Agent 0 #121 Отговорено 2 Юли, 2010 Холандия!Колкото и да харесвам бразилският начин на игра --- виках за Холандия тоз мач... Накрая колко положения изтърваха не е истина - 3ма на 1 защитник, и на ония му минава между краката Малко повече от 2:1 щеше да стане... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #122 Отговорено 2 Юли, 2010 И аз бях за Бразилия, но виках повече за Холандия и много се радвам, че европейски отбор прдължава напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #123 Отговорено 4 Юли, 2010 Евала на Моландчетата, кофти за Гана, щеше да е яко да са на полу-финал, тъпичко и за Аржентина...,тея немци - то има ли немци в тоя отбор(?) за Испания - все едно ми е, дано лалетата вземат купата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #124 Отговорено 7 Юли, 2010 Айдеееееееееее! Испания на финал! Жалко за германското октоподче- маи маи ще го ядат на супичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #125 Отговорено 7 Юли, 2010 Айдеееееееееее! Испания на финал! Жалко за германското октоподче- маи маи ще го ядат на супичка аххаха Верно дее*а - октоподчето си отива! Ама много се радвам за Хиспанците! Финалът ще е интересен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #126 Отговорено 7 Юли, 2010 С тая игра Испания няма кои да я бие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #127 Отговорено 7 Юли, 2010 (Редактирано) ФИНАЛ: Испания - Холандия 1 - 0 Редактирано 7 Юли, 2010 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #128 Отговорено 8 Юли, 2010 Аз съм за Испания и Холандия.Опсааа... Каква стана тя... Не мога да не се изкефя и двата ми отбора на финал! Само забравих да сложа някой лев да го ева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #129 Отговорено 8 Юли, 2010 финала е Аржентина - Сърбия, залагайте смело А ето и моята "академична"прогноза" :D , абе тоя Иниеста е по-добър от мен даже.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #130 Отговорено 8 Юли, 2010 И аз бях съвсем близо с мойта прогноза, която беше, че за трето и четвърто място ще се борят Япония и Южна Корея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #131 Отговорено 8 Юли, 2010 Германците не играха снощи! Много ми е чудно защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #132 Отговорено 8 Юли, 2010 Испания - Холандия 3:1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #133 Отговорено 8 Юли, 2010 От днес в продължение на 1 мес. света е Футбол.Нека всеки от нас да каже кой е неговия фаворит.Пожелавам на всички който са запалени по този спорт - много емоции !Лично за мен за този мондиал фаворита е Испания.Ех и да бях пуснал 1 фиш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minkos 0 #134 Отговорено 8 Юли, 2010 Жалко за германците октопода ги урочаса !!! Дано поне холадците успеят да ги бият тея кухи испанци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #135 Отговорено 8 Юли, 2010 Всички говорите за "Германците" аз лично не видях такива а сборна трупа негри турци мурци бош-лаф, които играят затворен футбол с заучени предварително контра-атаки без грам умисъл, творците и художниците успяха те т'ва е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #136 Отговорено 8 Юли, 2010 Всички говорите за "Германците" аз лично не видях такива а сборна трупа негри турци мурци бош-лаф, които играят затворен футбол с заучени предварително контра-атаки без грам умисъл, творците и художниците успяха те т'ва е.... Много добре си играха Германците, но до снощи. Когато противникът е най-класният и красиво играещ отбор, играеш колкото ти позволят. Испания беше с класи над тях снощи, даже им се размина доста по-сериозен удар по самочувствието. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #137 Отговорено 9 Юли, 2010 Радвам се , че атрактивния и рискован футбол спечели за нещастие аржентинците нямаха късмет , защото всяка атака на германия беше гол а и нямат Свети Касияс на вратата Моята прогноза е Испания : Холандия - 2:1 Октоподчето се надавам да греши все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #138 Отговорено 9 Юли, 2010 ...аз съм за Холандия дано станат шампиони най накрая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #139 Отговорено 10 Юли, 2010 LA FURIAAA Световен шампион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #140 Отговорено 10 Юли, 2010 Мисля и аз да си взема един октопод вкъщи накрая ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #141 Отговорено 10 Юли, 2010 Мани базика колега ама тоя октопод направи някои хора милионери! Наистина не е лоша идея да си имаш един вкъщи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #142 Отговорено 11 Юли, 2010 ФИНАЛ: Испания - Холандия 1 - 0 Давайте паритеееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #143 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) ееее страшен финал беше, и двата отбора заслужаваха победата...баце прогноза се дава за редовното време само, тай че джакпота остава !!! Редактирано 11 Юли, 2010 от ZERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #144 Отговорено 11 Юли, 2010 Пуснах равен в редовното и испания шампион. Мисля че малко забогатях !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #145 Отговорено 11 Юли, 2010 Честито на Ла Фурия и на всички фенове на футбола. Красив мач и красив завършек на всичко ! !!! PS: Октопода се спаси от тигана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #146 Отговорено 11 Юли, 2010 густо майна,испания форевер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #147 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) От днес в продължение на 1 мес. света е Футбол.Нека всеки от нас да каже кой е неговия фаворит.Пожелавам на всички който са запалени по този спорт - много емоции !Лично за мен за този мондиал фаворита е Испания.Малеее , както започнах тази тема , така и ще е завърша !ААа тоя октопод само вода може да ми носи !Аз познах още в групите !От утре ще ми викат Янев - октопода !Як мач, съдята малко подпря( трябваше да изгони Пуьол) моя ФАВОРИТ , но съм доволен ! Редактирано 11 Юли, 2010 от Ianev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #148 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) Як мач, съдята малко подпря( трябваше да изгони Пуьол) моя ФАВОРИТ , но съм доволен !Фала стещу Чави Алонсо още първото полувреме беше за червен картон,доста грубо започнаха холандците и затова според мен не заслужаваха титлата Редактирано 11 Юли, 2010 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #149 Отговорено 11 Юли, 2010 тоя мач,можеше и по-рано да се решиРитник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #150 Отговорено 11 Юли, 2010 От днес светът , не е футбол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #151 Отговорено 11 Юли, 2010 Vaaamoooooos!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #152 Отговорено 11 Юли, 2010 Campeones , campeones , ole , olee , oleeee EspaÑa EspaÑa EspaÑa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #153 Отговорено 11 Юли, 2010 Да им е честита световната титла на испанците - аз бях за тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #154 Отговорено 12 Юли, 2010 Свети Андрес донесе титлата на Испания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #155 Отговорено 12 Юли, 2010 Свети Андрес донесе титлата на Испания Аз мисля ,че е СВЕТИ ИНИЕСТА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #156 Отговорено 12 Юли, 2010 Свети Андрес донесе титлата на Испания Аз мисля ,че е СВЕТИ ИНИЕСТА !След толкоз ритане дето отнесе не знам как му останаха крака да направи тоя шут в 117-та минута! Феноменален! CAMPEOOOONES, CAMPEOOOONES, OLE, OLE, OLEEEE!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #157 Отговорено 13 Юли, 2010 Фиеста за Иниеста VIVA! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
get_better 1 #158 Отговорено 13 Юли, 2010 Букърите казаха: Паул с панировка, поднесен с гарнитура )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #159 Отговорено 13 Юли, 2010 Свети Андрес донесе титлата на Испания Аз мисля ,че е СВЕТИ ИНИЕСТА !а на ИНИЕСТА как му е първото име според теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове