Jump to content

Валентин Стоев

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Валентин Стоев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Crv
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте.Имах проблем до днес при шофиране съединителя ми потъваше и оставаше долу трябваше да го вдигам с крак на всяко второ-трето натискане.Днес смених горната помпа но съединителя ми отделя долу.Как мога да поправя този проблем?
  2. Здравейте къде се намира горивния филтър и как се сменя?
  3. Колеги дехидратор на климатика може ли да се сменя или е капсолован в радиатора на климатика?
  4. Интересното е че като отключва колата и отворя вратата да влезна плафона светва и когато изгасва колата и отворя вратата не свети.
  5. Здравейте.Имам следния проблем преди при изгасяне на колата при включени фарове имаше звуков сигнал сега няма.Мисля че е изгорял някакъв бушон къде да търся?
  6. Здравейте колеги.Може ли да ми кажете откъде да си взема компресор за климатика за колата 2003 год. 2.0 бензин 150 коня.
  7. Не знам като прочети грешката изписва проблем в запалването в първи ред.
  8. Колега при мен светва още когато завъртя ключа и не изгасва.Майстора ми каза че е от някоя бубина но още не е отишла за да се види коя точно е.
  9. Здравейте.Днес след три дни дъжд реших да изпробвам колата малко в кал.Минах през места през които със старата ми кола седан в мокро време виждах трудности.Хондичката се представи много добре не знам заради новите гуми или заради 4×4.Интересното беше че по таблото никъде не светна индикация че 4×4 се е включило.Въпросът ми е някъде по таблото индикира ли че се и включило и ако е да къде да проверя да не е изгуряла крушката.
  10. След като днес измих всичките маслени петна се установи че омазняването идва от хидравличната помпа.Забелязва се леко сълзене по средата да се надяваме да е от уплътнението посредата(семеринга) ако ли не нова.
  11. Колега днес ми казаха че може да е от датчика утре ще го измия за да ида от къде е и ако е от гарнитурата ще ти звънна.
  12. Здравейте колеги.Преди месец смених маслото на колата но завих масления филтър на ръка.Преди два дни забелязах че нивото е паднало малко и долях като погледнах зад двигателя беше омазнено помислих си че е от филтъра и днес след работа намерих ключ за притягане и отидох до канала с идеята че е от филтъра.Когато влезнах под колата се оказа че филтъра е сух а над него има един датчик над който е някаква мверигата.странично е капака на веригата.Някой може ли да ми каже каква е тази "кутия" зад двигателя и датчика под нея и какво е "лекарството за тази болест ".По късно ще покажа и снимки ако мога да ги сваля.
×
×
  • Създай нов...