create New...