Jump to content
lookcho

Овчарите във форума

Recommended Posts

Здравейте колеги :offtopic: пиша това не като модератор , а като фен на който му е тъжно !Напоследък все по-често наблюдавам Хонди с лепенка на клуба, които се карат не просто безумно, но и крайно нагло! Примерно днес видях трима , от които един прелюд, който реши, че е много удачно да направи ляв завой от крайна дясна лента ... нямаше да е много досадно, ако колоната не беше дълга 200м и всички останали Балъци не чакахме 15 минути за да минем. Другите бяха сивици 5-та, които смятаха, че червеното на светофара свети само за простосмъртните. Това са просто два примера видени в рамките на 20км и 2 часа каране ! Все повече се наблюдават селски прояви от страна на хората от форума, като селските прояви се наблюдават на улицата и във форума.Тук не говоря просто за спазване на закона, тъй-като всеки има право да го тълкува по свой си начин, а той в голямата си част е неадекватен ... още повече, че има ситуации, в които на човек просто му се налага да бърза ( жена ражда, човек умира ), но съм на мнение, че в 99.99% от случаите не това е причината ! Става дума за наличието на наглост и липсата на колегиалност.Има две решения за всеки един такъв шофьор и те са:1. Сваляте лепенката на клуба просто защото не сте фен на Хонда.2. Спирате с простотията по улицата.Да поясня защо казвам, че човек с такова поведение не е фен. -- Хонда е спортен дух.. Спорта изисква преди всичко ред и дисциплина.. Фена е човек, който е готов да дава, а не да взема ! т.е. Фена на хонда е дисциплиниран и следи за реда.. => Всеки качил се на Хонда и решил, че останалите на пътя са му длъжни НЕ Е ФЕН ! Всеки дошъл във форума за да взема, а не да дава - НЕ Е ФЕН !Моля колеги! Дръжте се като Хондаджии, а не като " на скоро си купих хонда " ...П.П. На месечната среща съм убеден, че ще си проличи кой какво носи в себеси ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление е точно така, вероятно ще става още и по-зле (дано да греша, не искам да съм лош пророк). Дано само да не достигнат нещата до там, че "Хондажиия" да е да нарицателно за ефелък и наглост, както до сега беше с "феновете" на една друга марка. Дано не стане - Хондаджя = Голфаджя като манталитет.... За мен "ХОНДА" означава и излъчва Благородство:offtopic:!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много добре написано колега и аз сам на същото мнение ама за едно не съм сагласен с теб Хонда фен ОК !Но как да кажеш на човек хонда фен който допринася ако единствено има изгода от цялата работа ;) или пак бес изгода не допринася ;)Това е моето мнение !Ако съм засегнал някой да ме извиняват нищо лично :offtopic:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата (марката)няма нищо общо,като се има и впредвид че хондите са лесно достъпни като цени,направо е ясно какво ще последва!Вината не е шоферите :offtopic: ,а във Катаджийте,и затова че гледат да изкарат някой лев,защото имат супер мизерна заплата!Ако глобяваха на 90 % вместо на 10 % ,за една година нямаше да остане някои които да се прави на умен,защото и за баровеца 100 лева са си 100 лева(примерно).Ако бяхме форум на Астън Мартин можеше да налагаме наказания на провинилия се ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хора имат лепенки, не защото са фенофе, ами защото имат някой познат който им я е дал. За 20 минутното си каране из София видях две такива Хонди които си мислеха, че пътя е техен. Добре, че в Търново сме си по-дисциплинирани или поне тези които си имаме лепенки отзад ;) Дано темичката има ефект в което силно се съмнявам, но както се казва - надеждата умира последна :offtopic:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е, че прди няколко години Хонда не беше масова кола, и малкото хора които си я купувахме осъзнавахме истинската и стойност и дух.Сега това става все по рядко.... Хонда стана масова кола и сульо и пульо взеха да си я купуват.Дълго може да се разсъждава по този въпрос, важното е, че истинските фенове си оставаме и знаем защо караме Хонда.Спамерите тук (сульо и пульо) които не ценят марката като нас няма да се задържат тук много :offtopic: Не зарди друго, ами скоро ще загубят интерес и ще си купят други коли и ще се преместят да спамят в други форуми....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Месечните срещи в София редовно има "гонки" ;):offtopic:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краси, точно за това беше послеписа :offtopic: .. а до останалите - притесняват ме Хондите с лепенки, не всеки тъпук по улицата , който си е купил Хонда !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

точно така е ! сульо и пульо влиза във форума , защото му се е счупила пръскалката на задния прозорец и незнае как да си я оправи. След като си решат проблема изчезват от тук. След време продава Хондата и си купува Опел. Почва да досажда в техния форум и така нататък .........

овчари (голфари) има със всякакви коли, просто Хонда взе да става масов автомобил, следователно и повече овчари ще си я купуват.

 

легенда:

голфар - човек с нисък интелект и груби селяшки маниери. Разпространен най-вече в градовете, возейки се във всякакви марки коли.

селяшки- няма нищо общо със "селски". Хората по селата са изключително културни и добри(поне тези който познавам).

 

п.п. ами тези с лепенките са същите като другите, само дето имат лепенка от някъде. дали от форума или просто така си е купил колата няма значение. Те са "хонда фенове" защото такова имат.

п.п.п. В Габрово и ние си правим "гонки". Ама отиваме на един път дето има 15 овце на поляната и един падарин и си караме там. Поизпилим гумите , свършим бензина, наприказваме се и се прибираме.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема си остава в самия човек, като е тъп като галош и на бентли да се качи все тая, а кофти шоферите са изобилие и то защото няма кой да ги контролира, понякога ми се налага бая да шофирам из града и често изтръпвам заради разни дето сменят платната бързо и неочаквано и ти секат пътя "мигачите са лошо нещо, ко ги ползват може да се износят" минават на червено или се правят на рейсъри в пиковите часове, да не говорим за дамите камикадзета, без да се обиждат дамите от форума. А че има селтаци с хонди, има.Онзи ден по път за работа, един сивик 6г. изкочи на булеварда като народен освободител, добре че ми държат спирачките, и щеше да се нахули в рейса отпред и почна да бибитка и да святка на рейса все едно е длъжен да му направи път. иначе като цяло в хондите по пътя срещам по-олегнали шофери, но има и галфони, за жалост без тях неможе ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Месечните срещи в София редовно има "гонки"

Краси, точно за това беше послеписа

М тук не мога да се съглася, защото и аз съм се пускал често на Булгарплод, но не правя такива глупости по улиците... Не мисля че това е критерий, и също се дразня когато разни карат бясно, не спзват значи, светофари и предимство и се пререждат от дясня лента за наляво най-отпред на редицата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не живеем в идеален свят.Няма и идеални хора.Но тъпака си е тъпак,независимо каква кола кара. ;) От собствен опит мога да кажа,че не съм станал фен на марката ей-така,щрак и готово.Покарах,порадвах и се и сега вече много трудно мога да сменя марката.Дано и тези "юнаци" минат по моя път и да станат фенове.А станалото винаги ще го има,млади пичове дето се фучат с колите и за съжаление твърде често ги оплакват.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

@Animal Едно занасяне на Булгарплод и събираш цялта публика! Това не е добра алтернатива.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз забелязвам, че много от ходата са скиптично настроени към марката хонда/поне в Хасково е така/.Идва времето, когато тези хора се качват на твоята хондичка и като ги повозиш ;) , изненада.Ама тая колица много добре бозила, ама тч и малко горяла, ама и здрава била.... и така.След няколко дена ти викат"Ам дай да я покарам малко".Ти му дадеш и той се връща ;) .След 2 месеца почва да ти звани и да те пита каква хонда да си купи и си ч купува.И СЕ ПОЧВАТ ДРЪПКИТЕ ПО СВЕТОФАРИТЕ ;) .Щото той до сега е карам голф,опел или фиат и удоволствието, което изпитва от карането на хонда го прави велик на патя.Не и чувал, че има фен клуб на хонда, и че хората там са се събрали да се радват на марката, а не да се правят на безсмъртни.След няколко месеца научава за клуба и си намира лепенка.п.п.простака си е простак, в каквато и кола да го качиш.Аиде лека и безаварийна. ;););)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е идялна ;) просто това няма , как да се спре ;) преди два дни си чакам аз за ляв завой към Фритьоф Нансен и неможах да видя позната ли ми е муцуната вътре... ама червена 5-тичка с лепенка на клуба реши да ми покаже , че варви повече от ВТИ-ката ( не че му обрънах внимание и съм го гонил ) ама една жена пресичаше през тва време и чесно казано я бях отписал женицата определено ;) просто си я представях на кълбета през 5-цата ;) КАТО ИМАТЕ ТОЛКО ЗОР ЗА ДОКАЗВАНЕ ... .ОГРАНИЗИРАМЕ КОЛЕДНО ИТАЛИАНСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ В СЕПАРЕВА БАНЯ (много скоро ще бъде готов регламента и дати-те ще обява тогава ;) ) ще има и игра с публиката награди и секви шукариики ( от името на Димитър ИЛИЕВ и целия отбор ;) ) . ЕЛАТЕ И ПОКАЖЕТЕ КАКВО МОЕЖЕТЕ , ТАМ.... не между невинните и опитващи се да стигнат до вкъщи или до работата хорица ;)

Редактирано от I_V_O

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък всеки , който си купи Хонда смята, че кара самолет - оттук насетне не се забавят и проявите.Жалко, но факт .... и да, наистина този тип хора са спамери, заядливци и т.н. и във форума.......и не само в нашият, засичал съм много такива и в тунинг.бг

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би за това трябваше да стане реалност идеята с картите членския внос и т.н.!за да се излекуваме от такива мислещи се за фенове недобросъвестни,фанали господ за оная работа хорица!супер мноо се подронва афторитета,освен на марката и на форума!идеята беше мноо яка,щеше да донесе сплотеност и единство!ама как говоря само като професор,просто така ги чувствам нещата аз!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би за това трябваше да стане реалност идеята с картите членския внос и т.н.!за да се излекуваме от такива мислещи се за фенове недобросъвестни,фанали господ за оная работа хорица!супер мноо се подронва афторитета,освен на марката и на форума!идеята беше мноо яка,щеше да донесе сплотеност и единство!ама как говоря само като професор,просто така ги чувствам нещата аз!

Те много неща трябваше да станат амаа..... :D иначе съм твърдо 'ЗА' (картите..... членския внос и т.н) Сигорно щяха нещата поне малко да са по различни :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно.....Преди известно време, в една друга тема, направих грешката да споделя подобен род впечатления, за което бях набързо скастрен. Сега ще се опитам да ги обясня нещата по що-годе разбираем начин.Представете си, че да караш Хонда, е като да ти дадат боен пистолет в ръката. Усещането е...много смесени емоции изпитва човек, но чувството за власт надделява. Някакъв вид пауър се влива във вените ти, та чак се чувстваш като супергерой от комикс. Горе долу-това са получава и с Хонда, чувствата са доволно близки...И ако нямаш елементарна власт върху емоциите си, могат много лесно да есплоадират в неправилна посока.За пример мога да ви дам и източните бойни изкуства. Там, по време на цялото ти обучение, те учат да духовна хармония и ДЗЕН...Без това просто не те взимат за ученик. Ако си агресивна натура, след обучението ти можеш да станеш и монах, ако пожелаеш...Но никакъв пристъп на зле контролирана агресия не се толерира.Така че - колеги, моля ви, контролирайте необузданите си демонстрации на шампионски висш пилотаж, защото все пак не сме на писта и това не е състезание....Важното е да стигнем безпроблемно до крайната си цел, без излишни подвизи и демонстрации.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дядото на едно аверче преди време каза: " With great power comes great responsibility ! " :rolleyes:Наясно съм, че в темата никой от колегите, които се държат малоумно на улицата, няма да се изкаже отрицателно или да си признае, НО ... също така знам, че една добра част от тях ще я прочетат и ще се почувстват поне малко обидени и глупави ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дядото на едно аверче преди време каза: " With great power comes great responsibility ! " :rolleyes:

Брей на тоя дядо му явно е бил голяма работа :cool: Днес ходих при един познат да си сменям бензиновия филтър и човека си кара Хонда Сивик, но изобщо не е фен на марката. Та отивам аз да му огледам колата и кво да видя - отзад лепенка на клуба :D Ама кво да му кажа - сваляй лепенката или щи нарежа гумите :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забелязвам,че всеки,който слезе от лего"голф" си купува Сивик 5г.!май станаха леготата на хонда......пък какви изпълнения правят наистина по пътищата....просто,не знам.......БЕЗ КОМЕНТАР!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бат Лукчооо,както казват оркестър Металика "Тъжно,но истина"...същите впечатления от Стара Загора,почти всеки ден.То не е ръчкане в зони в центъра с много ограничена видимост и изобилие от пешеходци,малки и големи...то не е сечене на маркировки и смяна на ленти по светофарите,то не е чудо...Вчера един черен хеч 6-та сигурно му пречеха всички на пътя и един сребрист Прелюд 4-та точно щеше да се отлепя от асфалта сигурно и да почва да лети...не знам какво да кажа....съжалявам,наистина съжалявам.Много съм огорчен от това че всякакви помияри се качиха на Хонди,но за съжаление при покупката на Хонда не те карат да попълваш тест за интелигентност...Преди им помнех номерата на идиотите(когато Хондите се брояха на пръсти) и си виках с тоя ако се засечем нейде спрели ще взема да му направя забележка...хахаххаа.Наивник.КАКВО по точно ще му говоря на малоумника?Най много да си избием по някой зъб.За мен Хонда не е просто средство за придвижване,тя е комплексно усещане и е много повече от "кола като всички останали".Както казвате,тя изисква и самодисциплина и самосъзнание.Но как да го обясниш на човек който вижда нещата по коренно различен начин.Как да му обясня че спорта е само на пистата,а на улицата си избива комплексите с риска да УБИЕ човек...шибана работа.А тия гонки дето стават по срещите аз не виждам как ги оправдават и са едва ли не съвсем безопасни.Както и правенето на дрифт по кръгови кръстовища с движение(пример-Стара Загора на 50м. от мястото на срещите..).Спирам защото след всичките тия думи НИЩО няма да с е промени,сигурен съм.Бог да пази невинните,друго не знам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да коментирам тъпите и малоумни прояви на повечето със Сивици,но ще ви кажа едно.....преди няколко седмици слушах по радиото една анкета "Кои са по-лоши шофери,тия със сивиците или голфаджиите???"Сами си правете изводите до къде сме стигнали

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да схвана само какво се цели с тази тема ? Да се "налее" мозък в главите на идиотите по пътищата ли? Или да ни накара да се замислим малко преди да правим простотии?Някой беше споменал по-горе, че ще си мълчим хората дето сме правили такова нещо, но уви:АЗ СИ ПРИЗНАВАМ, ЧЕ СЪМ ПРАВИЛ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ С ХОНДАТА СИ! ИЗПРЕВАРВАЛ СЪМ ОТ ДЯСНО, БЕЗ ВИДИМОСТ, КАРАЛ СЪМ С 160 В ГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО НАСКОРО СЕ ГОНИХ С АСТРА В ГРАДА САМО ЗА ДА МУ ПОКАЖА ЧЕ МОЙТА П*ШКА Е ПО-ГОЛЯМА.Като в последния случай застраших живота и на този, с който се гонихме.Не съм горд с тези "постижения" и в никакъв случай не съветвам никого да го прави. Аз се кефя повече като се гоним с някое моторче на равен и прав път с мноого видимост и без изненади. П.П. Нямам залепена лепенка на клуба, така че мойто брои ли се ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Боже колко сме Хрисими, всички нам :rolleyes:


ПС Апропо хората със силовия тунинг ако може да се включат
и да споделят как градско повече от 55км/ч не вдигат
а на магистралата държат не повече от 130км/ч



Темата май отива към кошчето за емоционналните боклуци или по-скоро
в стил ...как пръднята на другите смърдяла а пък наш'та не!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=65407
http://nfsg1.4.forumer.com/index.php?showtopic=74

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си купувах хондата от момчето от ст.загора стана вапрос че ги вкарва от англиа и ги обръща в бг и го питах лесноли е намерил табло и всичко останало да я обърне и ми отговори, а изобщо даже не беше трудно, тука в града за жалост често някое газарче със сивик ,решавайки че е бога на пистата по улиците после колата му стига до моргата, за черната статистика понякога и шоферчето отива там да не говорим за невинните пешеходци. И после какво мнение да имат хората за хонда, и много ме дразни когато някое си гъзарче по улицата като ме види почва да се форсира, да ми сече пътя и да се прави на велик...ми има писти за тая работа, ама проблема е че на повечето не им стиска да стигнат до пистата. както и да е, дано да се пооправи положението, че ще почнат да ни линчуват затова че караме хонда. и както съм казвал преди, по-добре да стигнеш за кадето си тръгнал карайки, отколкото да те возят в дървен костюм.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да схвана само какво се цели с тази тема ?

Целта на темата е да ти стане неприятно от мнението на останалите за постъпките ти ! ... и не само/конкретно на теб

и да споделят как градско повече от 55км/ч не вдигат а на магистралата държат не повече от 130км/ч

Някъде да съм споменал спазване на ограниченията на скоростта ? Разбира се, че когато потока се движи със 100 и ти трябва да си с толкова , но не и със 200 ! става дума за НАГЛИТЕ пилоти, а не просто за всички изтребители ... т.е. - има три ленти и той прави от най-лява десен завой или обратното - има 1 лента и той смята, че тия в насрещното трябва да спрат за да може той да изпревари колоната - има 20 ленти и всичките са заети от задръстване - къси/дълги и всички да му се махат от пътя- има К ленти и всичките са заети, затова се минава по трамвайната.. ако там има трамвай , се минава през насрещния трамвай ... ако и там има трамвай се минава през насрещното .. ако там има кола - къси/дълги да спре и да чака - светофара е само за балъците- чакането в задръстване е само за балъците- ограничението в квартала е само за балъците- на пешеходните пътеки спират само балъците- авариината лента си е негова - линейката е билет за преминаване през задръстване или поне 3-4 кръстовища- лентата за десен и лентата за ляв завой са също така и ленти за изпреварване на колоната ... завиващите могат и да почакат- винаги е с предимство ( коя ми беше дясната ръка ? )... това е за сега за градското каране, но има и още

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lookcho: Съгласен съм с всичко написано от теб, но не можеш ей така да промениш нито моя нито на гъзетата мирогледа. На мен обикновено ми става гадно от съответната постъпка веднага след като ми мине кефа от преживяното. И тогава съжалявам, но това не значи, че няма да го направя отново, или поне докато нямам страх от истинско наказание. Да НАКАЗАНИЕ а не 200-500 лв глоба и някакви си точки. Нека да вземат книжката за 80 км/час в градско и доста ще се позамисля. Нека да снимат тези камерки по кръстовищата или както е в цяла Варна и честитката да ти идва за 1 седмица и ще се позамисля. Но съгласете се, че няма ли контрол - няма и спазване на правилата и особено в БГ, където всеки е тарикат и с по-голяма ту(о)рба от другите балъци. П.П. От изброените от теб неща не съм нарушавал нито едно! :rolleyes: Може ли сега лепенка ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай само да допълня списъка :rolleyes: .. и между другото ... за 80 в града взимат книжка :ppp

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...И тогава съжалявам, но това не значи, че няма да го направя отново, или поне докато нямам страх от истинско наказание...

АЗ СИ ПРИЗНАВАМ, ЧЕ СЪМ ПРАВИЛ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ ... ИЗПРЕВАРВАЛ СЪМ ОТ ДЯСНО, БЕЗ ВИДИМОСТ, КАРАЛ СЪМ С 160 В ГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО НАСКОРО СЕ ГОНИХ С АСТРА В ГРАДА САМО ЗА ДА МУ ПОКАЖА ЧЕ МОЙТА П*ШКА Е ПО-ГОЛЯМА.

Като в последния случай застраших живота и на този, с който се гонихме.

Хм.. с тия двата поста не трупаш точки... и не мога да разбера какво защитаваш. Хем си съгласен с написаното от Lookcho, хем няма да си промениш мирогледа и пак ша си фърчиш с голямата п*шка.

За какво искаш да те накажат - за това че си застрашил нечий живот ли? А не дай си, Боже, нещо по-сериозно.

Името на хондаджиите, което глупавите постъпки петнят, е нищо в сравнение с живота и безопасността на всеки човек на пътя - пешеходец, шофьор и т.н.

Ако беше сам на пътя - прави си каквото решиш, ама като не си - умната.

Сори за наставническия тон, ама сам го предизвика...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което каза "Танкиста" за обръщането ми се струва доста интересно. Колкото по темата: Хората във форума сме еда шепа само от тия дето имат или карат Хонда. За повечето това е просто кола, като всяка друга.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм.. с тия двата поста не трупаш точки... и не мога да разбера какво защитаваш. Сори за наставническия тон, ама сам го предизвика...

Защо си мислиш, че целя да трупам точки? Аз просто изразявам другата гледна точка, защото няма смисъл да се правим всички на светци дето само спазваме всяко правило. Забеляза ли някой освен мен да си е признал, че е правил нещо такова ? Ако е така браво на всички други и аз съм черната офца, но не ми се вярва да няма човек нарушавал правилата поради някаква причина. Пак казвам, че си признавам за да се види другата страна, а не само да се съгласяваме с мненията на предните и да сме неопетнени. Един друг въпрос: Колко от вас знаят че срещу 20 лв могат да застраховат местата в автомобила си и така да покрият разходи ако наранят пътник при катастрофа ? А колко имат такава застраховка ? Нали ще мислим и за другите ? Редактирано от PoweRG

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета в момента спорим за глупости хондите това хондите онва сега ще ви дам един пример преди 2-3 години работих две последователни лета в стройтелството по конкретно правих покриви та един ден като се прибирах към видин с влака като се заглеждах в къщите дето отминавах не виждах къщите а само покривите и кой покрив какво има да му се прави или какво му е различното от другите та мисля че ми свханахте мисълта всеки от нас като кара и като види хонда и само на там му очите! защо не се загледате и в другите коли? не карам от много време в софия но карам бая и такива глупости и простоти съм се нагледал за тия няколко месеца, че няма какво да говоря! Всеки ден патувам от къщи до работа за около час час и нещо и на обратно пак по толкоз! Няма значение колата човека вътре е важен! П.С. Ако има едни човек във форума дето да кажа аз карам по правилата и никога не се престроявам както не трябва лично ще го поздравя че има наглоста пред всички да говори глупости няма начин по който в софия да може да се кара нормално!Е разбира се някой хора прекаляват, майната им! Нали ние си караме нормално то тия дето са нахални рано или късно ще съжеляват ама тогава ще бъде късно!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи колеги,не съм писал отдавна защото си купих Голф 1 :D и само чета форума,щото форума на vw е доста :D Откакто си продадох Хондичката почнах да се заглеждам по другите хонди и забелязах ,че те стават все повече и ,че все повече тъпани карат тази страхотна марка,но как може да променим това?Пъненето по улиците не е от вчера и няма да свърши с нас. Цървулът, трандафор не става!Работата върви както при :cool: голФаджии-колкото повече толкова повече/ТЪПАЦИ/На мен лично ми е тъжно да съпоставят тази марка с vw.Не ,че не карам и аз таква,ама това е друга бира!Със здравеи безаварийно.Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PowerG не си само ти "черна" овца,всеки е правил простотии в града,вкл. и аз.Просто много малко си признават,да не казвам почти никой :Dпс.просто няма как 1.6 160хп и да не резнеш някой път привечер някой на светофара,просто няма как :cool:

Редактирано от murdera

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би от средата на лятото се канех да напиша такава тема... Най-често в Пловдив дясна лента ляв завоЙ толкова често , че нямам думи;);) А НА ПОСЛЕДЪК ПРОСТО СЕ ОТЧАЙВАМ :D ВИЖДАМ ПОСТОЯННО КОЛИ С ЛЕПЕНКИ, БИПКАМ, МАХАМ, УСМИХВАМ СЕ, АВАРИЙНИ ПУСКАМ.......................ОБАЧЕ ОТВЪТРЕ ХОРАТА МЕ ГЛЕДАТ С ОНАЯ МЪРМОРЕЩА ФИЗИОНОМИЯ '''' АБЕ МА**А ТИ КЪВ СИ ТИ ''''Всички тези 6-7 коли с които ми се случи това, нито познавам хората вътре нито съм ги виждал на срещи, Е АКО ПОЗНАЯ НЯКОЙ НА НЯКОЯ СРЕЩА ( в което се съмнявам, защото те не са фенове а просто хора с лепенки ) ЩЕ ГО ПИТАМ ТАЯ ЛЕПЕНКА ДА НЕ СА МУ Я ДАЛИ С КОЛАТА КАТО АРМАГАН ;):D;):cool:;) За безумното каране няма да коментирам, колегите са написали достатъчно ;)

Редактирано от jamo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Познавам две момчета, които карат Хонда отскоро, и си падат точно по глупавите и безумни изпълнения в града, но не са и чували за Хонда клуб/форум като ги питах. Май такива ги правят повечето глупости. Даже единия се беше въртял пред някаква полицейска кола и избягал след това - хвалеше се с тази случка. От такива шофьори аман, дори съм се засрамвал понякога в разни ситуаций, както и не ми е приятно хората сякаш да се пазят от мен и да ми правят знаци на път, където иначе те са с предимство, само защото са се наплашили от изпълненията на някой малоумник с Хонда :cool: п.п. Доколкото разбрах темата има за цел да обиди и наведе "изявяващите" се Хонда фенове (фенове :D ) с лого Хонда фен клуб ...е дано повече се засегнат, ако изобщо прочетат темата ...и имат нужното самосъзнание да променят нещо в себе си...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам с грешно впечатление ли съм останал, но като че ли тука във Варна не е чак толкова сериозен проблема. Все още се усеща някакво уважение от останалите шофьори към марката.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Четох,четох и прочетох доста неща но и се замислих за някои.Моето мнение е следното:1.Всички понякога сме гадове по улиците на София/казвам София защото аз лично в други градове карам съвсем примерно и коректно/2.Да наистина се напълни с Хонди и за съжаление повечето техни шофьори не осъзнават каква кола имат.3.Задавам си въпроса -АЗ ФЕН ЛИ СЪМ НА ХОНДА,а защо си го задавам ли-ами защото когато си купих Сивикнезнаех много за марката само знаех че щом е японско значи е супер.Да така се и оказа.После почнах да чета форума/мното ми е помогнало на моменти/После почнах да се заглеждам по всяка Хонда/жената се кефи,че не е по мацки :D /,започнах да присветвам и да вдигам палец.После си купих лентички за номера с логото на клуба и лепенки от колегата дето се занимаваше с лентичките,а никога не съм бил на нито една среща на клуба.После :(:(:( се наложи да се разделя с Хондата,поради обстоятелствата,че ми трябваше семейна кола.Сега търся всевъзможни начини пак да имам Хонда и въпреки че съм с друг японски звяр пак се заглеждам и даже ми идва пак да присветвам и да вдигам палец.Е ЧУДЯ СЕ ТОВА ЛИ Е ДА СИ ФЕН ИЛИ НЕ,ПОНЕЖЕ ЗА МЕН ВЪТРЕШНО СЪМ СИ ХОНДА ФЕНАйде поздрави :unsure:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...