Draik 18 #1 Публикувано 18 Юни, 2010 ЧРД жив и здрав, много щастие и любов а другото ще го наредими баце черпенето ще е на националната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 18 Юни, 2010 Краско, да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 18 Юни, 2010 Краско,да си див и здрав брато и да не се отървеш от здраве и късмет .......и от юзъри дето да те понахранват стабилно :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0rnStar 3 #4 Отговорено 18 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 18 Юни, 2010 Честит празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #6 Отговорено 18 Юни, 2010 Ч.Р.Д. Краско Жив и здрав бъди, а останалото си го знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 19 Юни, 2010 Ей ШубрАК ... жик-тАК , аре жив и здрав и поУче "чай" таз година ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 19 Юни, 2010 Честит рожден ден, жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #9 Отговорено 19 Юни, 2010 (Редактирано) Admin се е раждал днеска бе ей. Admin, още Комунист Красене, дай си днеска почивен ден и ние спамерите да се почувстваме хора Редактирано 19 Юни, 2010 от AERO-ШМИРГЕЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #10 Отговорено 19 Юни, 2010 Честит рожден ден, ти долна измет на форума! Всички те мразим дълбоко, заради пристрастните ти решения във всяко едно отношение, заради нередовната ти посещаемост на форума и неизпълняване на администраторски задължения! За дето само раздаваш некви warn-ове за щяло и нещяло и с това разваляш живота на всеки съфорумник ПУ, а дано само здраве да имаш и само късмет и щастие, дано да имаш! ЧРД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #11 Отговорено 19 Юни, 2010 Много здраве, щастие и радости! За веселието ако има нужда звънакй да се погрижиме Честит рожден ден и да те слушкат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #12 Отговорено 19 Юни, 2010 Аз не разбрах ... в коя сладкарница е партито с боза и пасти ЧРД на началството, по мноооооо от всичко пожелавам .Да ти се случи всичко дето се го пожелайш и най-вече да внимаваш какво се пожелавашНаздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #13 Отговорено 19 Юни, 2010 Честит рожден ден Много здраве и късмет, много лични и професионални успехи..!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #14 Отговорено 19 Юни, 2010 Ч Р Д мой... Жив, здрав, прав, корав, пари, коли, жени, .... повече щастие и по-малко главоболия в качеството си на admin ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #15 Отговорено 19 Юни, 2010 Чрд брато.Жив и здрав да си.Желая ти мноооооого щастие и късмет.Много успехи и до края на годината да имаш поне 3 мегавата построени Весел празник: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #16 Отговорено 19 Юни, 2010 Да си жив и здрав, много късмет и да Admin-ираш още мнооого време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #17 Отговорено 19 Юни, 2010 Ч.Р.Д,Краси! Жив и здрав!Много късмет и любов! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #18 Отговорено 19 Юни, 2010 ЧРД, много здраве, нова хонда, по-малко работа и повечко пари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #19 Отговорено 19 Юни, 2010 (Редактирано) Честит Рожден ден и от мен Краси Редактирано 19 Юни, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #20 Отговорено 19 Юни, 2010 (Редактирано) Честито брат,да си жив и здрав,късмет и всичко,което пожелаеш да ти се сбъдва Редактирано 19 Юни, 2010 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #21 Отговорено 19 Юни, 2010 Ааааааа,и от мен Ч.Р.Д.....да си виж и здрав,и балдъзите също.... .Да администрираш и варниращ тиквениците че много напълзяха форума.Айде наздраве ПИЧ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #22 Отговорено 19 Юни, 2010 Честит рожден ден на дилъра на бананите Краси, да си жив, здрав и многооооо успехи ти пожелаваме!П.С.Мислех си да ти пожелая една Хонда Риджлайн ама кат се замисля тя не може събра толкова, колкото твоя седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #23 Отговорено 19 Юни, 2010 Охооо къде си пич, да си ни жив и здрав, пожелавам ти много щастие и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #24 Отговорено 19 Юни, 2010 опаааа Краси рожденник Честит Рожден Ден много Здраве,Щастие,Успешен бизнес и изгаряща любов ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #25 Отговорено 19 Юни, 2010 Съредечно ви благодаря на всички за пожеланията. Много се радавам че съм част от това общество. Нека всички ваши пожелания се сбъднат и то не само за мен ами за всички нас. Лека от мен че малко съм се увъртолил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #26 Отговорено 19 Юни, 2010 Айде и от мен на патерици,и бъди малко по молостив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #27 Отговорено 20 Юни, 2010 (Редактирано) Честит Рожден Ден на патерица и от мен, Краси! Живи, здрав и постигащ-желанията-си бъди! Редактирано 20 Юни, 2010 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове