Нимрод 265 #1 Публикувано 6 Октомври, 2008 (Редактирано) тази сутрин темата беше да се забрани на младите шофери да нямат право да карат от 22 до 5 часа и че трябвало да се обръща екстра внимание на водачите на голф и хонда сивик и май май ако го вкарат тоя закон ще е мн в г*за Редактирано 6 Октомври, 2008 от xNETZx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #2 Отговорено 6 Октомври, 2008 И кво: караш Рено - няма проблеми, караш Хонда (Голф) - глоба. Е, сега вече решихме проблемите по пътищата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #3 Отговорено 6 Октомври, 2008 В един кюп с голфа Ами сигурно си има причини ония от тройката да смятат така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 6 Октомври, 2008 Тва радио е мега глупаво. Въртят 10 песни цял ден и то някви пошли хитчета, тук там някоя свястна. Едно време радио Фреш беше същата идиотщина. И какво му е "Новото" на новото радио вотоша. Баси същата улигофрения е като старото. Трябва да си на 12 че да се вържеш. А тва малоумно предаване "тройка на разсъмване" е най глупавото нещо което може да се чуе по не чалга радиата. Тия идиоти говорят само за секс, при тва супер просташки се изказват и са абсолютно невежи за абсолютно всичко. Трябва да ги махнат от ефир и да ги пратят за наказание в някои дом на травестити, да ги обработят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 6 Октомври, 2008 Тва радио е мега глупаво. Въртят 10 песни цял ден и то някви пошли хитчета, тук там някоя свястна. Едно време радио Фреш беше същата идиотщина. И какво му е "Новото" на новото радио вотоша. Баси същата улигофрения е като старото. Трябва да си на 12 че да се вържеш. А тва малоумно предаване "тройка на разсъмване" е най глупавото нещо което може да се чуе по не чалга радиата. Тия идиоти говорят само за секс, при тва супер просташки се изказват и са абсолютно невежи за абсолютно всичко. Трябва да ги махнат от ефир и да ги пратят за наказание в някои дом на травестити, да ги обработят.Ха ха ха прав си колега много прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #6 Отговорено 6 Октомври, 2008 Простака като получи трибуна и няма спирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #7 Отговорено 6 Октомври, 2008 Това че напоследак почнаха да сравняват голфа със Сивика хич не ми харесва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #8 Отговорено 6 Октомври, 2008 Ми всеки пиклю на 18 дето вече има(няма) книжка и си търси колица....Honda-ta е супер визия ма ги плашат цените на частите...,щото татко им кара Немец и той е евтин за подръжка...пък Японките....(пак според татко ) ,а той е човека с парите(на тия години) и си знае неговото..,щото музиката я поръчва ония с кинтите, а не ония с мозъка и така идва мечтата на бунака Golf3 ,но има и изключения и тогава идва Civic.,И като ти е първа кола, и като си №1, на NFS. и после става нарицателно за ВНИМАНИЕ МЛАД ШОФЕР ЗАД ВОЛАНА!!(на скоро на едно аверче брат му(...18 years old.) ме разходи из града с неговата нова Honda..само аз си знам кво ми беше, като още трагването беше ефектно с гуми.....И БЕЗ да погледнем да ли лентата е свободна и после мацката,дето наби спирачките и щеше да литне през джама заради нас..бе благословена с..ари ма кучко, я го д......, за тая кола колко ....си направила...и после що ги говорели по радиото...?!! Що ли?!)....а, относно Тройката .... си е супер яко, щото като ти говорят простотии и смешки ,се събуждаш малко от малко..и все едно си с 1 кафе напред..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #9 Отговорено 6 Октомври, 2008 Тва радио е мега глупаво. Въртят 10 песни цял ден и то някви пошли хитчета, тук там някоя свястна. Едно време радио Фреш беше същата идиотщина. И какво му е "Новото" на новото радио вотоша. Баси същата улигофрения е като старото. Трябва да си на 12 че да се вържеш. А тва малоумно предаване "тройка на разсъмване" е най глупавото нещо което може да се чуе по не чалга радиата. Тия идиоти говорят само за секс, при тва супер просташки се изказват и са абсолютно невежи за абсолютно всичко. Трябва да ги махнат от ефир и да ги пратят за наказание в някои дом на травестити, да ги обработят.Имам усещането че в "тройката"работят само ултра комплексари,за които секса е само теория,пълни смешници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ghostkiller 1 #10 Отговорено 6 Октомври, 2008 Мене ме кефи женската от "тройката" ;)P.S.В колко часа е тва предаване,да го чуя за кво става на въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_ceci #11 Отговорено 6 Октомври, 2008 ХАх Може вече да сменим някой вицове даже.(Вместо питали радио Ереван,ще започваме дискусията в 3ка на расъмване беше...) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #12 Отговорено 6 Октомври, 2008 ...да се забрани на младите шофери да нямат право да карат от 22 до 5 часа...това пък хич не е лоша идея според мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #13 Отговорено 6 Октомври, 2008 ТО В ТОВА т.по предаване друго кво да кажат и аз го слушах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #14 Отговорено 7 Октомври, 2008 ...да се забрани на младите шофери да нямат право да карат от 22 до 5 часа...това пък хич не е лоша идея според мене сигурно защото си по-възрастен от посочените години според мене е малоумно аз карам еднакво и денем и нощем а и колата ми трябва за да си върша работа с нея да ходя до работа и тн а като съм нощна смяна и нямам право да карам означава че трябва да дам по 5 кинта за такси в посока което не е яко! подобен закон няма в никоя държава и не е това начина начинът да намалят катастрофите е да си назначат "доблестни" ако има такива катаджий и за превишена скорост да вкарват в затвора както в Германия примерно.А не да измислят нещо подобно защото е безумно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #15 Отговорено 7 Октомври, 2008 Ми те начина не го знаят колеги. Няма никаква креативност у нашите управници. Даже и не могат да копират като хората. Поредната простотия на която ставаме свидетели. Не се учудвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #16 Отговорено 7 Октомври, 2008 По отношение тройката... Не ги слушам по радиото, но веднъж, преди години ги гледах по телевизията и когато се представяха, един от тях каза, че е най-младия, а женската (с цайсите) му се сопна много културно: "Стига бе, ИДИОТ. Аз съм най-младата!"Та си помислих как ли си говорят, когато не са пред камерата и колко много са прости, поне една от тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddoog #17 Отговорено 7 Октомври, 2008 според мен, тройката са готини и не мисля, че тези неща са ги говорили насериозно ами просто смях да става аз не вярвам да има човек, който ги е слушал и да му е било скучно, или тъпо. Не мисля, че би трябвало да се засягаме от подобни простотии, още по малкото, че са изказани в кръга на шегата, пък и реагирайки остро, не показваме ли че има някаква истина в цялата работа (няма как всички, които карат хонда да са най-готините и да няма глупаци - защото няма как марката да подбира само хубави хора като нас - визирам по голямата част от колегите във форума ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sun4o #18 Отговорено 7 Октомври, 2008 Не знам , обаче "Тройка на разсъмване" си е доста добро предаване. Да, говорят арогантно и малко "грубо", но има хора, който си пускат радиото не само за да чуят за 1000.. път поредния тъп диско хит. Останала част на радио Витоша не я коментирам, не го слушам след това . Предаването с тая тема, не съм го слушал, но едва ли е било сериозно, те коментират страшно много теми, доста от който са несериозни, Все пак, това не е Панорама, а сутрешно шоу. Много са свежи, винаги се сцепвам да се смея с тях . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #19 Отговорено 7 Октомври, 2008 Maddoog може и да не вярваш, ама такива хора има. За мен тва е мега глупаво предаване с водещи идиоти и аз не се кефя да го слушам. Ако имам възможност сменям станцията, ако нямам - еми "suffer the pain". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #20 Отговорено 7 Октомври, 2008 според мен, тройката са готини и не мисля, че тези неща са ги говорили насериозно ами просто смях да става аз не вярвам да има човек, който ги е слушал и да му е било скучно, или тъпо. Не мисля, че би трябвало да се засягаме от подобни простотии, още по малкото, че са изказани в кръга на шегата, пък и реагирайки остро, не показваме ли че има някаква истина в цялата работа (няма как всички, които карат хонда да са най-готините и да няма глупаци - защото няма как марката да подбира само хубави хора като нас - визирам по голямата част от колегите във форума )прав си колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i-vtec 0 #21 Отговорено 7 Октомври, 2008 Твърдо за тройката :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr97% 0 #22 Отговорено 8 Октомври, 2008 като гледам коментарите изглежда тройката е успешна след като си намират толкова провокативни теми. на мен като цяло ми харесва предаването им, макар и да не съм им фен. колкото до въвеждането на гореспоменатите ограничения, ами замислете се колеги - вижте колко народ е по колите рано сутрин и всеки се нерви на голфаджиите и младите шофьори, както и на маршрутките, такситата, неделните шофьори, жените-шофьори, пешеходците, дупките...с една дума всички. затова си избират такива теми - защото има 1 милион експерти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове