Jump to content

Валентин Стоев

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Валентин Стоев

  1. Здравейте.Имах проблем до днес при шофиране съединителя ми потъваше и оставаше долу трябваше да го вдигам с крак на всяко второ-трето натискане.Днес смених горната помпа но съединителя ми отделя долу.Как мога да поправя този проблем?
  2. Здравейте къде се намира горивния филтър и как се сменя?
  3. Колеги дехидратор на климатика може ли да се сменя или е капсолован в радиатора на климатика?
  4. Интересното е че като отключва колата и отворя вратата да влезна плафона светва и когато изгасва колата и отворя вратата не свети.
  5. Здравейте.Имам следния проблем преди при изгасяне на колата при включени фарове имаше звуков сигнал сега няма.Мисля че е изгорял някакъв бушон къде да търся?
  6. Здравейте колеги.Може ли да ми кажете откъде да си взема компресор за климатика за колата 2003 год. 2.0 бензин 150 коня.
  7. Не знам като прочети грешката изписва проблем в запалването в първи ред.
  8. Колега при мен светва още когато завъртя ключа и не изгасва.Майстора ми каза че е от някоя бубина но още не е отишла за да се види коя точно е.
  9. Здравейте.Днес след три дни дъжд реших да изпробвам колата малко в кал.Минах през места през които със старата ми кола седан в мокро време виждах трудности.Хондичката се представи много добре не знам заради новите гуми или заради 4×4.Интересното беше че по таблото никъде не светна индикация че 4×4 се е включило.Въпросът ми е някъде по таблото индикира ли че се и включило и ако е да къде да проверя да не е изгуряла крушката.
  10. След като днес измих всичките маслени петна се установи че омазняването идва от хидравличната помпа.Забелязва се леко сълзене по средата да се надяваме да е от уплътнението посредата(семеринга) ако ли не нова.
  11. Колега днес ми казаха че може да е от датчика утре ще го измия за да ида от къде е и ако е от гарнитурата ще ти звънна.
  12. Здравейте колеги.Преди месец смених маслото на колата но завих масления филтър на ръка.Преди два дни забелязах че нивото е паднало малко и долях като погледнах зад двигателя беше омазнено помислих си че е от филтъра и днес след работа намерих ключ за притягане и отидох до канала с идеята че е от филтъра.Когато влезнах под колата се оказа че филтъра е сух а над него има един датчик над който е някаква мверигата.странично е капака на веригата.Някой може ли да ми каже каква е тази "кутия" зад двигателя и датчика под нея и какво е "лекарството за тази болест ".По късно ще покажа и снимки ако мога да ги сваля.
  13. Здравейте колеги ,днес ми се случи нещо много странно за мен което искам да споделя с вас имали ли сете подобен проблем и какво може да е .Спрях колата изключих от скорост и я оставих запалена за да роботи парното след 2 минути се върнах в колата и неволно завъртях волата при което оборотите се вдигнаха от самосебеси.После пак го направих и забелязах че от 600-700 оборота при завъртане на волана на място автоматично оборотите се вдигнаха на 1200.Искам да попитам случвало ли ви се е и ако да какъв е бил проблема?
  14. Здравейте искам да попитам има ли някакво осветление в пепелника защото не мога да намеря нещо по тази тема?
  15. Колеги и при мен светна чека с грешка P0325, но след като монтираха газова уредба.Може ли да е светнал от бедна смес на горивото или няма нищо общо?
  16. Онс извинявам си колега долу в дясно под нивото на бензина е не съм му обърнал внимание мислех че е от някоя от ръчките.
  17. Един салон преди Труд.Нямаше я в интернет.Ходих до Карлово да оглеждам две (пълен скраб) и на връщане и сваляха от автовоза от Испания нямаше грам ръжда и много запазена.А за автомат имаше една но беше дизел в първия салон те скоро го отвориха в посока Труд от дясно.
  18. Колега при мен няма никакъв стик под дисплея.Весела коледа на всички колеги.
  19. Колеги как да прехвърля километража от главния към дневен?Другият въпрос ми е в казанчето на съединителя течност и на минимума с каква течност да долея?
  20. Колега този уикенд ще го сменям.Гледах едно клипче в което развиват два болта долу на дифа и след като изтече стягат долния болт и наливат през горния отвор.По този начин един литър ще ми стигне ли?
  21. Благодаря колеги.А за съединители нормално ли е да е толкова твърд?
×
×
  • Създай нов...