Guest Involver #321 Отговорено 3 Декември, 2007 лепенки, винили.....все такива лайна за подробности: www.mprint2004.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #322 Отговорено 6 Декември, 2007 тука незнам дали не съм писал по-рано ,но има промяна от известно време и затова:Продавам Volvo строителни машини в частна фирма-официален вносител на Volvo CE за България.ако ви трябва багер или челен товарач-не се колебайте да ми се обадитепоне ще можете да си проправяте лесно път в задръстванията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #323 Отговорено 17 Декември, 2007 проектирам ел. инсталацийки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #324 Отговорено 17 Декември, 2007 Кьлва4а сервиз-ремонт и подрьжка на бензинови и газови сьоражения кьм Кьлва4а инженеринг АД-Ст.Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #325 Отговорено 18 Декември, 2007 Продавам арматурно желязо произведено от 3 тия производител на периодичен профил в България- "Хелиос-Металург"Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #326 Отговорено 18 Декември, 2007 След доста смемени местоработи-Дилър ма Тойота и Форд за гр.Сливен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko_8151 0 #327 Отговорено 24 Декември, 2007 Работя в обменно бюро,сменям пари всякакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragomirrr 10 #328 Отговорено 25 Декември, 2007 (Редактирано) Управител на автоцентър(смяна масла, филтри, акумулатори, гуми и др.)http://www.dikom-bg.com/profile/about.htmhttp://www.texaco-bg.com/ Редактирано 25 Декември, 2007 от dragomirrr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiankata #329 Отговорено 27 Декември, 2007 (Редактирано) Работа като пе4атар, пе4атам фактури ,протоколи ,касови бележки и мн. др. хартиики през по4ивните дни си по4ивам в строителството, поставям гипс картон по стени ,тавани, кои кадето иска или така както го знаят пове4ето KNAUF Редактирано 27 Декември, 2007 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest muggerud #330 Отговорено 30 Декември, 2007 Аз съм снабдител във фирма Сто Стоки , зареждам скапани магази и юркам една мноо бърза баничарка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Katsko 1 #331 Отговорено 30 Декември, 2007 бачкам в call-center и завършвам психология тази година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radio_manbg 0 #332 Отговорено 4 Януари, 2008 Миниджър Проекти във Финансово Инвестиционна компания ... покупко продажби регулаций смяна статути ивсичко свързано с земите както и тяхната реализация .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #333 Отговорено 7 Януари, 2008 снабдител сам в строителна фирма в Б-с Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neroni 0 #334 Отговорено 7 Януари, 2008 (Редактирано) Във БДЖ. Началник влак го раздавам. Редактирано 7 Януари, 2008 от Neroni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neutrino 0 #335 Отговорено 7 Януари, 2008 "Пожарникар"От време на време,помагам в Автосервиз...В момента ремонтирам лявото си коляно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #336 Отговорено 10 Януари, 2008 Студент във ВСУ "Черноризец Храбър" - Специалност "Международни Икономически Отношения.И през останалото време Администратор в Хотел на Златни Пясъци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikola Kostadinov 0 #337 Отговорено 10 Януари, 2008 Програмист в "Мегалан Нетуърк" - интернет доставчик на територията на София. Общо взето съм направил почти всичко свързано със софтуера на фирмата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #338 Отговорено 10 Януари, 2008 познаите аз съм този които раздава и после някои от вас правят - барман съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tekkonkinkreet 0 #339 Отговорено 10 Януари, 2008 (Редактирано) графичен дизайнер Редактирано 10 Януари, 2008 от Tekkonkinkreet Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #340 Отговорено 12 Януари, 2008 Lead developer for web applications ............ т.е. главния програмист във фирмата съм , интернет приложения правя ....... в момента разработвам мой собствен сайт за услуги в областта на електронната търговия, а пък вие може да ми пожелаете успех в начинанието, ако искате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #341 Отговорено 12 Януари, 2008 Ученичка в ПГИ "Г.С.Раковски"-ЯмболСпециалност "Банково дело" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #342 Отговорено 12 Януари, 2008 i"m military! ;) военен сам!(морски) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanimir 0 #343 Отговорено 13 Януари, 2008 Хи, Аз съм програмист, пиша примерни програмки (и бъгове ) за една шведска фирма ИАР www.iar.com и от време не време и за www.olimex.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Batio #344 Отговорено 14 Януари, 2008 COT 161.Главен готвач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokche 0 #345 Отговорено 14 Януари, 2008 Здравейте, аз съм ключар, занимавам се основно с автомобили - поставям аларми, аудио,ксенони,ремонт на ел.стъкла,централни заключвания,правя ключове и ключове с чип, освен това мога и да отключвам вашите заключени коли по улиците на София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskra84 0 #346 Отговорено 15 Януари, 2008 Нека да се отбележа и е тази тема Асистент фронт офис мениджър съм в хотел на Св. Св. Константин и Елена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #347 Отговорено 16 Януари, 2008 Здравейте колеги, занимавам се с имоти - посредничество, брокерство, покупко - продажби, с една дума всичко що е имоти. Ако някои има нужда от съвет, търси или продава нещо ще помогна на драго сърце...www.iconaproperties.com (скоро ще има и нов сайт) / 0888699789,личният ми номер при нужда от съдействие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #348 Отговорено 17 Януари, 2008 Опи ,аз съм помошник капитан на един от най-големите контейнеровози в света. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragonfly 0 #349 Отговорено 18 Януари, 2008 Аз се занимавам с видеообработка, и след известен период прекаран в ТВ Варна от 4 месеца съм в ТВ 7. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest brummm #350 Отговорено 18 Януари, 2008 Консултант недвижими имоти. Адрес недвижими имоти. До тук се сещам за още 3ма колеги от фирмата ни които участват в този форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #351 Отговорено 20 Януари, 2008 аз съм един тъп студент по счетоводство с тенденция към завършване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #352 Отговорено 21 Януари, 2008 Студент в УНСС- Ик-ка на отбраната и сигурността,чат-пат поработвам особено това лято ми сцепиха дупето на една бензиностанция отвъд океана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #353 Отговорено 28 Януари, 2008 мебелист съм в www.NEOSET.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ванкото #354 Отговорено 29 Януари, 2008 Здравейте аз съм студент в колежа по туризъм във Варна. Занимавам се с търговия на дребно(собственик съм на магазин за хранителни стоки) и в близките години се надявам с помоща на община Провадия да развия селски и еко туризъм в едно малко селце със стара история и прекрасна природа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIDO_ #355 Отговорено 1 Февруари, 2008 Здравейте, и аз да се отбележа.Работя продавач -консултант в една от големите фирми за авто части във Варна , забравих да спомена че и още съм студент във варненския Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charlie 0 #356 Отговорено 1 Февруари, 2008 Филмов монтаж (3 мой филма и над 45 като ас. монтаж), Реклами и 3Д архитектурна визуализация.От друга страна - с колеги разработваме сервиз за тунинг по двигатели и подмяна на ЕКУ-та. Аз специално се занимавам с електрониката и алтернативните горива (газ, метан, метанол ...). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay 0 #357 Отговорено 4 Февруари, 2008 юрист съм, изявявам се в областта на международното право и най-вече защита правата на човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristian 0 #358 Отговорено 8 Февруари, 2008 Логистика и политика на цените малко във Видеотон България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joexx #359 Отговорено 9 Февруари, 2008 Занимавам се с предпечат и графичен дизайн , с музика (музикант )+студент бизнесадминистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #360 Отговорено 9 Февруари, 2008 занимавам се с монтаж на парапети от нераждаема стомана алуминиеви и стаклени консрукции Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове