predatov 58 #1 Публикувано 6 Май, 2009 Тази тема малко, я копирам от бмве форума, защото ми хареса нещо като селенията, и до какви изгъзици може да се стигне в опитите на човек да му бъде уникална колата (или по точно селска).За въпросния уникат е нямам думи това е хонда браво или фиат сивик НЕЗНАЕХ че хонда работят съвместно с фиат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 6 Май, 2009 Този човек, който го е направил това нещо, има нужда от лечение!Ужас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #3 Отговорено 6 Май, 2009 ааааа, ужастна картинка, просто няма такава цигания....с по голям успех ще тунинговам каручка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 6 Май, 2009 Ужяст!! Язък за 'убавото телевизорче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 6 Май, 2009 ...тая кола я има в мобилето доста се чудих като видях снимката отпред дали не са сбъркали марката щото наистина прилича на Фиат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #6 Отговорено 6 Май, 2009 На този човек му извикайте лекар,а за моя сметка ще е лечението . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #7 Отговорено 6 Май, 2009 Е грозна история мани. ахахххахха за какъв кретен си говориме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #8 Отговорено 6 Май, 2009 Хаха... той направо и калниците от Браво е сложил! Ебаси изрода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 6 Май, 2009 E тоя си е луд вижте и камаза е с голяма емблема на мерцедес а нищо чудно човека да е и военнен и да го ударил някой шрапнел в главатато това ще обясни и защо не го слуша главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #10 Отговорено 6 Май, 2009 Знам какво липсва на цялата тази грозотия(ако не го е направил вече ):да сложи двигател от голф ама чист дизел та да пуши яко на светофараКартинката ще е пълна-трагедия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 6 Май, 2009 (Редактирано) Click..........................п.п. ако модовете го сметнат за реклама или нещо от сорта да го търнат. Редактирано 6 Май, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #12 Отговорено 6 Май, 2009 ;) ;) :tooth: :tooth: :tooth: :bg: пълен е тоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #13 Отговорено 6 Май, 2009 Може би мястото на ТОВА е в раздел "убийствен тунинг", предавайки му ново съвсем буквално и реално значение. Няма такава гадост, направо не мога да повярвам, че е реалност, а не фотошоп... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #14 Отговорено 7 Май, 2009 Номер 1 е тая Хонда.И аз искам такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #15 Отговорено 7 Май, 2009 (Редактирано) То бива простотия то бива цигания ама това на нищо не прилича Да му Редактирано 7 Май, 2009 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #16 Отговорено 7 Май, 2009 Супер е - мене ме кефи! e... има някои неща дето не са съвсем изпипани, ама... Преди половин година карах 1-2 км зад един странен мерцедес и като го изпреварих се оказа, че е ... Форд Ескорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #17 Отговорено 7 Май, 2009 Ето една запазена госпожица, за да ви се пооправи вкуса в устата, след този удар!! : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #18 Отговорено 7 Май, 2009 мале това е ужас баси тъпотията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 7 Май, 2009 Леле ебахти екземпляра тая е някоя лимитирана версия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #20 Отговорено 7 Май, 2009 Има една такава тенденция в по малките градчета.Хората там се чудят какво да правят и си го изкарват на колите или на жените си Какви неща съм виждал върхо голф 2ка ,ужас Но имайте в предвид, че големите творци в искуството често са неразбрани от обществото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #21 Отговорено 7 Май, 2009 Затворете темата вече я купих,защото имам браво(а),но задницата му не ме кафи и ще му слагам от таз кола!(шегувам се естествено).МОЛЯ свалете тези снимки от всякакъв вид медий,че ако я види някой японец щесе самоубие. :P :P :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #22 Отговорено 8 Май, 2009 Ето една запазена госпожицакакво запазена, тя прилича на току що излязла от завода, че и сток джантичките с червената емблема...те не са ли междо другото стоковите на 6-та ген купе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #23 Отговорено 8 Май, 2009 МОЛЯ свалете тези снимки от всякакъв вид медий,че ако я види някой японец щесе самоубие. :P :P СЕПУКО АаАаАххахха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #24 Отговорено 8 Май, 2009 - Въпрос на вкус, казала котката и се облизала под опашката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #25 Отговорено 8 Май, 2009 това за близането и кучетата го правят,ама все пак си е творчество,може да се допише в обявата-колата е уникална няма втора на света. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #26 Отговорено 8 Май, 2009 МОЛЯ свалете тези снимки от всякакъв вид медий,че ако я види някой японец щесе самоубие. ;) ;) :P СЕПУКО АаАаАххаххаМалко офф, за което да ме извините.Колега да те информирам, СЕПУКО си правят жените когато им е отнета насилствено честта (девствеността) , а мъжете си правят ХАРАКИРИ с квото набарат :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #27 Отговорено 9 Май, 2009 Индивида или групата от индивида се се опитали да направят нещо, но явно ние не можем да разберем идеята Евала за изказването на колеката Шотландец: МОЛЯ свалете тези снимки от всякакъв вид медии,че ако я види някой японец ще се самоубие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #28 Отговорено 10 Май, 2009 Както каза колегата по-горе, обикновенно гениите остават неразбрани във времето си, което ме навежда на мисълта че това "творение" ми напомня на картина на Ван Гог, от най-тежкия му период! Освен това колата е "като нова" :P ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #29 Отговорено 10 Май, 2009 Аз лично смятам, че почти всички са написали глупости. Ако този тунинг е опасен- лошо, защото може да не навреди само на собственика, докато кара, но и на други участници в движението. Но останалото......Аз ако искам ще се нас.ра на тавана на колата си, ще опи.ая предния капак и ще се кача в нея, и ще си направя разходка из централните улици на града и не ми пука, какво ще ми каже някой. Нали знаете, че всеки има право на вкус и всеки сам рашава, каква визия да придаде на колата си и как да я поддържа. това е като да изкритикуван някой колега, защо си е боядисал капака на главата на двигателя в синьо. Щото риеш ли, моят е боядисан в черно и си мисля, че неговият е грозен и срами марката и името Хонда. Нека не съдим човека толкова строго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #30 Отговорено 10 Май, 2009 А какво ще кажете за камаза с емблемата на Мерцедес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #31 Отговорено 10 Май, 2009 На този човек му извикайте лекар,а за моя сметка ще е лечението .Колега, лечението ще е доста продължително и мъчително за пациента (надявам се ) а шансовете за успех като гледам ще са нищожни, няма смисъл да се набутваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #32 Отговорено 22 Юни, 2009 http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=131932 - още един хибрид - вярно,че не е Хонда, но е по-сполучлив (като изключим цветовата комбинация) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #33 Отговорено 22 Юни, 2009 ого то това си е направо супер.поне се е постараллтова ще рече,че е опел-406 или пежо-астра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове