Veseliq 1557 #1 Posted June 1, 2010 Качих ръководството за експлоатация (има го на български и руски език) на моя сървър, така че да е достъпно за всички. Ако променя линковете, ще редактирам този пост в тази тема (bookmark-вате си темата, не линковете).Благодарностите за ръководствата не към мен, а към iwolf! Той бе така добър да ми ги предостави след като ги търсих седмици наред, аз само правя възможно дистрибуцията им към другите, които имат нужда от тях.Honda Accord 2003 (7th Gen) Owner's Manual EnglishHonda Accord 2003 (7th Gen) Owner's Manual РускийВсички файлове тук:http://www.modreactor.com/_private/honda_accord_7th/За жалост английското (за моя жалост, не знам руски) е по-скоро за американските версии на Accord 7th и успя да ми помогне само за електрониката, която е близка (но не същата). Тъй като в щатите 2.2 i-CTDi няма, продължавам търсенето. Докато руското е за европейския ТАУРЕР (комби).Скоро в тази тема ще кача и друг файл, който iwolf ми даде, а именно SERVICE MANUAL за Accord 7th ПАК НА РУСКИ - тоест за ЕВРОПЕЙСКАТА версия, но на работа под linux нямам rar в момента и докато намеря безплатен пакет с който да разархивирам файла и да видя какво представлява, няма да го качвам.Когато намеря на английски ръководства за европейския Accord 7th, ще ги кача. Ако някой има такива или за Acura EX - акурата е американското брандиране на европейската версия на Accord 7th и колите са идентични (с много дребни разлики по интериора и екстериора)!!Дано да са ви полезни. Share this post Link to post Share on other sites
kicko 6 #2 Posted June 1, 2010 Ето линк за онлайн версията на Service manual-а h_t_t_p://www.creatox.ru/Accord/hondaesm.html на английски, ако някой се чуди как да разглоби нещо по акорда си. Share this post Link to post Share on other sites
SilverSnow 1 #3 Posted October 6, 2013 Здравейте, Извинявам се, че публикувам сходна тема, но на скоро закупих Honda CR-V II (2006 г.) дизел, за която не успях никъде да намеря service manual или owner manual. Има за CRV - бензин, но не и за дизел. Ще съм благодарен, ако някой може да ме насочи, пък бирата от мен Share this post Link to post Share on other sites
Tokio 195 #4 Posted March 15, 2014 Колеги, трябва ми електрическа схема на Хонда Акорд I-CTDI 2007 г. Кой ще помогне? Share this post Link to post Share on other sites
Tokio 195 #5 Posted March 16, 2014 Или някой да ме светне какво не харесва двигателя, че дава грешка 1032? Share this post Link to post Share on other sites
gena_bs 12 #6 Posted March 16, 2014 Според това: http://www.fitfreak.net/forums/fit-diy-repair-maintenance/21034-complete-obd-ii-codes-list.html е: P1032 - Heated Oxygen Sensor (HO2S) Heater Warm Up Control Circuit Banks 1 and 2 Sensor 1 Share this post Link to post Share on other sites
crash89 0 #7 Posted July 15, 2016 Може ли да актуализираш линковете, че не ги намирам Share this post Link to post Share on other sites
gyrli 3 #8 Posted July 15, 2016 Ето тук има доста ръководства: http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Honda/ Share this post Link to post Share on other sites
AtanasUser 0 #10 Posted December 23, 2019 Здравейте, Може ли пак да качите ръководството на Български тъй като линка по нагоре не работи вече. Share this post Link to post Share on other sites
rollin 464 #11 Posted December 25, 2019 Аз ще се радвам и на английски, така че споделете ако някой го има. Share this post Link to post Share on other sites
Pavel_Pavlov 1029 #12 Posted December 27, 2019 На английски може да изтеглите оттук: клик. Но е за американския модел. Приличат си доста и много от нещата са същите. Share this post Link to post Share on other sites
rollin 464 #13 Posted December 29, 2019 Не ми върши работа за Щатския Акорд, понеже доста неща са различни. Ако е за TSX става, там са по сходни нещата. Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #14 Posted January 29, 2024 Honda 2006 Accord Owner's Manual This Owner's Manual covers all models of the Accord/Accord Euro. 4 2 Share this post Link to post Share on other sites