keel 19 #1361 Отговорено 9 Февруари, 2011 http://translate.google.com/?hl=sr&tab=wT#en|en|...vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.%20vvvvvvvvvvvvvvvv.%20vvvvv.%20vvvv.%20Yehbehm%20tee%20maikuпосле натискаш изговори . Ахахахаха Тва ма разби.Накрая нещо му падна акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1362 Отговорено 11 Февруари, 2011 http://translate.google.com/?hl=sr&tab=wT#en|en|...vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.%20vvvvvvvvvvvvvvvv.%20vvvvv.%20vvvv.%20Yehbehm%20tee%20maikuпосле натискаш изговори . Ахахахаха Тва ма разби.Накрая нещо му падна акумулатора. xaxax ,без коментар! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1363 Отговорено 14 Февруари, 2011 http://translate.google.com/?hl=sr&tab=wT#en|en|...vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.%20vvvvvvvvvvvvvvvv.%20vvvvv.%20vvvv.%20Yehbehm%20tee%20maikuпосле натискаш изговори оле мале, ти ли го измисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1364 Отговорено 21 Февруари, 2011 eXoL Новак Мнения: 6 Кара:CiViC Място:Зад волана! Публикувано: Днес, 20:40 Искам да пусна обява в продава части но ми трябват 50 мнения някой не иска ли да си полафим набързо 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #1365 Отговорено 21 Февруари, 2011 кола без ABS майстора открива че отзад ABS е повреден и ремонта е 250 кинта 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #1366 Отговорено 23 Февруари, 2011 В: Какво е наносекунда?О: Интервалът от време между светването на зелената светлина на светофара и сигнала от клаксона на пернишкия голфаджия зад теб. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #1367 Отговорено 23 Февруари, 2011 В: Какво е наносекунда?О: Интервалът от време между светването на зелената светлина на светофара и сигнала от клаксона на пернишкия голфаджия зад теб. Т'ва ми хареса признавам хахаха. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #1368 Отговорено 23 Февруари, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #1369 Отговорено 23 Февруари, 2011 един пресен бисер от колега във форума http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=57761&pid=1057191149&st=0&&do=findComment&comment=1057191149 Ако смениш нещо по хардуера може и да има смисъл !!! какъв хардуер аз съм с газов инжекцион !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #1370 Отговорено 25 Февруари, 2011 (Редактирано) Днес разглеждам обяви за квартири и попадам на една в която пише: "Апартамента е на втория етаж на къщата" и аз събрах очите в точка и се чудя как така са успяли да го сложат този апартамент върху тази къща??!! ;) ;) ;) ;) А пък вчера с един колега разговаряме за коли и му казвам че моят е в-тек и той ахва и ми отвръща "как така бе те тия не са ли с големия капак на двигателя" :)Спорим със същия колега за категориите на книжката по скоро за Д и Д+Е и тои като изцепи че също така има и А+Е и аз доста очуден питам к'во вклучва тя...? а той - А+Е е мотор с КОШ.... Редактирано 25 Февруари, 2011 от Vato Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #1371 Отговорено 26 Февруари, 2011 :mrgreen: Отдал съм се на книги за секс и за тунинг.. понеже не разбирам нито от едното нито от другото :mrgreen:А ако не знаете кифла в мъжки род е кроасан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #1372 Отговорено 26 Февруари, 2011 на вън дъжка пръс(правоговор) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1373 Отговорено 1 Март, 2011 Honda Civic 1,5 VTI (обява в cars.bg) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #1374 Отговорено 8 Март, 2011 и ето малко превод на думата "Чалга" http://www.urbandictionary.com/define.php?term=chalga Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Ivanov81 1 #1375 Отговорено 8 Март, 2011 НАТУРАЛЕН АКТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #1376 Отговорено 8 Март, 2011 Honda Civic 1,5 VTI (обява в cars.bg)Нямаше ли японски сивици 1.5 VTi 3stage VTEC 130bhp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rothmans101 3 #1377 Отговорено 11 Март, 2011 Македонското правителство внесе документи в Хага, с които дават под съд “Макдоналдс”.„Всички знаем, че македония е дала на света Кирил и Методий, Александър Македонски, Ерик Клептън, двигателя с вътрешно горене, – Преглътнахме отделянето на България от нас, отделянето на Гърция, Русия и Индия! Но да крадат най-безсрамно името ...на страната ни и да го използват за някакви сандвичи… това няма да позволим.” 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #1378 Отговорено 12 Март, 2011 Ода за Голфа Правоъгълна кутийка без багажник - с колела, със моторче доста шумно набедено за кола. Майка му е костенурка, возиш се във него свит, то в Европа е ненужно, но у нас е супер хит. Захабена немска бричка и с дизайн на всъдеход, то купува се страхотно от дебил и идиот. Имидж страшен има, братко, внасяме го и до днес, и поне сме мазохисти мажеме се здраво с грес. Ремонтираме, но знаем, туй е здравата кола, и пред никого не ще признаем как е гадничко това. Хванеш ли обаче Голфа ще се друсаш здраво, знай, от цени и от павета пломбите ще ти изпадат май. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1379 Отговорено 16 Март, 2011 (Редактирано) Honda Civic 1,5 VTI (обява в cars.bg) Нямаше ли японски сивици 1.5 VTi 3stage VTEC 130bhp да но съм пропуснал да кажа че онaзи беше 90hpот форума(то не е баш бисер ама ме разсмя ) "тя много хубава станала тая 4-ворка" Редактирано 16 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #1380 Отговорено 20 Март, 2011 Знаеш ли какво е да си луд,без да полудееш?Някога шофирал ли си бавноо,дърпал ли си ръчни безпощадноо....Защо немога да спра да те форсирамм подяволите края. :D :D Дори неискам да крия че от кеф иде ми да вияя...Някога дрифтирал ли си бясноо,дърпал ли си ръчни безвъзвратноо.Обичам много така,трябва да заредя(А95) подяволите края... :D 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #1381 Отговорено 30 Март, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=58278"Продавам реактивно проходно гърне от неръждаема ламарина."само за хонди с реактивен двигател 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1382 Отговорено 31 Март, 2011 (Редактирано) както си търся нещо в google maps... ако не се чете, като фокусирам в/у хотел Балкан ми изписва 'всичко е мизерно от чаршафите до калъфите, има плъхове, а в салатата ми имаше хлебарка'. Редактирано 31 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #1383 Отговорено 31 Март, 2011 EnglishThe European Union commissioners have announced that agreement has been reached to adopt English as the preferred language for European communications, rather than German, which was the other possibility.As part of the negotiations, the British government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a five-year phased plan for what will be known as EuroEnglish (Euro for short).In the first year, "s" will be used instead of the soft "c". Sertainly, sivil servants will resieve this news with joy.Also, the hard "c" will be replaced with "k". Not only will this klear up konfusion, but typewriters kan have one less letter.There will be growing publik enthusiasm in the sekond year, when the troublesome "ph" will be replaced by "f". This will make words like "fotograf" 20 per sent shorter.In the third year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible.Governments will enkorage the removal of double letters, which have always ben a deterent to akurate speling. Also, al wil agre that the horible mes of silent "e"s in the languag is disgrasful, and they would go.By the fourth year, peopl wil be reseptiv to steps such as replasing "th" by "z" and "w" by " v".During ze fifz year, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou", and similar changes vud of kors be aplid to ozer kombinations of leters.Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst place.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hphphp 23 #1384 Отговорено 1 Април, 2011 Когато бях по-млад... ..., работих в сервиз. Маслото, което предлагахме бе само YACCO. Един ден се изтърсва някакъв образ и вика - " Искам да го сменям, ама да ми сложите няк'во яко масло. Спогледахме се и му казваме, че всичкото е YACCO. Нашия вика - " Абе то хубаво е яко, ама к'ва марка е "... !!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1385 Отговорено 6 Април, 2011 http://www.maniata.net/vitzove-i-aforizmi/obyasneniya-do-kat.htmlчовека е математик 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #1386 Отговорено 28 Април, 2011 Това е събрано от разни форуми:K1: - здравейте тате ми подари една лада защото аз след 2 месеца ще ставам на 18 и ще имам книжка.искам да правя дрифт и сега ще слагам бутала от ЗИЛ защото да върви много.тате е тираджия и ми подари 2 турбута от камиони и аз и тях ще слагам.съседа ми каза че турбутата няма да издържат защото съм с бутала...K2: - Даже по добре с бутала от камаз, и сложи още 2 турбини от тралер(тея маликите камиончета дето теглят танкове по 50-60 тона) и ще пефектна за дрифт. Но за окачването от уаз не съм съгласен слабо е по добре от някоя фадрома или от ЗиЛK3: - чип тунинг требе ..K1: - какво е чипс тунинк?K4- това е тунинговано зрънчоK5: - слагаш 2 пакета чипс на задната седалка и си с 20 коня отгоре.. ако сложиш и Венета Райкова на капака.. грешка няма да има тая ладаK6: - Турай мноуу турбота..да има много поверколтото повече тубота толкова повече поверСамо бий една дупка на картера с бормашината да има от къде да изпуска налеганеБургия 12 е окДупката е да не се пръснат бталата от многото турбота....тва е закон 1 в три-турбо проектитеК1: - Всички А-6 АЕЛ(2.5 ТДИ- б.р.) пушат при кик-даун, особено след чип и след махнат катализатор..Но със спукан мъркуч как пуши - направо като минеш през някое село и кокошките си лягат, защото слънцето изчезва за час-два...K1: - Ръководството е на италиански ааааа това не е моят език . Ниво на оборудване HILINE.К2: - Не е само италианския, английския също не е твоят език.К1: - Колата е Голф 3, 93г., ABS мотор с климатик и газова уредба. Имам следното неприятно усещане и наблюдение, че когато карам на газ с включен климатик, нивото на бензина в резервоара намалява!!! За това искам да попитам възможно ли е такава комбинация: двигателя да харчи газ, а климатика - бензин? И ако е възможно това, дали мога да го променя така, че климатика да си харчи от газта!?К1: - всяко БМВ има предница на акула, а 1-цата на депресирана скумрия...К1: - как мога да сложа турбо на 316 е36К2: - трудноК1: - Е що па да е трудно?К2: - щото е много трудно и важно боядисването след монтажа.самото слагане е дребна работа,но боядисването е друго нещо тая специалната боя за турбини,се намира все по-трудно и е скъпа.за нанасянето трябва четка от конски косми/млад кон-да е бърза колата/ и точна ръка,да не се получи дисбаланс .иначе успех)К1: - а бе тоя форд дизел ли е ???? (защото има лепенка с буквата (D) Deutschland).К2: - ха на мойта като има лепенка (BG) да не означава бензин-газ 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #1387 Отговорено 28 Април, 2011 (Редактирано) Като се сменя дискът се сменя и накладката. Все едно да се изкъпеш, пък да не си измиеш задника, половинчати работи...Нож(щик)от АК-47!В жабката 9мм.с 11 заряден пълнител+1 в цевта(12) от тях първите два халосни,6 нормални и 4магнум заряд.Под задната седалка(понякога)СКС-Самозарядна Карабина Семьонов огън и жупел прави изпробвано.Аз вярвам на себе си.Колега, ти да не пишеш от мисия в Афганистан?И да мърка двигателя, като Бари Уайт да мърка. Оприличиш ли двигателя на Джо Кокър, затваряй капака и БЕГАЙ.Що е то комфорт модул и за какво служи : на пасат Б5 и Б5.5 служи, да те накара да идеш в някой тих ъгъл и да се застреляш. иначе, по принцип, като вторична функция вдига стъкла, управлява централно, огледала-ей такива гъдели.Снощи в бара се запознах с една мома и се разбрахме, че ще дойде вкъщи, ама тя си тръгна с друг с по-дебел портфейл ... некоректна ли е или несериозна?Влиза някакъв.. (ай мислех да напиша путьо ама викам ай няма )Всеки в развитието си е поел по една грешна малка пътека, ама ти си хванал най-големия автобан в света и караш с превишена скорост.Здравейте колеги,моля помогнете ми! Колата е ГОЛФ 4 1,4 V16 набор 98..По същия начин съм губил ключ на трактор в движение по полето. Ключът падна, тракторът беше стар с много дупки по пода, паднал е нейде из полето...беше весело.аз не мисля че съм измамник , само защото ти не си се поинтересувал какво купуваш...С теглича на сеата - Някакво М3 ме запушило пред УНСС - посмачках му номера излизам да видя и звъня на един приятел БМВ-джия и му казвам абе едно М3 ме запушило и му посгънах номера да излезна ,той ме пита 'какъв е номера',аз го продиктувах ,а отговорът беше ... 'БЯГАЙ'минавайки покрай катаджията изревете в прозореца, колкото глас имате:- НАСИРАМ СЕЕЕЕЕ! (любимото ми )...копувама газова оредба за моно инжекцияУчебника по Български език към нея аз ще го платя!Но разхода си има и своите плюсове: събираш всички промоции по бензиностанциите за отрицателно времме! 6-те колички на Шел ги събрах за 3 дена!Благодаря на колегите от VW и BMW форумите , за подбраните сентенции . Редактирано 28 Април, 2011 от Dominiko 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #1388 Отговорено 2 Май, 2011 (Редактирано) Един Хондов рожден ден. 29.04.2011 Редактирано 2 Май, 2011 от Vasilen_Civic_SOHC 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #1389 Отговорено 4 Май, 2011 Как очаквате децата да слушат родителите си ... Тарзан живее полугол, Пепеляшка се връща вкъщи в полунощ, Пинокио лъже през цялото време, Аладин е царят на крадците, Батман кара с 320 км / ч, Спящата красавица е мързелива, а Снежанка живее със 7 момчета...... 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldair 0 #1390 Отговорено 14 Май, 2011 В сервиза който работех бяха сложили некакво момче за чирак на нас майсторчетата и един колега му казал а бе оди ми донеси от клада има туби с компресия дай ми 1 тука оня 2 часа търсил и казал на шефката свършили сме компресията да поръчате аз припаднах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #1391 Отговорено 14 Май, 2011 Ние така пращаме новобранците за оптичната ос, или ако са жени за брадатия пробой 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #1392 Отговорено 17 Май, 2011 (Редактирано) В тая връзка имах куриозен случай......забих едно от най - желаните пичета в града, фешън мадама, стройна с кукленска физиономия и стегнато барабанче, славеща се че не дава на секи, подбира, и не си пада по връзките......човек трябваше да даде всичко от себе си за да я ухажва както подобава, да я изведе няколко пъти насам - натам, и да не бъде особенно директен, щото моментално бива отсвирван.....потрудих се аз както трябва, свалих доста звезди, и стигнахме до куломинационния момент в едно приятно и дискретно мотелче до ЯЛ, близо до Веселиново ползвано най вече за такива цели, с приятна вана, тиви, клима, и изобщо все неща спомагащи за приятни креванти изживявания.......Гмурнахме се ние в кревата, и като са начало започнах с нещо тривиално, мисионерска поза, все пак изненадите и развинтеното въображение трябваше да остане за накрая.........и както си извършвам аз възвратно постъпателни движения, групичка газове раздразнени от дискомфорта в който ги поставих с мощните си тазови движения, изненадващо решиха да напуснат това негостоприемно тяло......проправяйки си път през чревния ми тракт, те набързо стигнаха до портичката и недвусмислено показаха че е въпрос на време да разбият вратата.......Изпаднал в безизходица, направих едниственото което можех докато бях мисионерски - с длани от двете страни на главата и запуших ушите, като същевременно с напускането на натрапниците и залепих звучна целувка, измучавайки с възможно най - висок глас "М-м-м-му-у-у-а-а-а-а".......Бях убеден че момето не успя да разбере нищо, за мой късмет беше и лято, джамците бяха отворени, а и стаята беше голяма, натрапниците се пръснаха из нея, и не оставиха следи от присъствието си........минах леко.......иначе щеше да ми излезе лошо име сред нежния пол из града, знаете ги жените как си споделят тва онва......__________________ :D Редактирано 17 Май, 2011 от Matik 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #1393 Отговорено 18 Май, 2011 Нямам против ХОНДА но не са бегачки ако не се пипат много, иначе след пипване стават добри %3A%29 А и хондите са правени за икономия не за скорост НЕ СТАВАТ ОТПАДАТ ! Ooooo Santa simplicitas! Това е цитат на един пич където беше коментирал песента на колегата Thugga. Мисля че мястото му е тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Huligana 2 #1394 Отговорено 19 Май, 2011 От един друг автофорум спортни пружини ЕИ БЕЧ купувани чисто нови 30/30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #1395 Отговорено 27 Май, 2011 най-краткият любовен смс "Щ+Щ" и седемте най-български букви "Ш,Т,И,Б,В,Г,З" Айде сега го четете бързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceko_zmeq 0 #1396 Отговорено 31 Май, 2011 аз един ден си седя в магазина на братовчеда за авточасти и идва един мангал и казва"да имате антистоп за радиатор" и ние смеххххх смех смех.....какъв е този антистоп :Д и една жена "накладки за мицубуши" :Д и рено еспасе :Д....има ги всякакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #1397 Отговорено 31 Май, 2011 Снощи питам баща ми ще стягаме ли сивика за националната и той ми одговори може да ходим с опела буса че има клима и сега се чудя какво да правя ще ме приемат ли с бус на националната :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #1398 Отговорено 31 Май, 2011 Цитат от вбоксshatar5: tova mai e s dvigatel turbo injekciq ma ne sam 100% sigoren sloopy: nqma kak da razberesh dali e s turbo poneje to ne se puska kato se forsira kolata na slobodna 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #1399 Отговорено 1 Юни, 2011 Яснофитка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1400 Отговорено 4 Юни, 2011 OMG WTF!!!!!! .. от обява, да не говорим че цената е с 1000лв. над другите Д13-ки 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове