MissCaprice 37 #1 Публикувано 3 Август, 2010 (Редактирано) Честит рожден ден на всички: Tino(24), цайса(57), surr3a1(31), leif(40), Crx™(30), РУМЕН(57), miro6nikov(36), dida81(29), WaveMastaa(21), boschmann(23), Reddevil(29), P_Marinov(23), aivanwrc(24), cvetelin4o(22), Milkonti(36), Honda_Maniak(22)! Живи и здрави бъдете и следвайте мечтите си, фенове! По специални честитки на нащо мамче Дидка: Дидчо, бъди все така всеотдайна, весела и отворена за добро към всички! Прдължавай да раздаваш любов, защото рано или късно всичко се връща, макар, че добротата е безвъзмездна! Обичам те Честито и на бъдещото ни адвокатче WaveMastaa: жив и здрав и успехи за в бъдеще Иии на Crx™: чесртит празник и още веднъж благодаря за думите, с които ме накара да се замисля върху някои неща от живота НАЗДРАВЕ на всички рожденници, пожелавам Ви да си изкарате незабравимо празника и нека силата на мечтите бъде винаги с вас! Редактирано 3 Август, 2010 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 3 Август, 2010 Честито! Да не се отървете от късмет и здраве, дано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 4 Август, 2010 Живи и здрави всички празнуващи!Успех в начинанията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #4 Отговорено 4 Август, 2010 Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес и от мен, с пожелания за много здраве и много безаварийни Дидкеее, кака, многомногомного те целувам, весел празник, да си все така енергична и дива!Мони, желая ти мноооооооооооооооого успехи с тия сичките дини, дето си ги понесъл, и малко щастие и любов, няма да ти навредят Весел празник и наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 4 Август, 2010 Честито на всички, да сте живи и здравиА сега както си му е реда отивам към Дидка , защото обеща, че ще почерпи ... с 1 кило бонбони , поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 4 Август, 2010 Честито на всички рожденници, Гледайте да не направите главите от тея бонбони, че в тази жега са коварни.Пробвайте бонбонките от винпром "Пещера" страшни са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #7 Отговорено 4 Август, 2010 Айде и от мен честито на всички колеги които ще празнуват днес. НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #8 Отговорено 4 Август, 2010 Честито и от мене на всички.По-специално на Тино.Бъди жив и здрав брат, много щастлив и до края на годината една легенда ти желая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #9 Отговорено 4 Август, 2010 E па ЧЕРЕДЕ ва ! :cool: , бири-мири , кат си му е ред ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #10 Отговорено 4 Август, 2010 Лилииии ...Да сте живи и здрави и много щастливи ! Специален поздрав към Светльо , Дидка и Пеши ! Другите не ги познавам , ама и те да са безсмъртни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 4 Август, 2010 Живи, здрави! Каквото си пожелаете днеска нека да се сбъдне Всичко по две за dida81, Tino, Crx™ и WaveMastaa :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 4 Август, 2010 Много хора, много нещо. Да сте живи и здрави всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #13 Отговорено 4 Август, 2010 Мнооооо яки купони и поне по един НСХ ви пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 4 Август, 2010 Честито колеги да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #15 Отговорено 4 Август, 2010 Живи и здрави и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #16 Отговорено 4 Август, 2010 Tino, много щастие, обич и шанс ти пожелавам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #17 Отговорено 4 Август, 2010 Живи и здрави и от мен колеги, много успехи и много пищене на гуми, но равномерно, че не всичко къде лети се яде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #18 Отговорено 4 Август, 2010 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички рожденници - живи, здрави и сбъдване на всички мечти, особено на тези с Х СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ НА НАЙ-ЯКАТА - ДИДКА - сестра ми, пожелавам ти цялото щастие на света и :)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #19 Отговорено 4 Август, 2010 Дидииии, дива, здрава и красива иииииии мнооого щастлива да си Утре пак да дойдеш да пачерпиш Тино, живи и здрав бъди братле, много любов и хонди в живота ти да има! Поздрави и на останалите рожденници днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #20 Отговорено 4 Август, 2010 Ч.Р.Д. Диди!Много здраве и по-послушни момчета(мъже)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #21 Отговорено 4 Август, 2010 Честит празник Диляна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #22 Отговорено 4 Август, 2010 Живи и здрави да сте всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #23 Отговорено 4 Август, 2010 Мерси на всички за пожеланията , да ви се връща тъпкано Специални благодарности на : Данчо ( ама легендата да не ти се връща тъпкана само ) , Теро ( трябваше да ми пожелаеш да си оправя д15-ката ) , Vesivanova и за край , но не на последно място Тони а.к.а. Майната ( може и Лексъси бе ) Хепи бърдей и на сърожденниците с малко закъснение здраве , щастие , любов , хонди , късмет , пари и хонди , любов в хонди и такива разни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #24 Отговорено 4 Август, 2010 Благодаря на всички ви за топлите, красиви думи и за пожеланията по мой адрес Радвам се , че имам приятели като вас в този форум п.п. Най-хубави и сърдечни пожелания и на останалите празнуващи ... малко на патерички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #25 Отговорено 5 Август, 2010 Tino, аз съм ти пожелал да ти се сбъдне каквото си пожелаеш Защото знам, че само да поискаш и ще си я направиш Д15-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове