predatov 58 #1 Публикувано 3 Януари, 2009 много е яко пробвайте е не е като на живо ама е яко голям смях ще падне http://www.svetofar.com/index.php?action=parkirane Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 3 Януари, 2009 http://www.mousebreaker.com/driving тук е цялата версия а и други яко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 3 Януари, 2009 Успях да ги направя и двете за общо 41 секунди... забавно тука е много важно кой колко ГТА е играл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #4 Отговорено 3 Януари, 2009 Аз след няколко опита минах цялата за 41сек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 3 Януари, 2009 Успях да ги направя и двете за общо 41 секунди... забавно тука е много важно кой колко ГТА е играл К'фо ся....ш'си ги мерим ли? Хмх, последно съм играл GTA 2-3 месеца след като излезна Vice City... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #6 Отговорено 4 Януари, 2009 Намерих си занимание като няма какво да се прави вечерта http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1213/1342085328.BMP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 4 Януари, 2009 (Редактирано) Готина игричка. Ще я покажа на жената. Редактирано 4 Януари, 2009 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 4 Януари, 2009 23.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #9 Отговорено 4 Януари, 2009 Пробвайте пълната версия, която е дал колегата. Има още няколко 2-3 нива и е по-забавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #10 Отговорено 4 Януари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #11 Отговорено 4 Януари, 2009 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/693/278364877.BMP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #12 Отговорено 4 Януари, 2009 (Редактирано) Редактирано 4 Януари, 2009 от Ivu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #13 Отговорено 4 Януари, 2009 Готина е игричката! От началото докато влезна в час голям смях беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #14 Отговорено 4 Януари, 2009 тва секи го можеама я с ремарке http://www.pepere.org/jeu-flash_0_x/pepere-caravane_2.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #15 Отговорено 4 Януари, 2009 Винаги съм казвал че не ставам за шофер 41.3 ама докато го мина за толкова колко коли потроших ( добре че съм застраховател ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #16 Отговорено 4 Януари, 2009 ето и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #17 Отговорено 4 Януари, 2009 Чакайте аз ви говоря от първия път То като свикнеш после става доста по бързо..... чиитърс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #18 Отговорено 4 Януари, 2009 хех на мен тва ми беше за не повече от 2 3 минути най слабото ми беше към 14 сек ама аз и преди съм играл некви подобни май се казваше банког такси и имаше 13 нива ПП: ай веднага завидя ей 100% до сега никой който е постнал резултат не е от 1вия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #19 Отговорено 4 Януари, 2009 Това ми е личния рекорд до момента http://www.picvalley.net/v.php?p=u/960/67019493.BMP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #20 Отговорено 4 Януари, 2009 Аз направих 11.4, но ако седна да си поиграя може да се докара до към 10.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #21 Отговорено 4 Януари, 2009 Баси, къде го качих тоя скрийншот ... ся ви пуснах ебати зарибявката. Айде да ви видим кат сте такива геймъри кой първи ше влезе в десетките! !!! (аз не участвам ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #22 Отговорено 4 Януари, 2009 Баси, къде го качих тоя скрийншот ... ся ви пуснах ебати зарибявката. Айде да ви видим кат сте такива геймъри кой първи ше влезе в десетките! (аз не участвам )Аз се включвам --> http://www.picvalley.net/v.php?p=u/890/676019041.BMP Ще чакам някой да ми бие рекорда за да ме накара да играя !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #23 Отговорено 4 Януари, 2009 Ние десетките още миналата година ги докарахме, кой сега ще влезе в 9ките е въпроса Тамън я бях забравил играта и преди 5мин пак погледнах темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #24 Отговорено 4 Януари, 2009 Ние десетките още миналата година ги докарахме, кой сега ще влезе в 9ките е въпроса Тамън я бях забравил играта и преди 5мин пак погледнах темата... Голяма зарибявка ви създадох аз я се спрете, че жените ще ви се разбунтуват, че не и обръщате внимание. ПС.но играта за релакс е супер !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #25 Отговорено 4 Януари, 2009 Хаха, аз се водя в момента, че уча за изпит... !!! Но за паузите между между главите на учебника бива Айде това е последно от мен, ще се радвам, ако някой го мине Поздрави и мерси, че ме подсетихте за времето на GTA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #26 Отговорено 5 Януари, 2009 Хаха, аз се водя в момента, че уча за изпит... Но за паузите между между главите на учебника бива Айде това е последно от мен, ще се радвам, ако някой го мине Поздрави и мерси, че ме подсетихте за времето на GTA Има и по-добър от теб.8,8 сек http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f...343813#p1343813 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #27 Отговорено 5 Януари, 2009 Пича може да е правил тунинг по колата Иначе явно прави по-различни маневри от моите, аз под 9,4 не виждам как мога да падна (първото за 4.6, второто за 4,8 в оптимален вариант)?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #28 Отговорено 6 Януари, 2009 (Редактирано) оле тва е много гадно виж с истинска кола можа и да се пробвам за рекорд.а м/у другото някой може да направи на фотошопа и за 1.1 сек ! Редактирано 6 Януари, 2009 от АЛЕКС БУРДИН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #29 Отговорено 6 Януари, 2009 17.2 от първия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MDL MoToRs 0 #30 Отговорено 7 Януари, 2009 (Редактирано) Жалко, че няма вече полигони ... голямо шоу ставаше там с колите Там сме се засичали за време, как се влиза от естакадата в квадрата "с вратите" и други дивотии В Добрич бяха два а сега няма нито един Тва с играта ми се струва малко тъпо! Редактирано 7 Януари, 2009 от MDL MoToRs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #31 Отговорено 9 Януари, 2009 E много съм добър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #32 Отговорено 9 Януари, 2009 и аз 22сек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #33 Отговорено 10 Януари, 2009 Пича може да е правил тунинг по колата Иначе явно прави по-различни маневри от моите, аз под 9,4 не виждам как мога да падна (първото за 4.6, второто за 4,8 в оптимален вариант)?! Добре де, най-бързия вариант за първото изпитание е да я вкараш назад колата, но пък не ми отчита паркирането така, как ги правите тия времена незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #34 Отговорено 10 Януари, 2009 Пича може да е правил тунинг по колата Иначе явно прави по-различни маневри от моите, аз под 9,4 не виждам как мога да падна (първото за 4.6, второто за 4,8 в оптимален вариант)?! Добре де, най-бързия вариант за първото изпитание е да я вкараш назад колата, но пък не ми отчита паркирането така, как ги правите тия времена незнамАз и на 2-те нива паркирам напред. И най-доброто ми време общо за 2-те е 9,4 сек.Онзи как ги е направил 8,2 незнам http://www.picvalley.net/v.php?p=u/919/970602329.BMP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mam 0 #35 Отговорено 2 Февруари, 2009 Добро е тестчето,за 22.9 сек се паркирах,обаче всички сте съгласни,че това не е критерий за реалното паркиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #36 Отговорено 21 Февруари, 2009 Успях да ги направя и двете за общо 41 секунди... забавно тука е много важно кой колко ГТА е играл Мноооооооооооооооооооооооооооооого яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #37 Отговорено 21 Февруари, 2009 24.7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bitex100 1 #38 Отговорено 21 Февруари, 2009 (Редактирано) Да се влкюча с 9 сек. и 5 опита . Първите три ми трябваха да разбера че паркирането е напред9 sec Редактирано 21 Февруари, 2009 от bitex100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #39 Отговорено 21 Февруари, 2009 Да се влкюча с 9 сек. и 5 опита . Първите три ми трябваха да разбера че паркирането е напред9 secНие говорим за времето за 2-те нива общо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #40 Отговорено 23 Февруари, 2009 минавам го за по малко от 25 сек. но немога да стопирам времето е от 6 пьт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове