lookcho 98 #1 Публикувано 6 Юли, 2009 Пожелавам ти да си все така усмихнат ( шегичка ), да си жив и здрав и да ни тровиш нервите още поне 100 години !!!честито и на останалите рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 6 Юли, 2009 Джониииии,жив и здрав баце и по-малко ядове с пациентите.... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #3 Отговорено 6 Юли, 2009 !!! честитка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #4 Отговорено 6 Юли, 2009 жив и здрав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #5 Отговорено 6 Юли, 2009 Ееййййййййй одъртя и тии майка му стара , Жив и здрав брато , винаги така усмихнат и весел да се разхождаш около хондите !!! , На първо място здраве , другото само ще си го постигнеш, защото знам че си инат и решиш ли да правиш нещо го постигаш , Айде наздраве от Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 6 Юли, 2009 (Редактирано) Ч Р Д Живот и здраве много години на напред !!! Да може да ни оправяш хондавелките Всичко най-хубаво и на останалите празнуващи Редактирано 6 Юли, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 7 Юли, 2009 ЧРД Джони , много здраве,щастие и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 7 Юли, 2009 Охооо, ама той и той имал рожден ден все някога! Аз си мислех, че е като Бойко Борисов и няма рожден ден, а рождения ден има Джони Бой. !!!Хах, все така фен да си... защото ако не беше фен, кой знае колко Хонди щяха да ходят на криво из България! Абе здраве и щастие, другото ще си го набави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 7 Юли, 2009 Охооо Джони честит рожден ден. Всичко най хубаво ти пожелавам, здраве, щастие и голям инструмент. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #10 Отговорено 7 Юли, 2009 Честито батка, много радости и успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 7 Юли, 2009 Жив и здрав другарю Джони Боя ... голем да ти порасне витека на D13-та !! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #12 Отговорено 7 Юли, 2009 четито бате Джони Бой Да си жив и здрав баце честито и на другите Хаиде сега едно групово наздраве !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #13 Отговорено 7 Юли, 2009 Да се включа и аз в пожеланията! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #14 Отговорено 7 Юли, 2009 Джони, жив и здрав да си !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 7 Юли, 2009 Честито фен да си жив и здрав !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAPTO 0 #16 Отговорено 7 Юли, 2009 Жив и здрав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #17 Отговорено 7 Юли, 2009 (Редактирано) Честито и от мен! Всичко най-материално и "неморално" ти пожелавам. Забелязал съм, че хубавите неща в живота ги свързат или с едното или с другото. !!! Редактирано 7 Юли, 2009 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #18 Отговорено 7 Юли, 2009 айде и от мен честито. само хубави неща да ти се случват !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #19 Отговорено 7 Юли, 2009 Честито и от мен - желая всичко най-най-хубаво и ... един d15b !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #20 Отговорено 7 Юли, 2009 О бате Джони да си ни жив и здрав,а и да почеприш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #21 Отговорено 7 Юли, 2009 Всичко най най ти желая и все така добре да се грижиш за колите ни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #22 Отговорено 7 Юли, 2009 Яааа, Джони е пораснал Жив и здрав бъди и все така пич! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #23 Отговорено 7 Юли, 2009 Честит рожден ден!Да си жив и здрав и все тъй да радваш феновете на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #24 Отговорено 7 Юли, 2009 (Редактирано) Да си жив и здрав, Джони! С много настроение и с още повече добро намерение ти пожелавам от сърце да си винаги добре! Редактирано 7 Юли, 2009 от MilenaZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #25 Отговорено 7 Юли, 2009 ЧРД Джинка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #26 Отговорено 7 Юли, 2009 Джинка, жив и здрав да си братле и ти желая искрено една първа генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #27 Отговорено 7 Юли, 2009 И от мен честито,здраве,щастие и всичко най-най-най и много пиене довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moni13 0 #28 Отговорено 7 Юли, 2009 и от мен ЧРД Джонката, да си жив и здрав до 120 и то без събота, неделя и официалните празници.... и дано скоро Хонда направят нещо поне малко доближаващо класата на 5 ген, че и ти да се метнеш на нещо по-ново... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #29 Отговорено 7 Юли, 2009 Много здраве и късмет на всички рожденници :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #30 Отговорено 7 Юли, 2009 Честит рожден ден приателю, да си жив и здрав и много късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #31 Отговорено 7 Юли, 2009 Жив и здрав Джони, честито и на другите рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #32 Отговорено 7 Юли, 2009 Дано не е станало утре , жив и здрав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #33 Отговорено 7 Юли, 2009 Благодаря ви за всичко Честито и на другите рожденници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове