Martinco 1 #1 Публикувано 18 Юли, 2008 (Редактирано) Пак съм аз със странните идеи-семейството ми се разраства постепенно/което е хубаво/,но единствената семейна кола за жена,дете и куче е Стрийм.Как така няма достатъчно инфо за нея,освен че е спряна през 2003-а,и защо не се продава така .Видях само една-две обяви,но не ми се сториха читави. Редактирано 18 Юли, 2008 от Martinco Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 18 Юли, 2008 Пробва ли CR-V . Тя е доста добра семейна кола, а като добавка и 4x4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #3 Отговорено 18 Юли, 2008 Не съм,защото доколкото знам са и доста пари,а идеята ми е за ванче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest КалоÑ�н Кателиев #4 Отговорено 18 Юли, 2008 Братле - Renault Espace. Сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #5 Отговорено 18 Юли, 2008 Нали знаеш един майстор какво бил казал-Рено,Пеж и френски работи не правел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #6 Отговорено 18 Юли, 2008 ми H-RV 5 врати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #7 Отговорено 18 Юли, 2008 Нали знаеш един майстор какво бил казал-Рено,Пеж и френски работи не правел Знаем и репликата, и майстора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #8 Отговорено 18 Юли, 2008 ШАТЪЛ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #9 Отговорено 18 Юли, 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinco #10 Отговорено 18 Юли, 2008 Мерси,само не видях дали не е автоматик,и дали ще понесе един газов инжекцион? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 18 Юли, 2008 Мерси,само не видях дали не е автоматик,и дали ще понесе един газов инжекцион?нп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #12 Отговорено 18 Юли, 2008 Ако намеря и неавтоматик,ще е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
My Honda 0 #13 Отговорено 18 Юли, 2008 F-RV сигурно единствения ван, който ме кефи, но е доста нов, погледни го все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 18 Юли, 2008 ....а някой чувал ли е за Хонда Одисей....и тва тъпо Рено да го кара тоя дето го препоръчва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #15 Отговорено 18 Юли, 2008 ....а някой чувал ли е за Хонда Одисей....и тва тъпо Рено да го кара тоя дето го препоръчва това е хамерикански модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #16 Отговорено 18 Юли, 2008 Еди, нидьей тъй, сакън! Т'ва Рено никак не е тъпо. Айде да не сектуваме чак толко. А Одисей само в щатите го пра'ат и там си го и карат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #17 Отговорено 18 Юли, 2008 (Редактирано) Някои предложи CR-V,но беше отхвърлено като скъпо.Цените им паднаха доста.А и винаги има вариант за внос от Аглия,излиза наполовина.Даже бях пуснал и тема.Ето я:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=23606&st=0&p=212529entry212529Ако си вземеш CR-V имам решетка(оригинал),която отделя купето от багажника(кучкарника) .Аз не я ползвам,така,че брои подарък за новата кола! Редактирано 18 Юли, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6029 #18 Отговорено 18 Юли, 2008 Ако намеря и неавтоматик,ще е добреНе бягай от хубавото преди да си го вкусил. С дълга, висока и тежаща колкото 2 "Рекса" кола, само за седмица ще се убедиш че механиката и е чужда. А иначе привет на Шатъла - 96-та до 99-та . Това е колата и цените са човешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #19 Отговорено 18 Юли, 2008 Шатъл,последната реколта.И аз натам гледам напоследък...човешки цени и пространство на корем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #20 Отговорено 19 Юли, 2008 ЕТО Я! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #21 Отговорено 19 Юли, 2008 иначе привет на Шатъла - 96-та до 99-та . Това е колата и цените са човешки И аз така мисля за около 7000к,ще се здобиеш с 2.3л мотор и газово или метан и си ОК!Шатъла е супер просторен и удобен,да не те плаши автоматика,щом и Опел го имат и не се разваля! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Velicko_ko #22 Отговорено 19 Юли, 2008 Като тършиш семейна кола погледна ли Сивик 5-та или 6-та Седан Седана е широкичък а има доволен багажник а също и има едни сивици комбита също вид семейна кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #23 Отговорено 20 Юли, 2008 Мерси.сега остава и да реша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #24 Отговорено 20 Юли, 2008 ....а някой чувал ли е за Хонда Одисей....и тва тъпо Рено да го кара тоя дето го препоръчва Чували сме Имам един 140к.с. 97ма и един 3.5l. 240к.с. 03та ODYSSEY в София Правим ластик на Type-R CIVIC новия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #25 Отговорено 21 Юли, 2008 Проблемът е че няма читави Шатъли след 98-а,а и са автоматици,а и аз искам да сложа газов инжекцион. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord #26 Отговорено 21 Юли, 2008 Ти покара ли такъв - с автомат , или се притесняваш да не би да ти "разбие" мирогледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ganchev #27 Отговорено 21 Юли, 2008 CR-V-тата вече не са скъпи. Преди 10 месеца си взех такъв 99-та с ел пакет, климатик, черен, адски запазен и то от Автокъща с малък пазарлък за 13000, сега са доста под 10000 и то доста читави. А както предложи и колегата по-горе с внос от Англия, смятай я половин цена. Доста добър вариант е, а и става с обикновенно газово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #28 Отговорено 21 Юли, 2008 Проблемът е че няма читави Шатъли след 98-а,а и са автоматици,а и аз искам да сложа газов инжекцион.В какъв смисъл няма читави 98ма нагоре?Какъв е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #29 Отговорено 21 Юли, 2008 Мойта (семейна) кола е Акорд Аеродек .Доста просторна и дълга и ...... абе голям кораб си е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #30 Отговорено 22 Юли, 2008 Гледах в мобиле.де Шатъли-98-99-а почват от 3500 евро.Вярно че са над 200 х.км,но пък са здрави,докато в БГ не се намират ...Освен това моята идея е да турна газов инжекцион,и не знам дали ще пасне на автоматика.Не ме кефи този десен волан-това е като да смениш жената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #31 Отговорено 22 Юли, 2008 Гледах в мобиле.де Шатъли-98-99-а почват от 3500 евро.Вярно че са над 200 х.км,но пък са здрави,докато в БГ не се намират ...Освен това моята идея е да турна газов инжекцион,и не знам дали ще пасне на автоматика.Не ме кефи този десен волан-това е като да смениш жената Добре де.. какво казваш че българските шатали не са здрави ли?? Какви са ти оплакванията?Аз си продавам ODYSSEY (SHUTLLE) но е 9500лв и е 97ма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #32 Отговорено 22 Юли, 2008 Добре де.. какво казваш че българските шатали не са здрави ли?? Какви са ти оплакванията?Аз си продавам ODYSSEY (SHUTLLE) но е 9500лв и е 97маПратих ти едно лично мейлче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #33 Отговорено 4 Август, 2008 Ужас драги зрители-не мога да си намеря ван....Само скъпи коли и такива които не си заслужават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #34 Отговорено 4 Август, 2008 Ужас драги зрители-не мога да си намеря ван....Само скъпи коли и такива които не си заслужават.Вземаи Mitshubishi Spase Wagon и да ти е мирна главата (Само багажника е малко малък заради 2-те допълнителни седалки) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #35 Отговорено 4 Август, 2008 гледах и такава кола,но четох във форумите че била доста скапана.нищо де,това са мои дертове-споко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #36 Отговорено 4 Август, 2008 гледах и такава кола,но четох във форумите че била доста скапана.нищо де,това са мои дертове-споко.Еми незнам ние имаме такава от 4 години и досега не сме имали никакви проблеми(освен ,че са ни блъскали 1 път )Но ти си решаваш Успех в търсенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #37 Отговорено 4 Август, 2008 мерсаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #38 Отговорено 4 Август, 2008 Добра бечер на всички. Мartinco ти какво работиш бе моито момче ? Братчетата ти напрабиха 100 предложения а ти само косури намираш. Ти маи не знаеш какво искаш а..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #39 Отговорено 4 Август, 2008 Верно май не знаеш кво искаш.Ела утре да ти дам моя Шатъл за 2-3 дни(иначе не може да се оцени тая кола).Покарай я както си знаеш и я ползвай за каквото мислиш да я ползваш.НЕ Я ПРОДАВАМ (даже си купих още една за жена ми)Само така ще добиеш представа.П.С. колата е Шатъл 2,3 Vtec Automatic '98 (не приемам мнението ,че автоматика е минус,защото е мнение на хора НЕРАЗБИРАЩИ от удобства и лукс) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Autolord #40 Отговорено 4 Август, 2008 П.С. колата е Шатъл 2,3 Vtec Automatic '98 (не приемам мнението ,че автоматика е минус,защото е мнение на хора НЕРАЗБИРАЩИ от удобства и лукс)Нпално подкрепям това леле тва е самолет не семейна кола 10x за драг пак и мултифункционална просто перфектна според мен!Макари да сам нямал 6тастието дори да се повозя в такава надявам се някой ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове