policeman 1058 #1 Публикувано 24 Юни, 2010 Честито на всичките 20 рожденници днесСпециални пожелания за Iceman, Olmy, Hondю-много здраве,късмет,сбъднати мечти и все така истински фенове :D Наздраве на цялата гилдия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #2 Отговорено 24 Юни, 2010 Благодаря зя милите пожелания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #3 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Честит празник на всички!Нека здравето и щастието да ви преследват дълги и многоброини години! Специални поздрави за Iceman и Olmy! Редактирано 24 Юни, 2010 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #4 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Честит рожден ден на всички рожденници днес от мен и брат ми Plevelcho.По-специални поздрави на Hondю и MissCaprice Редактирано 24 Юни, 2010 от Razorsedge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 24 Юни, 2010 Хиляди поздрави и безаварийни километри на всички родени на днешния ден фенове!Специални поздрави и целувки на моите приятели Iceman, Olmy, Hondю......дано не пропускам някого Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 24 Юни, 2010 Живи и здрави да сте всички, най вече Орлин. Пожелавам ви много щастие и мигове, които да ви спират дъха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 24 Юни, 2010 ето, знаех си.....забравих MissCaprice Сиска, желая ти мнооого късмет и любов и време е за една лично твоя хонда /кабрио/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #8 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит рожден ден и от мен на всички рожденници.Да сте живи и здрави и само напред с любимата ни марка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #9 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито да им е на рожденниците Живи и здрави и много безавариини години още!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #10 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито на всички рожденнци, да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито, много здраве и късмет желая! И не забравяйте - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #12 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит празник приятели на всички -бъдете живи и здрави монго лчни успехи Ви желая и щастие и радостна Олми Айсмен Хондю от мен специални поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #13 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито на всичките рожденници днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #14 Отговорено 24 Юни, 2010 Живи и здрави да бъдете всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #15 Отговорено 24 Юни, 2010 ЧРД на всички правнуващи. Всичко най-хубаво да им се случва Специални поздрави за Hondю, Olmy и естествено за MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #16 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито и от мен,да сте ми живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #17 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит празник на всички рожденници! Желая им много щастие!Специални поздрави на Olmy и Miss Caprice! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #18 Отговорено 24 Юни, 2010 много рожденници много пиячка Да са живи и здрави всички пък майната му на другото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #19 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит рожен ден на всички мой приятели, които днес имат рожден ден. Жоро, Орлин, Сияна и Руслан. Да сте живи и здрави, много късмет и любов, Ви желая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #20 Отговорено 24 Юни, 2010 Живи и здрави всички !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #21 Отговорено 24 Юни, 2010 Много здраве на всички!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #22 Отговорено 24 Юни, 2010 Искам да поздравя всички които празнуват днес и специално: Olmy, Iceman, MissCaprice много здраве щастие и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #23 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Честит рожден ден на прекрасната ми сестричка.Жива и здарва и все така усмихната и чаровна :( !!! Редактирано 24 Юни, 2010 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #24 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит рожден ден и от мен, на Капризната Миска. Всичко най-най и наздраве !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #25 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито на всички рожденници! Олми, честит юбилей, приятелю !!!)) Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #26 Отговорено 24 Юни, 2010 Живи и здрави,всичко най хубаво Ви желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #27 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит рожден ден Hondю, жив и здрав и все повече да и се услажда шампанското след победа. Като свърши сезона да ни поканиш на ракийка в чаши-КУПИ. Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #28 Отговорено 24 Юни, 2010 Благодаря за пожеланията приятели !Днес имам двоен празник, защото малкият ми син също има рожден ден и навършва 1 годинка ЧРД и на останалите рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #29 Отговорено 24 Юни, 2010 Честит Рожден Ден на Всички, с най-хубавите пожелания Сиске, желая ти само напред и нагоре оттук нататък и много успехи Батко Олми - да си все така корав пич и да не се даваш лесно, все същия образ, който ни пълни душите, много здраве и щастие в семейството Айсмен, всичко най-хубаво, много щастие и успехи На всички желая много безаварийни :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #30 Отговорено 24 Юни, 2010 Ч.Р.Д. на всички.Орлине,жив и здрав и семейството също! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #31 Отговорено 24 Юни, 2010 Мерси много за хубавите пожелания приятели, малко със закъснение благодаря, но си имам правдоподобно извинение Двудневен концерт у софето + целодневно празнуване, та сега чак се добирам до РС. Наздраве на всички вас и на всички празнуващи с мен сърожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #32 Отговорено 25 Юни, 2010 (Редактирано) Благодаря Ви за хубавите пожелания приятели ! Горд съм че Ви познавам и се радвам за Вашето уважение. На патерица честито и на останалите рожденници и най-вече на Iceman, MissCaprice и koki и наздраве Редактирано 25 Юни, 2010 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #33 Отговорено 25 Юни, 2010 Макар и със закъснение...,бъдете живи и здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове