Jump to content
teror1sta

Прелюд Н22/23 вс Сивик Д15/16

Recommended Posts

Тука който смята, че Прелюда му (да подчертая собственика на прелюда) е по-бърз или дори има минимален шанс с/у баранаД15/16-ка нека пише.

От сега да поясня: ако ще почвате да пишете ама ония по лек, ама ония с по голяма кубатура по добре не пишете!

Хора каращи Прелюд с д13б2 също да не пишат в темата;)

Клипчета от туба с неясен произход също да не се постват:lol:Клипчета може ако е някой от собствениците на колите !

Да няма отклонения от действителността! Димек: ако сложа онова, ама ако направя онова. Гледа се какво си направил, А НЕ какво може или ти се иска да направиш !

Имаш кола дето върви - пишеш! Нямаш кола - не се оправдавай !

Аз съм на мисленето че Люда няма никакви шансове! Жиката, понеже е фен и никога не се оправдава и приема загубата с високо вдигната глава, го знам че няма да има нищо на против да постна едно стартче с него. Та когато Жиката искаше да се замери с някой др Прелюд тогава никой не излезе. НО[/b, от тогава мина време и някой може да си е засилил неговия повече от на Жиката, така че нека каже, който смята че му е по-бърз Люда.

Старта е ясен, връщането е летящ от 2-ра или 3-та не помня вече. Клипа е сниман на НС 2010 в неделята .

Темата не я пускам за да има разправии:lol: Всичко трябва да е в духа на спорта и спортната злоба :lol: Ако се почне с помията от сега моля някой модератор да я изтрие на право :lol:

п.п. Да помоля някой мод да прехвърли размислите от темата на Роли в тази :lol: Че темата му е съвсем в духа на спорта и разни разбирачи каращи Люд с д13 спорят и я цапат излишно.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де теро, ами ние с ф20-те защо не ни броите за хора,според мен след известни настройки аз бих се пробвал д15 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сорка gospod , отплеснах се ! Та както каза колегата и Ф20-ки да пишат, няма яд. Както и д13 в сивик! Въпроса да е Люд и Сивик :lol: Даже някой мод ако може да ги добави в заглавието на темата, че вярно изглежда тъпо така ;)

Само Людове с д13б2, че после само се оправдават че са по-тежки. Също така и Н22/23 в сивик/црх също нямат думата ... там е ясно :lol:

Също да е ясно, че като се угорори някой , не е речено на момента да се пускат. Като има възможност и прелегне тогава :lol:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха ,няма проблем ,аз отговарям! Само трябва да и навъртя още километри ,че сега е едва на 800км от както ребилднах мотора. После ще ги замерим както искате ,може и на задна да се пускаме ! ;) Все ми е тая дали ще падна или ще бия, важното е да си направим кефа, нали така ? :lol:

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах смешничко. Иронията с Люд д13б2 не я схванах, ама теро брат при тебе отсъства 'спорта' от "спортната злоба".Мноо си надъхан виждам, и те оставям да си вярваш. no comment.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С моята Д16-ка се пишем в отбора на Сивиците в тоя спор! :lol:

По-бавна е от на колегата Slavkov_1984 Д15-ката, и все още не мога да я карам, както би трябвало, но все ще отупам някоя по-стокова Х23-ка! ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип и аз съм за Д15, просто в другата тема писах понеже знам и двете коли в какво състояние са едната колко е сток другата колко правена и колко вървят.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Славков в другата тема гледам имаше желание да се замерите :lol: Ще е интересно ако имате възможност да видим как вървят една спрямо друга ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,аз предполагам , че ще падна,но докато не се пробва нищо не се знае.Иначе очаквам да тръгне още след като се чипне и настрои на дино ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С моята Д16-ка се пишем в отбора на Сивиците в тоя спор! :)

По-бавна е от на колегата Slavkov_1984 Д15-ката, и все още не мога да я карам, както би трябвало, но все ще отупам някоя по-стокова Х23-ка! :P:D

Преди да ти продам Д16-ката наказах един Прелюд Х22 с нея а с Д15-ката незнам какво ще му се случи......клипа е на тъмно но нямам друг http://www.vbox7.com/play:571c90e4 не се жижда но има 10-15 човека свидетели....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех мама му...пак ще повторя едни мои думи:като сме за хонда-всички сме няма спор,но стане ли така да има намесен прелюд,който бил малко по-бърз и го изяждате,лагерите веднага стават 2.Аз няма да се напъвам понеже никой не ми е равностоен,но преди да си разваля суапа с х22-ката,колега славков,тебе много щеше да те боли с колко щях да те ошамаря,понеже си много бърз.Научете се да уважавате колите на другите :Pпп.по спомени х22-то на г-тек ми даде под 15 на 400,но беше преди 3 години,вече нямам спомени колко точно беше Редактирано от atoma
Цитиране на мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз говоря за стокови Х22-ки или Х23-ки....то и аз по Г-тек като сложа сликовете давам 14,9-15сек. Редактирано от atoma
Цитиране на мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз с бавното 105 коньово сток купе мога да се пусна с някой и друг 2.0 люд (може и с х23, нали е за спорта)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Славков в другата тема гледам имаше желание да се замерите :blink: Ще е интересно ако имате възможност да видим как вървят една спрямо друга :)

Може да дойда на някоя месечна в София и да се мернеме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха ,няма проблем ,аз отговарям! Само трябва да и навъртя още километри ,че сега е едва на 800км от както ребилднах мотора. После ще ги замерим както искате ,може и на задна да се пускаме ! :D Все ми е тая дали ще падна или ще бия, важното е да си направим кефа, нали така ? :blink:

Саше, само си навърти километрите и си ела в Хасково.Веднага се мятам в на брат ми Д15-ката :) и отижаме на Shell-а, тъкно до тогава ще имам един жокер от Теро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз говоря за стокови Х22-ки или Х23-ки....то и аз по Г-тек като сложа сликовете давам 14,9-15сек.

Колега аз също говоря за стоков х22а JDM 200к.с.,в 3-та генерация прелюд и си го донастроих аз и времето ми не е с сликове.Килограмите му бяха около 1200 грубоБез да го възхвалявам,но нямаше д15,д16(едно и двувалови)направени,бутани и тям подобни и б16а2(поне горе долу направено) което да ме е било.Не съм бил най-бързия,но бях достатъчно по-бърз от тях Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя прелюд дето се дърпах с него беше последния мисля,че е 5 генерация тои е по тежък от 1200кила...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1300+ кг празен :) Колко + зависи от екстрите на модела.Моят като го мерих най-вначалото беше около 1275 кг с резервна гума и крик,с 5-6 литра гориво(като нямам аирбег-ове и кожен салон).5 ген е по-тежичка ;)

Редактирано от murdera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София къде се теглите ? Да отида да видя как съм с килограмите? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Булгарплод,където са месечните :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз с бавното 105 коньово сток купе мога да се пусна с някой и друг 2.0 люд (може и с х23, нали е за спорта)

Нищо лично, но ти по-рано със бавното 105 коньово сток купе се хвалеше че си по-бърз от МНОГО правена Б16-ка, ся се точиш на стокови F20/H23 ... недей да се подценяваш тъй, че ще хване някое F20 да те накаже и ще ти разбие детските мечти. :)
  • Нагоре 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много наточени Б16-ки не съм бил, но от една ребилдната Б18-ка паднах с около 3 коли (в най-лошия за мен случай, няколко пъти бяха 2 коли, а дори един или два пъти бях отпред, но колегата се окопаваше много на старта (пича е от форума, та да не се започне пак, ма то няма клип и т.н.)). Иначе съм далече от мисълта, че прелюд 2.0 ще има някакъв шанс, но бих се пуснал, за да видя колко ще е назад. Интересно ми е с х23 как юе вървя, за х22 съм сигурен че ще ми даде бинокъла. Сега схвана ли ми мисълта?

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе съм далече от мисълта, че прелюд 2.0 ще има някакъв шанс, но бих се пуснал, за да видя колко ще е назад.

Баце аз съм за да се пуснем и за да има интрига,ще кача 2-3ма човека хем ще има и свидетели ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де ...не разбрах ..кой,кога и къде ще се дърпа ..да погледаме и ние простосмъртните ;):beer::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има Д15/16/14/13/12ка и тн от Сф или района и иска да се замери с много бавното ми почти стоково х23 да пише.Също х22 още чакам да ме предизвика,да видя колко ще ме бие ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
murdera , виждал съм как сток Н23(ревизиран) бие ревизирана Н22-ка. Малко по-слаб шофер и/или не на пълно читава ... Така че нищо чудно да има изненади :lol: То заради това докато не се пусне човек може само да гадае или да се обади на Рула и да го пита как ще свърши гонката :) Врачките гледат на кристална топка, той на клавиатура ;):beer: Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте плюли д13ките :D Имаме такава дуал карб. По софето къде ви е сбора да намина да се посборим и ударим по бира. Дали ще падна или да няма значение :D п.п.Стоков прелюд с ф20ка или х23ка може да го пробаме :rolleyes: /победения зима по бира / :cool:п.п.2 REMOVED

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТОКОВА Д13/15-ки и някои д16-ки може да се кантари с Люд ... ама само ако Люда е спрял на по кафе някъде :D (без значение Н, Ф)

Ще разпитам за стокова, но в истинския смисъл стокова H23-ка Прелюд в моя регион, или пловдивско, понеже и там се отбивам, но доста рядко, но поне познавам някои колеги от там :rolleyes: Ще вместим и кафето някак в резултата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ой, който му се ще стокова Н23-ка, аз съм човека. :cool: Винаги готов да падне :rolleyes:П.С. Ай стига глупости де Ал, толкова хубаво си приказваме тука и веднага катинар. Отпуснете малко де, все пак е пред-национално настроението :D

Редактирано от mEtaka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера тука това форум ли е или диктатура? Ай стига заключвай където каквото ти скимне?Премести я в Offtopic ако ти е кеф, или ако не смяташ че е на ниво нещо, но не виждам нито обиди нито псувни да речем, обсъжда се дадена тема какво толкова? Нали затова е форума?Големи шефчета голямо чудо, мирише на комплекси нещо? По темата няма да казвам нищо, защото ще изчезне така или иначе заедно с целия ми пост, нали шефче?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вярвам да сте толккоз нахални или нагли че да започенте да се псувате във форума. А това за "комплексите" или пред-национална среща настроение винаги го има и винаги и то в количества повече от нужното. Ако искате да видите какво е диктура може да опитате какво е в някой друг форум. Без значение тематиката на форума. А това че не спазвате правилата и виете след като някой ви накаже или редктира нарушението си е ваш проблем. Непонзването на правилата/законите не ви освобождава от тяхното спазване. Именно поради тази причина екипа който следи за спазването на правилата във форума и за това той да върви напред се увеличи толкова много. За това просто прочетете правилата. Ето ги тук. И не е лошо да ги спазвате. Ще бъде много по леко за всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де ...не разбрах ..кой,кога и къде ще се дърпа ..да погледаме и ние простосмъртните :rolleyes::cool::D

Ти вместо да гледаш сеир земи ела пак с белия лебед на националната да те пробвам с черния тролей :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...айде давайте Прелюдите да ги видим колко са бързи.Некой от Русе ако има :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доминико, ми ако беше я заключил, как щеше да разбереш, че 105 коня бягат повече от всичко живо що се движи по пътищата ? :rolleyes: Или пък, че 160 коня от 1.6 мотор са рекорд .. :D Горките Нисан, ми те с техният 1.6 N1 197 к.с. са живи за оплакване .. :Dп.п. Да не я заключите ей, само отивам за пуканки набързо и се връщам . :cool:

Редактирано от mar_tod
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

офф:мар тод ср16-ката не е най-мощният 1.6 :rolleyes: потърси инфо за муген б16

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбирам защо продължавате да му обръщате внимание на rulmaker и да се заяждате с него.Към модераторите - темата може да се управлява по различни начини. Не всичко се изчерпва само със заключване или безучастно гледане (двете крайности).На мен темата ми е интересна, но само ако се води по същество. Иска ми се тук да виждам факти, времена, клипчета с някоя гонка и т.н.

Редактирано от Alexandro
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...