Jump to content

Светльо

Фен
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Светльо

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 24.05.1984

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. Колеги имам едно въпросче,може да ви се стори малко странно.Можели на Хонда Сивик 1.4 шеста генерация хеч.да се сложи 43-и амперов акумулатор?Ще имали някакъв проглем с ел.инсталацията или някаде другаде?Мерси предварително.
  2. Момчета нещо не мога да я изтегля.Дайте друг линк или кажете какво даправя.
  3. Срещата беше уникална.Организацията беше много по добра от минало годишната среща.Снимките до момента всичките са жестоки.Тия дни ще кача няколко и аз.Едно въпрос че към всички не знам дали тук му е мястото но ще ме извинявате.Някой може ли да качи песента написана за този събор.Пускахая по време на награждаванията.Много ще съм благодарен.
  4. Мерси много за изчерпателния отговор.Другото което ме интересува е състезанието за майсторското шофиране като минало годишното ли ще е или нещо различно.Има ли някаква примерна схема или всичко ще се разбере на пистата.
  5. Някой ще отговори ли и на моя въпрос?В кой комплекс ще е награждаването.А и друго което бих искал да питам е каква е настилката на пистата.Като миналогодишната или по добра защото минолата година беше ужасна.Много благодаря ако някой ми отговори.
  6. Колеги аз искам да попитам в кой от трите комплекса ще се проведе награждаването.
  7. Колега нямам нищо против веднага даже ще го сменя но после да не стане че не е било от него.Просто искам да знам сигурен лиси?
  8. Преди много рядко се случваше да се включи перката само в най голямата жега и то с настапване а сега почти всеки път.
  9. Здравейте от известно време колата(Сивик англичанка)ми загрява доста повече от преди.Колата загрява почти до червеното дори при нормално каране.Има антифриз и масло.Термостата според мен работи защото като стигне до червеното и бута температурата но за малко и после пак се покачва температурата.Казаха ми че може би термостата ми отваря много бавно или че ми се е задрастил радиатора и да го почистя.Кажете и вашето мнение по вапроса.Благодаря предварително.
  10. Здравейте на всички.От отдавна не съм влизал и не сам посещавал срещите но просто ми се насъбраха доста неприятности на главата и все не оставаше време.Но се надявам при първа възможност да дойда да ви видя.Само трябва до ми оправят колицата че онзи ден ме блъснаха.
  11. А колеги защо никой нищо не споменава за континентал.Аз съм си харесал ето тези дайте някакво мнение. http://www.vktyres.com/ContiWinterContact_TS_830.htm
  12. Колеги не знам така ми каза.Грешката му казали че е такава като е ходил на елком.
  13. Колеги значи дава му грешка 11.какво да прави сега.А иначе в ниските обороти няма ряз колата.
×
×
  • Създай нов...