Jump to content

Neroni

Фен
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Neroni

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 13.11.1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Видин
  1. Хонда Лого е поцинкована. Поне така четох някъде из нета.
  2. Във Видин най-добре ги плаща фирма Ровотел. Даже с киселината ги вземат. Не може да няма пункт на тази фирма и във Варна.
  3. За Япония като за Япония, Шогун, Тай Пан. За тия се сещам.
  4. Развитие по темата. Варна: Комисията за защита на потребителите затвори сайт с нелоялна търговска практика Днес, 22 Декември 2010 14:55 Нелоялна търговска практика в интернет за продажба на устройство, намаляващо разхода на гориво, са засекли през декември екипи на Дирекция „Информационна сигурност и защита на потребителите в интернет”. Това съобщи за радио „Фокус” – Варна Илиян Станоев, директор на регионалната дирекция на Комисията за защита на потребителите /КЗП/ във Варна. При разработката на дирекцията е установено, че сайтът, който предлага устройството на българския пазар е с домейн Добрич, след което сигналът е препратен към регионалната дирекция във Варна. Устройството се е продавало на цена от 49.99 лева. При проверка на място инспекторите от регионалната дирекция във Варна са поискали от търговеца документи, които да докажат твърденията, публикувани в интернет, че устройството намаля разхода на гориво до 30%. Илиян Станоев уточни, че в сайта са били качени и различни видове автомобили, за да се обясни точно при коя марка автомобил, колко разход на гориво се сваля. Търговецът не е успял да докаже твърдението, публикувано в интернет, че устройството намалява разхода на гориво. Представил е само документ, че купува въпросното устройство от сайт в Англия. Съгласно европейските директиви българската комисия е сигнализирала комисията за защита на потребителите в Англия. Доказано е, че посланието към потребителите е с невярно съдържание и със заповед на директора на КЗП е издадена заповед за прекратяване на нелоялната търговска практика в българското интернет пространство. Сайтът е затворен, а на българския търговец са наложени санкции. http://www.moreto.net/novini.php?n=114360&p=4
  5. Колеги усетихте ли земетресението. Във Видин ни разлюля стабилно. Видях че е 5.4 по Рихтер в Крагуевац в 02:56.
  6. Здравейте колеги. Вижте на какво попаднах случайно. Нямам думи.http://neosocket-bg.com/
  7. Имам книжка от 1988. досега нямам никакви нарушения. Преди 2 години си извадих "златен талон".Честно казано на 3 пъти ми е помагал за превишена скорост в населено място +10-15 км отгоре над разрешената. Пари не съм давал, имат някакво по-друго отношение като видят това талонче(лично мнение). По благосклонни са да те пуснат с една устна забележка.
  8. Колега, какво стана? Сложи ли оборотомера?
  9. В руския сайт, който съм дал по-горе има тема как да се сложи оборотомер. Аз също карам Лого, но ме домързя да сложа. Ако искаш да се поразровя и да ти пратя точен линк.
  10. Колега, разгледай този сайт: http://www.honda-logo.ru/
  11. Оказа се разхлабена маса към купето. Ама вчера при тия студове не съм огледал хубаво, понеже е на много гадно място.
  12. Не запали. Изобщо няма никакъв ток. Таблото не свети на контакт, помпата не се чува да цъка.Как се редактира заглавие на тема, че в бързината съм сбъркал една буква.
  13. Здравейте. Сутринта -20. Хондата не иска да запали. Измъца 2-3 пъти и загуби токове.Един комшия даваше ток на един опел, после даде и на мене, ама таблото не свети. Никаква реакцияот страна на Хондата. Мисля си, че ако е акумулатор би трябвало поне да ми светне поне таблото, така че дайте акъл.
×
×
  • Създай нов...