Jump to content

hondaplanet

Фен
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hondaplanet

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 27.11.1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. Продавам ляво и дясно странични огледала за Accord 95-97 г. Огледалата са електрически и отопляеми. Цена за бройка 100 лв. Ляво огледало: Дясно огледало: Двете огледала: За контакти: 0878 200 498, Христо
  2. Никой ли не се доверява на очите си вече ?
  3. Гумите са важен избор, освен стабилност на пътя, имат значение и за разхода на гориво. Относно марката, всеки си избира сам. Теста е на твоят явтомобил и по българските пътища.
  4. Колегата добре е обяснил, но внимавай за пластмаовата "джиджавка" !!!, има навика да се чупи, не че е фатално, а и щипките след многократно сваляне и поставяне показват тенденция към износване. В ремонтния справочник поне за Акорд, има показан специален инструмент за откопчаването им, но с по-внимателно опипване и подпъхване на отверка (препоръчително е връхчето да се обвие с нещо подходящо, за да не драскаш боята) пак се получава. Успех !
  5. ДОбре, че при вас няма, жълтите павета няма да се изкъртят.
  6. hondaplanet

    F1 @ Turkey

    Няма ли някой да разкаже интересните си преживявания ?
  7. Ако ще се замисляме за нещо, то е какво всеки един от нас може да направи за родината си. Не е нужна геройчна постъпка, а цивилизовано поведение в обществото.
  8. Някой може ли да разясни, как в едно Наказателно Постановление може да санкционират за липса на Контролен Талон, след като отивам с Акта да получа Постановлението и Талона ?Единственото обясние е, че КАТ рекетират и измислят несъществуващи глоби. А на Постановлението пише, че не подлежат на обжалване глоби с размер до 50 лв. за отделно нарушение.
  9. Тъкмо ще се разбере кой е случил с покупка на жилище. Помня когато беше земетресението в Стражица се прреправяха наново архитектурните планове на сградите в строеж.
  10. Изчерпателна информация, но да добавя, че при всяко плащане на такса, глоба и прочие има комисионна от 2 лв. Банката е СИБанк.
  11. Да, много си прав колега, прост народ, слаба държава. И както виждате съдът и да издава присъди, то те са условни.
  12. Веднага ти казвам. Няма да се залепиш на задницата на товарния камион, изоставяйки малко след него имаш добра видимост. Десният волан в страни с ляво движение определено не е за състезателен тип шофьори.
  13. Подобно нещо се случи и с мен, след дупката таса го нямаше, още несъм проверил кривината на джантата. Интересното е, че КАТ доколкото знам трябва да съставя актове на организациите поддържащиопределения път.
  14. Ще е интересно, ако от КАТ сменят местонахожденията на камерите.
×
×
  • Създай нов...