chris_barnes 1296 #121 Отговорено 23 Юни, 2010 Кофти беше,че посъкратиха незнайно защо програмата на Manowar.И също защо Рамщайн не изпълниха Енгел и Америка например.Абе общо взето съм доволен Rock ON !Не са я посъкратили, просто толкова йм е бил предвиденият сетлист. Малко тъпо се изнесоха, ама айде...А Рамщайн си забиха доста прилично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #122 Отговорено 23 Юни, 2010 (Редактирано) А бе хора.не разбрахте ли, че светът е боядисан в кръв Като се замисля, това май е най - добрата метъл банда в света, свиреща истински метъл, а не рок бози като АЦ ДЦ или там както му викат./мамицата им шибана кенгура, изхвърлиха Сърбия от световното/ С най-фанатичната и истинска публика и единствената група която се сещам, която е в един състав от основаването си досега. Слеър са истинска метъл банда и аз незнам някоя друга, която да ми харесва повече. Чакам да дойдат и догодина и по-догодина и по - догодина. Редактирано 23 Юни, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #123 Отговорено 23 Юни, 2010 (Редактирано) Снимки Ден 1 Снимки Ден 2 Редактирано 24 Юни, 2010 от kicko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #124 Отговорено 24 Юни, 2010 Влязах на стадиона на Алис ин Чейнс - уникално ме заредиха - мина ми студа - толкова стръвни толкова свежи - само 2 стари парчета замечтах моментална и Пърл Джем да видя в София - СТРАХОТНИ бяха - даже ме изненадаха не очакваххааааааааааа какво да кажа за феновете на Меноар- това не онзи Меноар това е Менопауза- извинете ме винаги съм пряма - егати разочарованието спах през цялото време. То си беше пантомима, която дори в "театър на движението" в Тегусигалпа-> столицата на Хондурас не бях виждала -, а си мислих, че няма по-лошовсичко: изсвириха 3 парчета - отвратителен звук - Луис не се чуваше и публиката му пееше партиите - и за награда Heart Of Steel им я пуснаха на запис докато странно се изнизаха от сцената - видях много сълзи в разочаровани техни фенове около мен не вярващи на случващото им сесъбудих се едва от собствения си вик DIOOOOOOOOOOO, когато споменаха в негова чест изпълнението им ужасно на прекрасната Heaven & Hell- не заслужават повече да пиша за тяхРамщайн - уникални както винаги съм ги гледала - но поради факта че са на открита сцена видях 1/6 от шоуто, което правят - говоря, че този път бяхме на димки, фоерверки,заря, прожектори и странно на Металика имаше огньове и отстрани на сцената - а и София няма толкова пожарни команди да ги обслужи както и да е Рамщайн пак забиха здраво, но за жалост маса българи не разбраха какво могат да направят с ефектии да не пропуснем издънката случайна или не на 22ри вечерта в студентски град"Срам щам"я нарекох в първия момент - после се замислих, че е режисирано - насочено и предплатено - соцреализмът трябва да бъде осмят - не че имам против него, но по-сладък начин от чалга в новия ти албум в настоящата бг действителност - не лошо като идеяоще разсъждавамтака го видях азП.С. Искам Слеър ПАК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #125 Отговорено 24 Юни, 2010 И на мен ми стана тъпо, че ManOwaR се изнесоха като пръдня из гащи точно като почна да става интересно, ама айде. RAMMS+EIN компенсираха със страхотно шоу. Уникално беше \m/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #126 Отговорено 24 Юни, 2010 Или имам шесто чувство или вече са ми много концертите. Знаех си, че трябва да влезна в 20:30 ч. До тогава си го изкарахме чудесно с биричка, табла и зяпайки мачовете. Това ми бяха два от най - блажените дни в последната една година. Господ да поживи тоз фестивал и догодина пак. Рамщайн са върха, с огньове, без огньове, изроди пълни. Кефя им се, че не са като повечето комплексирани немски банди и техния Карл 5 - ти, които на немски си говори само с конете. Пичовете си пеят на немски, колкото и идиотски да звучи и дори само тоя факт, че са успели да се наложат с това, са достойни за уважение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #127 Отговорено 24 Юни, 2010 на Manowar звукът го скапаха тонрежисьорите, там където бях ясно се чу как почнваха с добър звук, след това някой хвана копчето да си играе и на Heaven&Hell беше отвратШоуто на Рамщайн беше върха А макс кефа беше предния ден да гледам как Хетфийлд и Мъстейн заедно изпълняват Am I evil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #128 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Аз съм още на стадиона .... !!!You're anti, you're antisocial ...antisocial ...antisocial .. Редактирано 24 Юни, 2010 от iVo®o©KonOff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #129 Отговорено 24 Юни, 2010 Който още не е разбрал, целият първи ден го има в Замунда на HDTV. Някъде около 25 гигабайта е, но качеството е убийствено, и звук и картина...номер едно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #130 Отговорено 24 Юни, 2010 А бе хора.не разбрахте ли, че светът е боядисан в кръв Като се замисля, това май е най - добрата метъл банда в света, свиреща истински метъл, а не рок бози като АЦ ДЦ или там както му викат./мамицата им шибана кенгура, изхвърлиха Сърбия от световното/ С най-фанатичната и истинска публика и единствената група която се сещам, която е в един състав от основаването си досега. Слеър са истинска метъл банда и аз незнам някоя друга, която да ми харесва повече. Чакам да дойдат и догодина и по-догодина и по - догодина. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #131 Отговорено 24 Юни, 2010 Не може да ме пусне еуфорията...Уникално изживяване, уникално разцепване!Единствената ми критика е към Manowar и то само, защото не изпяха The Crown and The Ring, а я пуснаха на запис и ние я изпяхме Рамщайн са най-добрата модерна метъл група към днешна дата !!!Велики! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #132 Отговорено 27 Юни, 2010 (Редактирано) http://zamunda.net/details.php?id=225953&hit=1Любителски запис от концерта на Rammstein в София. Редактирано 27 Юни, 2010 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #133 Отговорено 13 Юли, 2010 Не остана ...... Програма на Каварна Рок Фест 2010 по дни и часове: 23.07.2010 LEAVES' EYES 18:00 - 18:45 EPICA 19:15 - 20:15 DORO 20:35 - 21:50 TARJA 22:20 - 23:50 ATROCITY 00:05 - 00:40 24.07.2010 KORPIKLAANI 18:00 - 18:45 DESTRUCTION 19:05 - 20:05 SODOM 20:25 - 21:40 KREATOR 22:10 - 23:40 AUTUMN SUN 23:55 - 00:30 > тука съм Шах напрао .. странна идея на Лауд и Цонко ! 25.07.2010 VOIVOD 18:00 - 18:45 PRIMAL FEAR 19:05 - 20:05 ANNIHILATOR 20:25 - 21:40 > тука също маалко не ми се връзва Аccept да излезнат след коравите резачки на Jeff и компания ! ACCEPT 22:10 - 23:40 Та , живот и здраве ... ние с Конова кацаме у Петъка ... и в 17:00 цЪсвам първия Туборг с порция понички на некоя шатра пред стадиона ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #134 Отговорено 20 Юли, 2010 Не остана ...... Та , живот и здраве ... ние с Конова кацаме у Петъка ... и в 17:00 цЪсвам първия Туборг с порция понички на некоя шатра пред стадиона ! + = Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #135 Отговорено 21 Юли, 2010 Понички и бира Лек път на всички и умната по пътищата,че до Каварна си е бая далеч! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #136 Отговорено 21 Юли, 2010 (Редактирано) Пфуууу по план щях да съм тоя ликенд по морето и мислех да скокна и до каварна...Ама изгорех Аман от тая работа ..Пожелавам ви незабравим купон Редактирано 21 Юли, 2010 от marto_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #137 Отговорено 21 Юли, 2010 (Редактирано) Металти некой ще ходи ли на 15.08 да гледа арменеца?Да се съберем на бири в морската градина Serj Tankian Редактирано 21 Юли, 2010 от Etnonatu®e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #138 Отговорено 25 Юли, 2010 Понички и бира !!! Лек път на всички и умната по пътищата,че до Каварна си е бая далеч! ... и след 3 часа отново същата програма .... няколко пъти .. ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #139 Отговорено 19 Октомври, 2010 Иде концерта на Скорпионс, колеги На който ще ходи, пожелавам весело изкарване А ако някой все още няма билет - имам 1брой за терена долу - 50лв. Който го иска, да пише ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #140 Отговорено 19 Октомври, 2010 Айде уредих се с билет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #141 Отговорено 30 Октомври, 2010 В последния момент - търся билет за концерта на Йон Лорд тази вечер.Някой да има един в повече ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #142 Отговорено 30 Октомври, 2010 Намерих си билет !Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #143 Отговорено 29 Юни, 2012 Малко да изровя старата тема от праха...Продавам два билета за Sofia Rocks - за терен (standing regular) - и двата за 150 лв. (иначе са 180 общо)Ако има желаещ, нека пише на лично или на greenex@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #144 Отговорено 29 Юни, 2012 Понеже Годсмак няма да присъстват, може да пробваш да отидеш до Eventim да ти върнат парите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #145 Отговорено 29 Юни, 2012 Опитах да върна два билета терен, заради горецитирания факт, че и поспорих даже. НЕ става,... уви.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #146 Отговорено 29 Юни, 2012 И аз продавам 3 билета пред сцената за 90лв единия. Някой ако има интерес да ми пише на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #147 Отговорено 26 Юни, 2014 Утре палим към Краварната .... след 2 години пропуск !! Среща нейде по зелената трева .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #148 Отговорено 12 Юни, 2015 (Редактирано) A добър ден ! Усилено и екзалтирано издирвам 2 бялета за Фронта на Лазурния Фест/http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1478658-summer-chaos-festival-godsmack.html / Искам чичо Съли да ми пее на ушенце ... Да малко късничко съм се надъхал ... ама кфо да прайш .. са му са случиха нещата ! Та , ако някой има познати около ТикетПротата или познава някой ,който продава 2 билета/ама истински/ , молим за вашето съдействие уважаеми металурзи ! Не мое да нема некой корумпиран служител у тфа Тикет ПрО ! Здрави По 0877667507 Редактирано 12 Юни, 2015 от ROCKONOFF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #149 Отговорено 12 Юни, 2015 Аз днес се сдобих с билет. Уж си има водни знаци и защитна лента. Дано не е някакво перфектно менте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #150 Отговорено 12 Юни, 2015 Я жА са маскирам кЪт десет годишен. Ама мЪдър, де... Викам да вляям аванта - дИтенцИ, ко да го праИш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #151 Отговорено 13 Юни, 2015 A добър ден ! Усилено и екзалтирано издирвам 2 бялета за Фронта на Лазурния Фест/http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1478658-summer-chaos-festival-godsmack.html / Искам чичо Съли да ми пее на ушенце ... Да малко късничко съм се надъхал ... ама кфо да прайш .. са му са случиха нещата ! Та , ако някой има познати около ТикетПротата или познава някой ,който продава 2 билета/ама истински/ , молим за вашето съдействие уважаеми металурзи ! Не мое да нема некой корумпиран служител у тфа Тикет ПрО ! Здрави По 0877667507 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #152 Отговорено 17 Юни, 2015 Преди малко се прибрах от Бургас.Не е истина, .....без дъх, без глас... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #153 Отговорено 18 Юни, 2015 Аз се прибрах още вторник определно беше много добър концерт и ето една снимка за тези, които на са успели.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #154 Отговорено 19 Юни, 2015 (Редактирано) Преди малко се прибрах от Бургас.Не е истина, .....без дъх, без глас... Брей с колко народ се видяхме ... само теб Веси не срещнах !?! Бяхме над 10 чиляка от отбора на Насераторите ... нема да изброявам поименно .... ;-)Чичо Съли § Ко добре забиха , Папата на Роуча също ... другите ги изпуснахме дока са затътрим .... обаче откъм организация много зле беше ! Следва Краварната другата седмица ... :-) Редактирано 19 Юни, 2015 от ROCKONOFF 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #155 Отговорено 19 Юни, 2015 Съжалявам, че сме се разминали, приятели.Бях с децата и тяхната група. Късно дойдохме, за Съли само. )Каварна ще я пропусна. Да си прекарате добре пожелавам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове