atoma 995 #1 Публикувано 5 Май, 2009 Честито на всички именници да ви е живо и здраво името НАЗДРАВЕ и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #2 Отговорено 5 Май, 2009 Мерси честит празник и на вас Да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #3 Отговорено 6 Май, 2009 Честит празник на всички именници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #4 Отговорено 6 Май, 2009 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #5 Отговорено 6 Май, 2009 Честито на всички именници,да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #6 Отговорено 6 Май, 2009 Честити празник на всички именници и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 6 Май, 2009 Гошо, Гошоооооооо ... Ай честито от мен на всички именници, и най-вече на колегите Jimmy и terror1sta, който празнува също и рожден ден днес! Всичко най-най-най ... още повече хорспауър, жени, пари, здраве .... и тва е мисля. Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #8 Отговорено 6 Май, 2009 Честит имен ден, колеги! Това е един от любимите ми празници, едва ли има български род, в който да няма поне един Георги. Ще падне яко ядене и пиене.Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #9 Отговорено 6 Май, 2009 (Редактирано) Честито на всички именници,да са ни живи и здрави и от HONDA по корави!НАЗДРАВЕ :P :P Редактирано 6 Май, 2009 от MARTYHONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #10 Отговорено 6 Май, 2009 Благодаря ви колеги! Честит имен ден на всички останали колеги пожелавам им много здраве, щастие, късмет в живота и любовта и още по зашеметяващи мигове с Хонделките! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #11 Отговорено 6 Май, 2009 Включвам се и аз в груповото пожелание. Да сте живи и здрави всички Гошковци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 6 Май, 2009 (Редактирано) Честит ви празник колеги живи и здрави , и повече хонди , и умната с ангнешкото и ракията. Аз засядам след половин час , пък квото ще да става , нали все пак е за ваше здраве Редактирано 6 Май, 2009 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #13 Отговорено 6 Май, 2009 Благодаря Ви КолегиЧестит имен ден и весел празник както на адашите, така и на всички останали !Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #14 Отговорено 6 Май, 2009 Честито на Гошовците да сте живи и здрави и НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #15 Отговорено 6 Май, 2009 Честит имен ден на всички носещи това славно и хубаво име...ха сега да празнуваме.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #16 Отговорено 6 Май, 2009 Честито именници да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #17 Отговорено 6 Май, 2009 Благодаря и вие да сте живи и здрави иииииии как се напих снощи и как цепи главата мани мани :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #18 Отговорено 6 Май, 2009 Айде да са живи и здрави всичко Гошовци predatov и ти да си ни жив и здрав и акордчето много да те слуша. Тая вечер те чакаме за по една бира, тъкмо да ти мине главата от снощи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #19 Отговорено 6 Май, 2009 (Редактирано) Чеки и аз да запея в хора ... честито на Жорковците и спешъл на : gkb/Татето/ ... Jorohondata , Jimmy ..... баси сигур изпускам некой , ша ма прощава !! И нека алкохола бъде с вас ! п.п....Татееее ... бааавно да поркаш и поздраф с парчето ! Редактирано 6 Май, 2009 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #20 Отговорено 6 Май, 2009 Мерси на всички за хубавите пожелания Честито на всички празнуващи! Така като гледам няма да ни липсва здраве за напред, защото доста хора ще пият за това И да не се заплеснете и да изгорите агнето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #21 Отговорено 6 Май, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #22 Отговорено 6 Май, 2009 Честито и то на всички именници.На здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #23 Отговорено 6 Май, 2009 Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaplanet 0 #24 Отговорено 7 Май, 2009 Малко на патерица...но здраве и с по-хубави автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #25 Отговорено 7 Май, 2009 Честит имен ден Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове