Marinov1981 3 #2881 Отговорено 14 Ноември, 2016 Моята е дизел и ми направи така оказа се че вакум помпата е изпускала масло в алтернатора Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xarito 1 #2882 Отговорено 14 Ноември, 2016 Така.... Понеже търся читава 7-ца, ориентирал съм се към Исузу-дизела. Та питането ми е, мигачите в огледалата и централната конзола с контрол откъм шофьора /ел.контрол, а не жила/, какво би трябвало да ми говорят за годината на колата? Благодаря предварително! Мигачите в огледалата са 1 от визуалните "Ъпдейти" на "Фейслифт" моделите на 7ма ген. г/д 2005г+ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #2883 Отговорено 14 Ноември, 2016 Колеги, къде мога да намеря нов волан за 7 генерация? Моят нещо се е протрил на места. Търсих в интернет с "2004 civic steering wheel", както и "civic 7gen" и "civic eu" ама няма. Максимум 1-2 обяви като и те не са нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bahamonde 11 #2884 Отговорено 15 Ноември, 2016 Колеги, къде мога да намеря нов волан за 7 генерация? Моят нещо се е протрил на места. Търсих в интернет с "2004 civic steering wheel", както и "civic 7gen" и "civic eu" ама няма. Максимум 1-2 обяви като и те не са нови. Чисто нов ли искаш, или такъв, дето си заслужава, пък макар и втора употреба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Siddd 1 #2885 Отговорено 15 Ноември, 2016 (Редактирано) Колеги, нормална ли е температура на двигателя, която ми показва стрелката след изминати 100км (магистрала и малко градско в София). По време на път стрелката беше на същото място Редактирано 15 Ноември, 2016 от Даянчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marinov1981 3 #2886 Отговорено 15 Ноември, 2016 Да Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #2887 Отговорено 15 Ноември, 2016 Колеги, къде мога да намеря нов волан за 7 генерация? Моят нещо се е протрил на места. Търсих в интернет с "2004 civic steering wheel", както и "civic 7gen" и "civic eu" ама няма. Максимум 1-2 обяви като и те не са нови. Чисто нов ли искаш, или такъв, дето си заслужава, пък макар и втора употреба? Търся си стандартен волан за модела. Ако е много запазен, предполагам и втора употреба бих взел. Ама ми е интересно, никъде ли не ги продават нови? Поне да видя какви пари им искат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #2888 Отговорено 15 Ноември, 2016 Аз днес взех накладки. За 23 евро се оказа, че са предни и задни. Аз мислех, че са само предни... Брембо, дано само да съм уцелил модела: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2889 Отговорено 15 Ноември, 2016 (Редактирано) Цената на нов волан граничи със стойността на автомобила (към 2100 лв.) На ebay изпадат отвреме-навреме волани, примерно сега има един в Германия и един в Япония (тоя е почти като нов, ама предвид цената, доставката, ДДС-то и евентуалните мита не знам дали си заслужава разправията). Има и в UK, ето един пример и е на прилични пари като го пратиш по Габиели, GGBG и другите там посреднициза пазаруване от UK. Щракни на всяка от 3-те обяви дето съм ти предложил и гледай какви свързани с нея ще ти предложи ebay. Ще изскочат още много предложения. Като например това или това. Друг вариант е да видиш на mobile.bg, cars.bg и подобните им, като дадеш разширено търсене, избереш състоянието да е "на части" и ограничиш годините да са между 2001 и 2005. После почваш да звъниш по обявите. А иначе предполагам твоят може да се тапицира и да стане много добре. Може да питаш kvd74 на лични. Ето какви ги върши, а наскоро из темите гледах един волан на Акорд и беше като истински, но не се сещам за темата. ПП Гледам backstage е писал междувременно, докато аз се натуткам с връзките. Да, това са ти накладките. Редактирано 15 Ноември, 2016 от user2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xarito 1 #2890 Отговорено 16 Ноември, 2016 Колеги, нормална ли е температура на двигателя, която ми показва стрелката след изминати 100км (магистрала и малко градско в София). По време на път стрелката беше на същото място Колега как успя да изкараш температурния датчик на екрана? На мен ми показва само КМ като трипове A - B - C ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2891 Отговорено 16 Ноември, 2016 С този псевдоним дали е "колега"? Само тези след фейслифта имат такава екстра. Тази е 2004-2005, а твоята е 2001-2003. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #2892 Отговорено 16 Ноември, 2016 Цената на нов волан граничи със стойността на автомобила (към 2100 лв.) Първо искам да ти благодаря, че си си направил труда да потърсиш информация и да я напишеш Всички волани, които предложи са 3-лъчеви, докато моят е 4-лъчев. Предполагам и другите стават де. Някак си успях да изровя парт номер на волана(78501-S5D-J61ZA)и вече като потърсих по него намерих няколко сайта, където го продават. Например: http://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~wheel~steering~78501-s5d-j61za.html?Make=Honda&Model=Civic&Year=2004&Submodel=&Filter=(bt=1%2c395;et=2%2c5)&Location=steering-wheel-srs,2515033,3 - $223 + 260лв за доставка ми показва, общо към 720лв. Предполагам с доставката може и по-тънко да се мине. http://www.hondapartsguru.com/oe-honda/78501s5dj61za - тук е $214, обаче не доставят извън държавата си За съжаление картинките са само графични като упоменават цвета, че е GRAPHITE BLACK Писах и на Бултрако да ги питам, казаха ми 715лв цена. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St.Chavdarov 1 #2893 Отговорено 16 Ноември, 2016 Здравейте колеги, знаете ли каква марка и модел са подгревните свещи на антифриза и как се проверяват без да се сваля кутията на въздушния филтър. Изпратено от моят SM-N7505 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2894 Отговорено 16 Ноември, 2016 О, ами не знаех, че трябва да е четирилъчев и специално търсих от онези. Ето един, ето още един и от свързаните с тези обяви ще изскочат още. Не изключвай и варианта с претапицирането, ще стане буквално като нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2895 Отговорено 16 Ноември, 2016 Колегата е включил цената на еърбега според мен, за да станат 2 бона... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2896 Отговорено 16 Ноември, 2016 Ня'а тако'а нещо: И както се вижда 1 е въздушната възглавница (780 ойро), а 2 е геврека (1064 ойро). Те и Бултрако не са цвете, ама тия Лингс са направо без думи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Siddd 1 #2897 Отговорено 16 Ноември, 2016 (Редактирано) Колеги, нормална ли е температура на двигателя, която ми показва стрелката след изминати 100км (магистрала и малко градско в София). По време на път стрелката беше на същото място Колега как успя да изкараш температурния датчик на екрана? На мен ми показва само КМ като трипове A - B - C ? Колега, като натискаш копчето точно под скоростомера - показват ми се общите километри на колата, trip A, trip B и външната температура С този псевдоним дали е "колега"? Само тези след фейслифта имат такава екстра. Тази е 2004-2005, а твоята е 2001-2003. Колега, колата ми е 2002 не е фейслифтова Редактирано 16 Ноември, 2016 от Даянчето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2898 Отговорено 17 Ноември, 2016 Много странно тогава. Беше ставало въпрос преди време за подобно нещо и тогава някой беше споменавал, че преди фейслифта нямат, а тези след имат. Моята е преди и няма, та реших, че е вярно. Иначе температурен датчик под предната броня си има, но сигурно го ползва за климатроника и/или нещо друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marinov1981 3 #2899 Отговорено 17 Ноември, 2016 Много странно тогава. Беше ставало въпрос преди време за подобно нещо и тогава някой беше споменавал, че преди фейслифта нямат, а тези след имат. Моята е преди и няма, та реших, че е вярно. Иначе температурен датчик под предната броня си има, но сигурно го ползва за климатроника и/или нещо друго. Компютъра на колата го ползва според мен с табло от фейса и ние може да имаме Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2900 Отговорено 17 Ноември, 2016 Колежката по-горе е написала, че нейната е преди фейслифта (2002-а) и го има това като опция. Освен да ѝ е сменян клъстера с инструментите, ама надали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marinov1981 3 #2901 Отговорено 17 Ноември, 2016 Моята е 2003 и го нямам имам километри трип1 и трип2 изчетох книжката няколко пъти не виждам как се активира термометър но колата няма шансове да не запали Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wessly 3 #2902 Отговорено 17 Ноември, 2016 Моята е 2001, но си има външна температура. Сменя се от единственото копче, Trip A, TripB, температура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Siddd 1 #2903 Отговорено 17 Ноември, 2016 Може би автоджамбазите от Горубляне са си поиграли да сменят я километража я нещо друго по таблото, (че и без това при каране по неравен път в таблото нещо така тропа все едно има топчета вътре в него ) за да ми показва и температурата на таблото. П.С. иначе колеги, температурата на двигателя, както показва стрелката, добре ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2904 Отговорено 17 Ноември, 2016 Ето къде седи моята стрелка. Никога не съм я виждал да мърда наогоре или надолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wessly 3 #2905 Отговорено 17 Ноември, 2016 Точно до там трябва да си стои нормално.Моята я видях на "без 10" преди няколко дни, свят ми се зави... Оказа се изваден маркуч на охлаждането и антифриз йок, но това е друга тема... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i_deck 6 #2906 Отговорено 17 Ноември, 2016 Някой на ясно ли е, дали може този модул за дневни светлини (има го в автомобилите за канадския пазар) да се инсталира и да работи на европейските модели? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bahamonde 11 #2907 Отговорено 18 Ноември, 2016 Цената на нов волан граничи със стойността на автомобила (към 2100 лв.) Първо искам да ти благодаря, че си си направил труда да потърсиш информация и да я напишеш Всички волани, които предложи са 3-лъчеви, докато моят е 4-лъчев. Предполагам и другите стават де. Някак си успях да изровя парт номер на волана(78501-S5D-J61ZA)и вече като потърсих по него намерих няколко сайта, където го продават. Например: http://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~wheel~steering~78501-s5d-j61za.html?Make=Honda&Model=Civic&Year=2004&Submodel=&Filter=(bt=1%2c395;et=2%2c5)&Location=steering-wheel-srs,2515033,3 - $223 + 260лв за доставка ми показва, общо към 720лв. Предполагам с доставката може и по-тънко да се мине. http://www.hondapartsguru.com/oe-honda/78501s5dj61za - тук е $214, обаче не доставят извън държавата си За съжаление картинките са само графични като упоменават цвета, че е GRAPHITE BLACK Писах и на Бултрако да ги питам, казаха ми 715лв цена. Поздрави. Погледни и в olx.bg, оттам съм намирал доста неща, включително и задния стоп, който счупих лятото! Също така, ако желаеш, ще ти дам номера на тоя, от който взех стопа, той разпарчетосваше същата 7ца, може волана да е още наличен! В интерес на истината, стопа беше по-хубав от моя, по-запазен, разпродаваше колата, само защото беше англичанка! Да знаеш обаче, че се намира в Стамболийски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Domadq 1 #2908 Отговорено 19 Ноември, 2016 Това с външната температура може би е опционално. Моята е 2002г. и също го има, дори съм виждал на още 3-4 коли, които са преди фейс-а, и показват температурата. А ако е сменяно, което ме съмнява, таблото на фийслифта не е ли с рингове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trend07 0 #2909 Отговорено 19 Ноември, 2016 Здравейте! Карам от скоро Хонда Сивик1,6,7ген.2004г.Въпросът ми е:има ли контролна лампа на таблото за вкл.къси светлини,или само за габарити и дълги светлини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2910 Отговорено 19 Ноември, 2016 Само габарити и дълги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trend07 0 #2911 Отговорено 20 Ноември, 2016 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #2912 Отговорено 21 Ноември, 2016 Подновихме се 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2913 Отговорено 21 Ноември, 2016 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #2914 Отговорено 21 Ноември, 2016 Честно казано не. Но ги проверих и се движеха плавно, без да блокират и да законтрят никъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marinov1981 3 #2915 Отговорено 22 Ноември, 2016 Тия дискове изглеждат, че са последен сезон. Доста голям ръб имат. Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #2916 Отговорено 22 Ноември, 2016 Така ти се струва. Екстра са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rendz 2 #2917 Отговорено 23 Ноември, 2016 Колеги, гледам тук е купона да се включа и аз с едно питане. Имам 1.6 спорт 2004-та и се замислям за амортисьори, най-вече предни, преди време гледах един SI EP3, които са 160 коня, и колата беше с 2-3 сантиметра по-висока от моята, като меря от гумата до калника. Отделно окачването беше много по-твърдо и много ми допадна (ама интериора и екстериора бяха тотална щета). А моята хем ниска, хем като лодка отпред. Сегашните предни са Монро, на около 50-60 хил.км. Амортисьори си харесах или bilstein b4, или sachs, обаче имам чувството, че може някой собственик преди мен да е сложил пружини от type-r. Как ви се струва на снимките, нормално ли е за спорт да е такова разстоянието? Между другото гумите са 195/60/15 при нужен 195/65/15... Si Type-R Sport Отпред всъщност ми изглежда нормално - поне с тези гуми; с 16-ките вече по-добре е изпълнено пространството, но пък отзад е бая по-ниско ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2918 Отговорено 24 Ноември, 2016 Само габарити и дълги. Къде е тая лампа за габаритите? Търся я на моята ама няма, само дълги имам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2919 Отговорено 24 Ноември, 2016 Тези двете зелените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyWalker 37 #2920 Отговорено 25 Ноември, 2016 Моята е преди фейса и няма лампа за габарити, а само за дълги. Явно само след фейса има и за габаритите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове