Jump to content

SilverSnow

Фен
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно SilverSnow

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 4.01.1982

Profile Information

 • Кара
  CRV II 2,2 Diesel
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

669 профилни разглеждания
 1. Шум от алтернатор на ЦРВ-2

  Здравей, При мен беше именно от шайбата на алтернатора - не се справих с копиране на темата, но същата е със заглавие "Шум в двигаля на CRV 2006 2,2 CDTV", по която си дискутирал. На по късен етап шума се засилва, доста по отчетлив е, т.е. мож да изчакаш, ако не си сигурн. Поздрави,
 2. Шум в двигател на CRV 2006 2,2 CDTI

  Относно решението на посочените проблеми (може да е от полза за някого): - относно звука - след като шума стана постоянен се оказа, че е шайба на алтернатор. Често срещано е - в Бултрако и Омбре веднага го посочиха. Предпочетох Омбре, тъй като в Бултрако при смяна на ролка и ремък можеше да извършат и това, но пак - тогава не се чуваше, освен при посочените случаи. - вибрациите - вътрешно каре от пред.
 3. Шум в двигател на CRV 2006 2,2 CDTI

  Здравей,За съжаление и 2 те са верни, а именно - предимно, но не само. Миналата година след 500 км. по време на ход се появи и не бях в страната, та малко се притесних. Разбира св изчезна по същия начин - без видими признаци.До колкото успях да усетя е от дясно (от гл.т.на шофьора), в района около ремък на хидравлика. Но предвид липса на ясно изразена причино - следствена връзка, както и доста рядкото проявление, в едно с техническите ми познания, не може монтьорите да изяснят какво е. Което всъщност ме и притеснява.
 4. Здравейте, От ~ 2 години съм собственик на CRV II , 2,2 cdti. Около половин година след покупката се появява странен шум от двигателя, предимно на свободен ход. Малко наподобява шума на колегата g0sh http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=96539, но няма чип, не се появява само при студен двигател. Шума е предимно в ниски обороти (включително празен ход или ниска скорост), епизиодично, не зависимо дали е студен двигателя. Като от ролка, но под внимание че ремък (къса версия) на хидравликата и ролката са сменени, филтри са сменени, правена е диагностика. Познат майстор, както и от един от 3те препоръчвани в София сервизи за Хонда коректно посочиха, че без да чуят споменатия шум трудно може да се ориентират (а това да стане в точно определен момент е невъзможно). Няма мирис на гориво в купето, т.е. най - вероятно не е от колектори, при диагностика и ремонти не споменаха да има напукване на същите. Допускам, че няма връзка, но между 100 и 120 км. при ускорение понякога се усещат вибрации, но не от зад (кардан), а по скоро от пред. Посочените симптоми са епизиодични, без ясно отчетливи причини, поради което трудно може да се симптомизират, но ме дразнят и се чудя как да бъдат премахнати. Предварително благодаря за съветите или мнения!
 5. Здравей, колега. Пожелавам ти да нямаш повече сходни проблеми. Много ще помогнеш, ако посочиш и сервиза в който са ти свалили кардана и в крайна сметка си останал доволен. Към момента нямам такъв проблем, но да все пак да има варианти. Благодаря ои за цялата информация която си предоставил за всички проверки и в крайна сметка за решението на проблема!
 6. Здравейте, Предварително се извинявам за повтаряне на коментара, но може ли някой да препоръча електротехник за поставяне на халогенки на CRV - II, '06 г. за София (може и Пазарджик по изключение)? Предварително благодаря!
 7. Здравейте, А може ли някой да препоръча електротехник за поставяне на халогенки на CRV - II, '06 г. за София (може и Пазарджик по изключение)? Предварително благодаря!
 8. Здравейте, Извинявам се, че публикувам сходна тема, но на скоро закупих Honda CR-V II (2006 г.) дизел, за която не успях никъде да намеря service manual или owner manual. Има за CRV - бензин, но не и за дизел. Ще съм благодарен, ако някой може да ме насочи, пък бирата от мен
×