dida81 0 #1 Публикувано 22 Юли, 2009 Ч.Р.Д.Тони!Желая ти здраве - то е най-важното,любов - защото е смисълът на живота,пожелавам ти също да имаш всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало!Честит празник и наздраве! !!! П.С.Чакаме ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 23 Юли, 2009 (Редактирано) Честито Тони!!! Пожелавам ти най-вече здраве,късмет,успехи и пари,по-нова и мощна Хонда в гаража!Наздраве Честито и на другите рожденници!п.с.Чичо Тони,роден си на една дата дъщеря ми Ще пия по едно във ваша чест довечера Редактирано 23 Юли, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #3 Отговорено 23 Юли, 2009 Честито, жив и здрав, прав и корав.И още Хонди в гаража. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 23 Юли, 2009 Ехеееееееееее Тони на 28 ставаш нали ??? Да си ни жив и здрав и винаги така усмихнат както съм те виждал , мноооо ОНДИИИИИИи и все с големи сърца Бъди такъв фен какъвто си бил до сега и винаги си бил , Наздраве !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #5 Отговорено 23 Юли, 2009 Честит празник на всички рожденници - бъдете здрави и усмихнати, успявайте там където искате и се забавлявайте!На Тони - все приятни неща хихиих !!! и поздрави на жената и децата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 23 Юли, 2009 ОО, Майнич, Жив и здрав пич. Много приятни хонда моменти да имаш и за напред! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpecTraL 0 #7 Отговорено 23 Юли, 2009 Честит рожден ден тате да си ми жив и здрав още много годинки !!! Policeman да ти е жива и здрава,все така хубавка и да си те ощастливява цял живот с думичките "тате" Наздраве на всички рожденици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #8 Отговорено 23 Юли, 2009 Здраве, късмет и нощи изпълнени с любов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #9 Отговорено 23 Юли, 2009 (Редактирано) Майна, да си жив и здрав! Да не остаряваш по душа и много още Хонди да караш! Хубав празник!П.П. ЧРД и на останалите празнуващи днес! Редактирано 23 Юли, 2009 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #10 Отговорено 23 Юли, 2009 Я "манекена" одъртял ! Мхм .. Майна ще ми се на твойте години да иглеждам кат теб пич ! Жив и здрав да си почерпиш френдовете ей ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #11 Отговорено 23 Юли, 2009 ЧРД и от мен!Да си жив и здрав, много късмет и успехи в бизнеса ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 23 Юли, 2009 Честито фен да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plushen gad 20 #13 Отговорено 23 Юли, 2009 Честит рожден ден и от мен, Майна! Пожелавам ти сибирско здраве, еврейски пари и български инат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #14 Отговорено 23 Юли, 2009 Честито и от нас.Да си жив и здрав Майна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #15 Отговорено 23 Юли, 2009 Честит рожден ден Много здраве щастие и всичко най най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #16 Отговорено 23 Юли, 2009 Честито на всички празнуващи Тони на тебе специално ти желая всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #17 Отговорено 23 Юли, 2009 Оооо, трогнат съм приятели от хубавите ви пожелания, обичам ви всичките! Петьо, цункай щерката от мене брат, желая и много късмет в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #18 Отговорено 23 Юли, 2009 (Редактирано) Ч.Р.Д. и от мен и RazorsedgeПожелаваме ти много,ама много здраве и още толова много щастие и успехи във всяко едно начинание! Редактирано 23 Юли, 2009 от Plevelcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #19 Отговорено 23 Юли, 2009 Майна, да си жив и здрав!Желая ти много здраве щастие късмет и още много много агнета и бюреци по язовирите От мене и жената П.С: Тая вечер ша пия едно и заради теб Наздраве ;) :) :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #20 Отговорено 23 Юли, 2009 Семейство Яневи се присъединяват към всички пожелания!Нека нашия лидер(на Майните)да е все така усмихнат и по много....................от всичко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #21 Отговорено 23 Юли, 2009 Тони жив и здрав да си майна,всичко най-добро ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #22 Отговорено 23 Юли, 2009 Аиде пак честито и от мен! То си имало де да те поздравяваме,майно,ма кат нема кои да чете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #23 Отговорено 23 Юли, 2009 Майна, да си жив и здрав!Желая ти много здраве щастие късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #24 Отговорено 23 Юли, 2009 Ч.Р.Д.,жив и здрав бъди,другото се нарежда някак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #25 Отговорено 24 Юли, 2009 Ееее, честито на патерици Майна, жив и здрав и все така весел и усмихнат! Ей, стана и ти на 25 вече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #26 Отговорено 24 Юли, 2009 ЧРД и от мен много хонди,жени, пари и здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове