Maho 6 #1 Публикувано 4 Юли, 2010 Дайте някой линк за песента на колегата, която я пуснаха снощи за първи път на срещата ;D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 4 Юли, 2010 Свържи се с него колега ако иска да я предостави, доколкото знам има още малко до окончателното и пускане, аз я имам на диск в колата ми МНОГО Е ДОБРА изкефих се :lol:Candy_Blue_Slab се пише колегата изпълнител.пс:Радо само така брат, много успехи занапред ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #3 Отговорено 4 Юли, 2010 Понеже я пуснаха и си помислих, че е готова Еее щом не е излязал окончателния вариант ще почакам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 5 Юли, 2010 (Редактирано) Песента на Брат ми ще е готова края на тая седмица със студйно качество . Може би тая тема не е за тука а е за друг раздел но модераторите ще си преценят. Може би и тук е момента да благодаря на Брат ми за песента изпълнена от него, защото това беше подаръка ми от него към мен за Национална Хонда Среща 2010.Благодаря ти Радо дано и занапред да радваш мен и всички фенови с толкова добри и качествени парчета . Респект пред това което си направил и правиш.Желая ти успехи за в бъдеще и повече обществени изяви Чакаме песента с якото качество Редактирано 5 Юли, 2010 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #5 Отговорено 9 Юли, 2010 Баах нямам търпение да си я пусна в колата. Какво стана с песента? Тука е мястото да поздравя автора (Радо) за отлично свършената работа, защото песента е станала супер надъхваща Да продълажава все в същия дух! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #6 Отговорено 10 Юли, 2010 Първата песен от този клип http://vbox7.com/play:2124b76f , за нея ли говорите ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #7 Отговорено 11 Юли, 2010 Не за втората - "Натисни" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #8 Отговорено 13 Юли, 2010 Песента на Брат ми ще е готова края на тая седмица със студйно качество . ... Остава и да уточним коя е "тая" седмица... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #9 Отговорено 14 Юли, 2010 (Редактирано) Промяна в плана , ще има известно забавяне , песента е готова но ще има изненанда за повече подробности се свържете с автора на песента , аз нямам право да говоря , не съм клюкарка Редактирано 14 Юли, 2010 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #10 Отговорено 14 Юли, 2010 Промяна в плана , ще има известно забавяне , песента е готова но ще има изненанда за повече подробности се свържете с автора на песента , аз нямам право да говоря , не съм клюкарка Aх тиииии ... как палиш фитила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #11 Отговорено 14 Юли, 2010 Айде де клипа излезе а сингъла го няма http://www.vbox7.com/play:90cb5778 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #12 Отговорено 14 Юли, 2010 има и клип и звук. Песента е много готина браво за труда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #13 Отговорено 14 Юли, 2010 Теглиш си някоя програма дето сваля мп3 от песните и си в джаза , а впрочем на първият клип песента е по-различна пее се нещо бич и ритъма е друг ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #14 Отговорено 15 Юли, 2010 Не искам по този начин искам си оргинала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0n1X 0 #15 Отговорено 15 Юли, 2010 Не искам по този начин искам си оргинала Еми тогава ще трябва малко да почакаш . И мисля, че клипа от националната идеално се връзва за официален клип на песента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #16 Отговорено 15 Юли, 2010 (Редактирано) Още веднъж искам да благодаря на всички вас за интереса! До НЕДЕЛЯ песента ще бъде пусната в сайта на provideoz (момчетата, които отразиха НС2к10 с много хубаво видео (първото, което видяхме)). ... Благодаря още веднъж за интереса и за вниманието, наистина. Това ме прави много щастлив. Изненадата ще я оставим за по-късно, нека си излезе мп3-то! Желая ви приятна вечер! Редактирано 15 Юли, 2010 от Candy_Blue_Slab Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #17 Отговорено 15 Юли, 2010 (Редактирано) Сякаш не е мястото тук на тази тема, няма да е лошо да се премести в Общи, тъкмо да я видят повече хора Редактирано 15 Юли, 2010 от ZERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #18 Отговорено 15 Юли, 2010 (Редактирано) Сякаш не е мястото тук на тази тема, няма да е лошо да се премести в Общи, тъкмо да я видят повече хора Ако може и текста да се качи да мога да си пея в колата на воля Редактирано 15 Юли, 2010 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #19 Отговорено 16 Юли, 2010 Още веднъж искам да благодаря на всички вас за интереса! До НЕДЕЛЯ песента ще бъде пусната в сайта на provideoz (момчетата, които отразиха НС2к10 с много хубаво видео (първото, което видяхме)). ... Благодаря още веднъж за интереса и за вниманието, наистина. Това ме прави много щастлив. Изненадата ще я оставим за по-късно, нека си излезе мп3-то! Желая ви приятна вечер!Те май са го рипнали от клипа във в-бокса и са го качили в дата, ма ние си искаме оригинала и няма да свалям нищо докато лично автора не разреши : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #20 Отговорено 16 Юли, 2010 http://search.data.bg/mp3/5717f858e1dfafbf56579cca4de29e93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #21 Отговорено 16 Юли, 2010 http://search.data.bg/mp3/5717f858e1dfafbf56579cca4de29e93 Тази е рипвана от клипа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #22 Отговорено 16 Юли, 2010 Няма такава песен и клип, евала! Браво за труда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #23 Отговорено 16 Юли, 2010 Мисля, че спокойно може да обявим песента за официален химн на форума PS: дайте наистина текста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #24 Отговорено 17 Юли, 2010 хаха всичко си има химн - полицай, голфаджии и още други да не изброявам... съгласен съм с лионфеарт това ще стане добър химн на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #25 Отговорено 17 Юли, 2010 Благодаря ви колеги за добрите думи за пореден път ! Относно това, което обсъждате доста търсих в мрежата и освен онези песни за Хонда, които всички сме чували нищо не открих. Лошото при тях е, че изпълнителите не са записали проектите си на по-професионален микрофон и инструменталите не са авторски. Където и който и да било по целия свят така и не открих видео със само Хонди в него. Ако някой знае, е чул за такова моля да пусне линк. Ще дам всичко от себе си крайният продукт да радва, колкото се може повече колеги от форума. Благодаря на брат ми BOSS HOGG и на всички, които ме подкрепят. Ще се опитам да направя така, че в youtube всички чужденци, които по един или по друг начин попаднат на проекта при наличието на думите от текста, които се разбират интернационално (honda,civic,accord,prelude и тн.) + бенгърския инструментал да се изкефят, така както аз се кефя примерно на ей това където просто във втория ред на песента се споменава civic и толкова...натам нищо не разбирам (нищо, че е на английски)...все пак разбрах, че това е комплимент и неговия кадилак е нисък като Honda Civic... това е за сега... песента остава за утре вечер! Лек ден на всички... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #26 Отговорено 17 Юли, 2010 От доста дълго време гледам това видео с Хонди и с песен за марката, дано да е полезно. http://www.youtube.com/watch_videos?more_u...p;no_autoplay=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #27 Отговорено 17 Юли, 2010 Ще се опитам да направя така, че в youtube всички чужденци, които по един или по друг начин попаднат на проекта при наличието на думите от текста, които се разбират интернационално (honda,civic,accord,prelude и тн.)Направо пускаите проекта по The voice голям кеф ще е ако го видя там ... Поздрвления Брат .... Песента направо е скандална ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #28 Отговорено 18 Юли, 2010 Ще се опитам да направя така, че в youtube всички чужденци, които по един или по друг начин попаднат на проекта при наличието на думите от текста, които се разбират интернационално (honda,civic,accord,prelude и тн.)Направо пускаите проекта по The voice голям кеф ще е ако го видя там ... Поздрвления Брат .... Песента направо е скандална ..... Благодаря попитах, но има много пречки... и в Сити и във Войса... трябва няколко супер сериозни рамена да се удрят и погледнато реално няма смисъл Нека колкото се може повече Honda фенове от форума се изкефят, аз най-много това искам... къде,какво,защо, как няма значение... най-голямото удовлетворение ще изпитам, когато си чуя песента от на някой непознат в колата, случайно из града..... това искам, не ми трябва друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #29 Отговорено 18 Юли, 2010 Ще я чуеш, ще я чуеш... в това бъди сигурен Според мен ще е по-добре да я чуеш, че я слушат и в други коли, а не само в хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #30 Отговорено 18 Юли, 2010 Като я пуснеш, веднага си я качам на едно самостоятолно СД и се слуша нон-стоп в колата и цял Добрич ще я чуе, гаранция давам! Иначе клипчето кърти, текста и той! Еваала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #31 Отговорено 18 Юли, 2010 ...така както аз се кефя примерно на ей това където просто във втория ред на песента се споменава civic и толкова...натам нищо не разбирам (нищо, че е на английски)...все пак разбрах, че това е комплимент и неговия кадилак е нисък като Honda Civic...То к'во да му разбереш като цялото е на жаргон. Все едно някой ци.. ъ-ъ-ъ, извинете, ром, да изпее нещо и хамериканец, учил книжовен български да му разбере нещо. Поросто ня'а шанс според мен. I got my Lac sitting low, like a Honda Civic Hundred sack of that dro, got a G lifted And the way I work the grain, gotta be gifted Dipping, in and out of traffic swiftly Tipsy, off drank but no beers here I got a tre, and a twenty ounce root beer Muddy, like a motherf**king hog pen Banging Pac "Makaveli", play that number eight again Time go by, puffing on high I'm feeling too fly, and that ain't even high See I's a gangsta nigga, I shoot or shank a nigga But it's some'ing about them swangas, that'll change a nigga Have you chunking the deuce up, to a stranger nigga You shining harder than a bitch, he don't blame you nigga Who could blame you nigga, you doing the damn thang Staying true to the game, you deserve to swangЦелият текст е тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #32 Отговорено 18 Юли, 2010 Ще се опитам да направя така, че в youtube всички чужденци, които по един или по друг начин попаднат на проекта при наличието на думите от текста, които се разбират интернационално (honda,civic,accord,prelude и тн.)Направо пускаите проекта по The voice голям кеф ще е ако го видя там ... Поздрвления Брат .... Песента направо е скандална ..... Благодаря попитах, но има много пречки... и в Сити и във Войса... трябва няколко супер сериозни рамена да се удрят и погледнато реално няма смисъл Нека колкото се може повече Honda фенове от форума се изкефят, аз най-много това искам... къде,какво,защо, как няма значение... най-голямото удовлетворение ще изпитам, когато си чуя песента от на някой непознат в колата, случайно из града..... това искам, не ми трябва другоЕми няма начин да не чуеш брат лично аз съм си качил клипа на телефона отделно песента и в колата по цял ден си я връткам ... Респект към това което правиш :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #33 Отговорено 18 Юли, 2010 Какво стана с песента? Нали тази вечер щеше да излиза ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #34 Отговорено 19 Юли, 2010 Извинявам се на всички... Download: http://provideoz.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #35 Отговорено 19 Юли, 2010 Егати раотата... настръхнах целия... евала момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #36 Отговорено 19 Юли, 2010 Извинявам се на всички... Download: http://provideoz.com Ето за това сиговорехме :punk: СУПЕР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #37 Отговорено 19 Юли, 2010 Лудница наистина. БравоА някой може ли да ме насочи към линк за сваляне? В саундтраци не я намирам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #38 Отговорено 19 Юли, 2010 това е точния линк - заповядай !http://www.4shared.com/audio/S2_dcxPR/Thug...i__prodJo_.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #39 Отговорено 19 Юли, 2010 Кеф Кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #40 Отговорено 19 Юли, 2010 това е точния линк - заповядай !http://www.4shared.com/audio/S2_dcxPR/Thug...i__prodJo_.htmlМного благодаря колега! От утре ще промотирам песничката на всички възможни места Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове