Ombre 221 #1 Публикувано 23 Май, 2009 Така днес 11 човека от квартала си намерихме колите.............аз и двете Никой не ни е обещавал ,че в БГ ще ни е лесно. Поздрави.И на никой не го пожелавам. П.П. има стъкла за Шатъл и ХРВ в Кобра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 23 Май, 2009 Добре де и ква е била целта, на това покушение, ако мога така да се изразя. Ебати и глупоста, ако е било, еи така от келешлък ,ебахти и държавицата В КОЯТО ЖИВЕЕМ.Омбре дано имаш каско щото то покрива напълно щетата при счупено стъкло знам как се чустваш при вида и рано сутрин ставаш и гледаш колтати обезкостена при мен така се получи. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 23 Май, 2009 Добре де и ква е била целта, на това покушение, ако мога така да се изразя. Ебати и глупоста, ако е било, еи така от келешлък ,ебахти и държавицата В КОЯТО ЖИВЕЕМ.Омбре дано имаш каско щото то покрива напълно щетата при счупено стъкло знам как се чустваш при вида и рано сутрин ставаш и гледаш колтати обезкостена при мен така се получи. ;) От Шатъла липсва CDто а от HRVто сака на детето с екипа за плуване и некви други боклучета. Ценители ще да са били. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 23 Май, 2009 Това е реалноста в БГ за жалост Моита преди два песеца беше така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #5 Отговорено 23 Май, 2009 На едната СД-то липсва ама на другата?Но всъщност защо търся причина?Кой ни наказа, че се родихме в тая държава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #6 Отговорено 23 Май, 2009 Аз не мога да проумея начина по който трябва да се справяме с т'ва нещо.Хубаво имаме каско,ама нали се сещате че за това каско пак си е време нерви и пари.Като офиса на застрахователната компания е на майната си, айде пуф в задръстването,щото вече за съжаление са малко кръстовищата без задръствания в София.После разправий със застрахователите щото идва оня с големия врат (както при мене) и почва "Епа оно требе да докараш колата за втори оглед след като ти си я разглобиш", и на другия ден същия тоя се прави на луд че няма такова нещо,само защото не исках да оставя колата си в техен доверен сервиз, дето ремонта щеше да ми е няколко месеца сигурно.И накрая но не напоследно място "шедрата" сума която получаваш като обещетение.И всичкото това само заради кварталните наркоманчета дето са избоцкали всичко и трябват пари за нови ла.на,или пък на някой келеш дето ще блесне в очите на аверите си като строши прозорците на колите наоколо.Незнам ток ли трябва да пускаме по колите,кучета ли трябва да връзваме вътре.Уфф пак запалих . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 920 #7 Отговорено 23 Май, 2009 Кризата удари и това долно племе-крадците.Слаба полиция, слаб съд, слаба държава-много крадци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #8 Отговорено 23 Май, 2009 Преди 3-4 години и на мен ми се случи същото. Някакви тъпаци се напили/дрогирали и започнали да чупят и крадат наред. Патрулката го залови единия в моя Civic докато се е опитвал да извади CD-то (без панел в колата). Осъдиха го 3 г. условно с 1.5г. пробен период (или както се казва). Адвоката му твърдеше, че не бил виновен (баси и наглеца). Предполагам, че садийката също е била жертва на такива деяния, защото не му обърна внимание и набързо го осъди.Но ако не го бяха хванали в колата щях да пия една студена вода. Пораженията бяха като на снимката - счупено дясно стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 23 Май, 2009 (Редактирано) Кризата удари и това долно племе-крадците.Слаба полиция, слаб съд, слаба държава-много крадци.абе аз оня ден нали ти казах че това е индиянска държава,няма оправия и тва си е ! Днес ходя на автомифката измиха колата и както винъги и аз несъм се разминал без нищо от миене до миене Един път писах пак в подобна тема сега пак ще го напиша взимайте си всичко от колата ,нищо да не остава и оставяйте жабката отворена че да не си мислят че и там може да се крие нещо ! Така ще е докъто живеем в страната на Индияна Джоунс всеки ден ще си е едно приключение Ако режисьорите дойдат да направят една серия тук може би ще има голям успех и ще се казва : Индияна Джоунс и държавата на обречените Редактирано 23 Май, 2009 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moni13 0 #10 Отговорено 24 Май, 2009 съжелявам за случилото се Сашо, гледай барзо да изтриеш лошата случка от хард диска и напред... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 24 Май, 2009 Такъв като го хванеш , да му счупиш и двете ръчички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 24 Май, 2009 Малко им е това на такива. Ще се оправи и пак ще отиде да краде. Съчувствам на потърпевшите. трябва да взема да си направя система, като е активирана алармата, около касетофона да има няколко киловолта за такива малоумници. А пипне, а ще му настръхне косицата. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #13 Отговорено 24 Май, 2009 (Редактирано) Случи ми се преди около месец и половина същата история.В София, около алея Яворов някой беше потрошил заднитв стъкла на поне четири автомобила за около половин час.По светло - 17.30 18 часа. Реакцията на застрахователя - платиха ми колкото на да се сетя за вица - И НА ВАС, И НА ВАС.... Редактирано 24 Май, 2009 от J&D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #14 Отговорено 24 Май, 2009 Май се връщаме 15 години на зад, когато се крадяха чистачки, фарове, бензина ни източваха и редовно ни разбиваха ключалките на вратите. Ма на мене железната тръба ф50 ми е на една ръка разстояние Имаше една реклама за България преди години- "Take it easy". Аз лично си я превеждам: "Поеми го спокойно" NO COMMENT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #15 Отговорено 24 Май, 2009 (Редактирано) Съжалявам, колега, че така се е случило. Ти явно живееш до бившото ми даскало, виждам го на фона. А в този квартал когато учех преди сума години там, съм се убедил, че има големи гаменчета и наркоманчета. Мислят се за елита на София. Колеги, няма какво да виним държавата. Вярно, не отричам, изобщо не е цвете за мирисане.. но реалността е такава и в другите страни. Висна по американски форуми, а там сигурността на колата се слага на първо място. Сивик 5ген. е сред първите в листа с кражби на автомобили. Защо е така, не знам, но е факт. Слагат се всякакви системи за сигурност, безжични камери и т.н. Но се крадат и касетофони, и то много, оплаквания във форумите бол. Избавлението е наистина малко инвестиция и една безжична камера постоянно да следи и записва какво се случва. Не струва скъпо, а после удоволствието да пуснеш тема във форума "имам едно нещо в гаража, елате всички да го видите" е безценно. Другия вариант е аларма с пейджър или направо GSM. Струват около 160$, но ти се съобщава веднага ако има нещо.. ето тогава слизаш и раздаваш правосъдие... сам, със съседите или както прецениш.Хах... отностно GPS... представете си, от тук можете да си купите устройство, което заглушава сигнала... http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8758 ... и това за всеки да си купи, не само за избрани хора. Редактирано 24 Май, 2009 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #16 Отговорено 24 Май, 2009 Кво почна да се случва пак в тая страна???Баси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #17 Отговорено 25 Май, 2009 Съжалявам за случката колега, за съжаление чувство е много гадно и пожелавам на всеки дори и да не се доближава до него. Колата на баща ми вече два пъти я разбиват но най-гадно ми стана когато ми се обадиха от районното след първото разбиване и ми казаха, че са го хванали и си е признал но са го пуснали защото CD-то струвало само 160лв. и нямало смисъл от по нататъшни действия и документи а другите щети да не се притеснявам колата е нова и застрахователя щял да ги поеме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #18 Отговорено 28 Май, 2009 Баща ми си намери колата преди месец с кутия блажна черна боя разлята по ЦЯЛАТА кола. Нямало е нито един чист детайл. Мога и снимии да кача Като си помисля, че няколко дена преди това и моята беше спряна там...Иначе ако го хвана такъв, мисля че счупени ръце е най-малкото. Може би бих го вързал за дирека отсреща и бих пострелял с въздушната пушка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #19 Отговорено 28 Май, 2009 А дали не е по-добре с по-голям калибър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #20 Отговорено 28 Май, 2009 Не баце Катран и перушина и цял отбор с въздушни пушки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #21 Отговорено 28 Май, 2009 (Редактирано) И аз съм за БОЯГадното е че като ми падне пердето,може и да го утрепам........мамицата им Лошо чичо Омбре,лошо......... Редактирано 28 Май, 2009 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #22 Отговорено 29 Май, 2009 Съжалявам за случката. Преди години дори видях копелето да излиза от колата с касетофона - шарена тениска и оранжеви къси панталони - светеше като светофар през нощта, но докато сляза беше изчезнал. Сега е на "топло", доколкото знам, но се надявам да го срещна все някога и да го поздравя От опит знам, че колите се оправят, но... сърце юнашко не трае... Тези камерки не са лош вариант - запечатай му личицето, пък... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #23 Отговорено 29 Май, 2009 Баща ми си намери колата преди месец с кутия блажна черна боя разлята по ЦЯЛАТА кола. Нямало е нито един чист детайл. Мога и снимии да кача Като си помисля, че няколко дена преди това и моята беше спряна там...Иначе ако го хвана такъв, мисля че счупени ръце е най-малкото. Може би бих го вързал за дирека отсреща и бих пострелял с въздушната пушка...как по-ясно да ви обяснят, че не е правилно да се спира такаедин ескорт спираше пред блока, напречно, така че и колело не може да влезе във входаколко пъти съм му замислял нещо подобно, но явно не съм бил само аз, понеже една сутрин шибидаха му беше разбит, а в купето беше гръмнал буркан с лютеницаа омбре, сори за стъклата ... на първата снимка си помислих, че челното е спраскано, и направо ме заболя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #24 Отговорено 29 Май, 2009 (Редактирано) Да бе, ама в случая говорим за спряна кола пред селска къща Къщата последната в селото... и е наща си де... ма е нова, пък тя завистта по хората ходи...Както и да е, кофти случки са това. Омбре, дано да имаш каско?! Редактирано 29 Май, 2009 от Didko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове