Ombre 221 #1 Публикувано 15 Август, 2010 (Редактирано) Стамба,да си жив и здрав братле,и да си все така отдаден на марката и да ни радваш с присъщата Ти коректност и приятелско отношение.Харесвам това ,че си отдаден на идеята,Харесвам ,че си фен на марката,Харесвам ,че живота ти е свързан с Хонда.А за това,че никога не спираш да се бориш.За това ,че бегачката не е спряла да ни радва.За това,че като се видим сме горди,че сме постигнали толкова много Заедно.Пожелавам Ти да имаш сили да продължиш и да растеш.Прегръщам те силно ПРИЯТЕЛЮ :) :zen: :) Редактирано 15 Август, 2010 от Ombre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 16 Август, 2010 ЧРД на един истински фен, готин и позитивен човек! Да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 16 Август, 2010 Жив и здрав BOSS, твоите желания са моите пожелания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 16 Август, 2010 Чрд Boss, пожелавам ти много здраве, късмет успех в живота и все така да продължаваш да си разширяваш автопарка с представители на любимата марка. Честито отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 16 Август, 2010 Приятелю, честит рожден ден. Да си ни жив и здрав. Все така да си отдаден на марката. И все така лъчезарен и усмихнат. Много здраве, късмет, любов и успехи. Още един път жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 16 Август, 2010 Ч.Р.Д. Фен и Маниак!Живи и здрави да сте с мацка и Живко Тайпера покрай вас.Пожелавам ти да вървиш все напред и нагоре.Наздраве.И понеже си с умната,няма да ти пожелавам русата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 16 Август, 2010 Ч.Р.Д. брат, на първо място ти желая здраве и щастие, другото само ще си дойде, на второ място ти желая много и се нови Хонди които да те радват. Дано скоро сбъднеш една от твоите мечти, както сбъдна предната такава Желая ти всичко най-най-най-хубаво и бъди все така добър и приятелски настроен към всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #8 Отговорено 16 Август, 2010 Стамене,честит Рожден ден.Нека ти се случват само хубави неща занапред,бъди жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #9 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден, Стамене,Бъди все така здрав и щастлив... успехите неминуемо ще продължат да те следват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден и от мен. Да си жив и здрав, пожелавам ти все по бързи, красиви и здрави хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #11 Отговорено 16 Август, 2010 Жив и здрав Стамене всичко по-по-най ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #12 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #13 Отговорено 16 Август, 2010 "Колега" Жив и здрав бъди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #14 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден братко! Още веднъж бъди жив и здрав и бъди все такъв добър брат. Благодаря ти за всичко, което си правил и правиш за мен... ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valentin Bozveliev 0 #15 Отговорено 16 Август, 2010 честит рожден ден и от мен ... всичко най най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #16 Отговорено 16 Август, 2010 Благодаря ви колеги , страхотен подарък е да видиш такава тема с честитка за твоя рожден ден . Чувството е страхотно , правите деня ми в пъти по щаслив. За колегите от Варна а и извън Варна , който има възможност нека заповяда на Моргата да почерпя Още веднъж ви Благодаря , немога да опиша как се чувствам когато виждам как толкови свястни и добри хора ми пожелават хубави неща. БЛАГОДАРЯ . Довечера ще пия и по едно за вас и ваше здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #17 Отговорено 16 Август, 2010 Лошоо , мноо лошо .... до ся беше младеШ , вече с тия 30 лазарника си чичка !! Сори френде , ма оттук нататък ти почват най хубавите години изтъкани от мъдрост и благоденствие !! Жив и здрав , да си ги живееш с хъса и кефа на един зрял мъж , който знае кво иска от живота ! МоШна прегръдка за ЧРД ! ЧРД и на останалите колеги и специално на vesivanova , която за "99 years old" си години изглежда напрао изумително !! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`LADY 0 #18 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден ЛЮБОВ, да си ми жив и здрав, много щастлив и да продължаваш да постигаш мечтите си! Обичам те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #19 Отговорено 16 Август, 2010 Честито Стамба! И усмивката да не слиза от лицето ти по никакъв повод! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #20 Отговорено 16 Август, 2010 Брат,вече ти пожелах по телефона,но нека не се оттърваш от здраве,късмет,любов,пари.....Вече сбъдна най-голямата си мечта и то едва на 30г. Пожелавам ти да сбъдваш все така мечтите си и да не се предаваш никога,а да се бориш упорито за тях!Нека усмивката да не слиза от лицето ти и да си останеш верен приятелЕдин от най-истинските фенове,които познавам и мой приятел!ЧРД братле п.с. И скоро да изплюеш камъчето п.с.За другият юбилей какво ще си пожелаеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #21 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден и от мен, жив и здрав колега, много успехи и много тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #22 Отговорено 16 Август, 2010 Много успехи, много радост, много здраве и всички мечти да ти се сбъднат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #23 Отговорено 16 Август, 2010 Честито и от мен колега всичко най хубаво ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #24 Отговорено 16 Август, 2010 Честито и от мен! Много, много щастие, здраве и любов! И....още веднъж благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #25 Отговорено 16 Август, 2010 На такъв фен и приятел не се пропуска да се честити. Ч.Р.Д Стамба и само хубави неща да те спохождат в живота, все така истински фен на марката, все така всеотдаен и верен приятел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #26 Отговорено 16 Август, 2010 Ч.Р.Д. с пожелания за много усмивки, леки запивки, здраве, щастие, пари в изобилие и любов до безсилие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #27 Отговорено 16 Август, 2010 Жив и здрав, Стамба! Сигурен съм, че следващата ти мечта вече е НСХ, пожелавам ти до следващия рожден ден да стане реалност! Наздраве брат :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #28 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден,бацка,жив и здрав да си,весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #29 Отговорено 16 Август, 2010 Жив и здрав да си наборе,другото знам,че можеш сам да си го постигнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #30 Отговорено 16 Август, 2010 Честито и от мен! Всесело посрещане на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #31 Отговорено 16 Август, 2010 ЧРД и от мен за този толкова коректен и истински фен на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #32 Отговорено 16 Август, 2010 Жив и здрав Братко, всичко хубаво ти желая, много здраве, щастие късмет, дълголетие и продължавай да вярваш в силата на мечтите.За Хонди няма да ти пожелавам нищо, защото подозирам, че скоро ще искочиш с НСХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #33 Отговорено 16 Август, 2010 Честит рожден ден братле, колегите преди мен вече ти пожелаха всичко което може да се каже на един рожденник. Аз ти пожелавам само да си жив и здрав и все така отдаден на марката а пък всичко друго ще си дойде на мястото. Удари една чашка и заради мен тая вечер.Всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #34 Отговорено 16 Август, 2010 Честитоооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #35 Отговорено 16 Август, 2010 Честито хонда мания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #36 Отговорено 16 Август, 2010 (Редактирано) ЧРД, желая ти колкото са звездите толкова и да са хубавите моменти в живота ти и зад волана Редактирано 16 Август, 2010 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #37 Отговорено 16 Август, 2010 ЧРД Жив и здрав да си, другото ще си го купиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #38 Отговорено 16 Август, 2010 Честит празник и от мен! Жив и здрав, още много сбъднати мечти, весело изкарване иии НАЗДРАВЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове