daddy 7 #1 Публикувано 17 Май, 2008 Здравейте колеги на мен се падна честа да пусна и тази тема за което ви благодаря МЕСЕЧНА СРЕЩА!!!Нека да се съберем на 25.05.08 Неделя в 19:00 ч ПАРКИНГА НА "МЕТРО" Силно се надявам да се съберем повечко Хондавелки п.с: Искам само да кажа,че занапреде месечните срещи ще се уговарят в тази тема Надявам се да стане традиция и нека правим месечни срещи всяка последна неделя от месеца БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOLDIER 0 #2 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) daddy............. Надявам се да се съберете доста Хонди в Бургас и да си прекарате супер !!! п.с: Ние с tols,се надиявам да си прикараме добре в Русе утре 18.05.08 Поканата да гостуваш и ти в Русе още важи Редактирано 17 Май, 2008 от SOLDIER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #3 Отговорено 17 Май, 2008 Ей тва вече е яката работа !!! :rolleyes: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #4 Отговорено 17 Май, 2008 И само леко да добавя, ако след това ходите някъде, да се пише тук !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #5 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) какво виждат очите ми искате да се събирате на 25-ти МАИ !! КОГАТо ИМА състезание на ПИСТА СЛИВЕН и ще участват около 5-т бургаски автмобила 2-а от тях ХОНДИ. дори и 19:00 вечерта колеги с извинение но ние които ще ходим на състезанието ще тръгваме в 6(сутринта) от бургас ! и... ще се приберем в 4-5 (наи рано доста изморени от работа по подготовка на автмомобилите и висенето прав цял ден!)само това мога да кажа.иначе идеята ЗА месечни срещи никак не е лоша !!! ! Редактирано 17 Май, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #6 Отговорено 17 Май, 2008 казано е............. ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛЯ НА МЕСЕЦА !!!Какво да се прави,че тази неделя така се е случило и ще ходите до Сливен Колкото и да сте изморени нищо няма да ви пречи да мините за 30 мин. Пък и идеятая на тази збирка е да обсъдим,каде да се съберем на 06.06.08 Петъкза да патуваме заедно за националната в Узана.КОЙТО МОЖЕ ДА ДОЙДЕ п.с: А до сега каде беше,че не каза за Сливен K1r1L ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #7 Отговорено 17 Май, 2008 И само леко да добавя, ако след това ходите някъде, да се пише тук Мда,не като миналия път!Твоята 6ген.си я бива,ще я гледаме следващия път. Колеги,може ли да се премести срещата за 31.05,АКО да, всички ще са доволни!После пак същото условие,последна неделя от месеца. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #8 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) Ако не бях пребиваващ в София (пуста да опустее !!! ) щях да дойда, независимо дали на 25 или 31. Идеята за 31 не е лоша. Макар че ако рейсърите дойдат на 25 (ако срещата остане за тогава де) след Сливен , ще дойдат с много пресни емоции и инфо и ще е много интересно, макар да ми се стува че тогава 30 мин. няма да ги оправят. Редактирано 17 Май, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #9 Отговорено 17 Май, 2008 и мен не ме бройте сливен чакай ме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #10 Отговорено 18 Май, 2008 (Редактирано) Винаги ще има такива на които не им е изгодно!Темата е поставена,мястото е ясно така че на тези на които им е удобно ще дойдат.....остава да се уточни и часа!Мисля че трябва да се остави и телефон за връзка,защото всичко се случва и някой може да закъснее и да можем да се намерим!Извинявам се не видях часа........всичко е ясно...........така че дерзайте! Редактирано 18 Май, 2008 от dida81 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #11 Отговорено 19 Май, 2008 Ех, дано да стане традиция. В Бургас виждам все повече и повече хонди ... направо ти пълнят сърцето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #12 Отговорено 19 Май, 2008 А в Сл.бряг вече се прескачаме.Хонда инвазия !На работното место сме 4-ма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #13 Отговорено 19 Май, 2008 ех даневидят нещо от теб преписвачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #14 Отговорено 19 Май, 2008 Да,да,да много добра идея Браво деца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #15 Отговорено 20 Май, 2008 Я да се вижда малко темичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #16 Отговорено 20 Май, 2008 хайде не остана нали ще се съберем пак много хонди и много нови попълнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #17 Отговорено 24 Май, 2008 фенове утре е първата ни месечна и втора сбирка на Бургас за тази година я живнете малко и се подсетете че останаха само няколко часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buzar_ivo 0 #18 Отговорено 24 Май, 2008 Чакам с нетърпение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #19 Отговорено 24 Май, 2008 Чакам с нетърпение Това да се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #20 Отговорено 25 Май, 2008 Ама тъкмо си мислех кой липсва в бургаската тема и ей го на Шмиргела Добре си дошъл на родна земя .........ама защо няма интерес нещо тука А за инициативата аз си я имам тя не е излизала от мен Ще се събираме ли днес бе хора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #21 Отговорено 25 Май, 2008 Е как няма.Аз специално се прибрах от софия за месечна и за сервизната кампания.В 19:00 съм на метро тоя път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #22 Отговорено 25 Май, 2008 за жалост ние от състезанието в сливен ще пропуснем слънчасалисме от 7 до 17 30 на слънцето и поне аз съм адски изморен и даже няма да излизам а и таз вечер ще пътувам към софия....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #23 Отговорено 25 Май, 2008 (Редактирано) Oт Сливен състезатетелите сте извинени ами къде бяха другите,нали много се точехте..........бяхме 5 хонди на метро,утре ще сложа снимки да видим кои се отчетоха,а другите за наказание следващия път бирата е от тях (аз лично и на 5 хонди много се кефих) На срещата бяха моя милост,nevi,kadasi,Bruralism,и едно момче от хасково с прелюд (иво мисля се казваше)син металик Редактирано 25 Май, 2008 от dida81 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #24 Отговорено 25 Май, 2008 малко сте били айде чакаме снимки а нас можете да видите в тема сливен за драга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #25 Отговорено 26 Май, 2008 Аз за жялост не можах да дойда но следващия пат ще предоставя извинителната белешка и чакаме снимки ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #26 Отговорено 26 Май, 2008 Лично ще проверя дали амбулаторния ти номер съвпада .........и не си мислете че извиненията премахват наказанието от черпнята на бирата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #27 Отговорено 26 Май, 2008 Ето и малко снимчици: ами това е от мен,дано се съберем повече другия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #28 Отговорено 26 Май, 2008 Странното е че досега не съм си виждал колата на снимки здрава,само блъсната я имам. И аз се изкефиф макар и 5-има да бяхме.Другия път ако мога ще дойда пак, а ако не ще отида в софия на месечна,че не съм ходил там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #29 Отговорено 26 Май, 2008 Добре добре следващия пат съм на линия и трябва вече задалжително да покажа по бърза Д13-ска :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #30 Отговорено 27 Май, 2008 Явно е не можахме да се съберем в неделята,отдавам го на това че бяха празници и гонки ...............та въпроса ми е ще правиме ли някаква организация за националната или всеки да си се оправя по еденично?Благодаря на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #31 Отговорено 27 Май, 2008 Еи много несериозни излязохме Бургаските хондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #32 Отговорено 11 Юни, 2008 Хоп Хоп този месец последната неделя се пада на 29-ти така че Бургазлии имате време да напудрите красавиците А и да вдигнем малко темичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #33 Отговорено 12 Юни, 2008 Ооооооо ха добър ви ден,посъбуждаме се май.............ти и предния път много се кани,ама само с каненето си остана Ще видим на 29.06(последната неделя)кой е тук и кой го няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #34 Отговорено 12 Юни, 2008 (Редактирано) защо винаги тия срещи съвпадат с някакви маниииако не се лъжа има тунинг фест тогава в град пловдив....баси късмета.. и ако ходим пак няма може да доидем.... Редактирано 12 Юни, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #35 Отговорено 12 Юни, 2008 Ооооооо ха добър ви ден,посъбуждаме се май.............ти и предния път много се кани,ама само с каненето си остана Ще видим на 29.06(последната неделя)кой е тук и кой го няма ОООоооооооооооооо този пат сам там задалжителносе пак има какво да показвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #36 Отговорено 12 Юни, 2008 този път ако съм в Бургас ще дойда с "белия лебед" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #37 Отговорено 12 Юни, 2008 Хей и мен ме пишете, живот и здраве.... ...за първи път ще дойда на среща и вие ще вземете да се съберете 999999 човека..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan bs 0 #38 Отговорено 14 Юни, 2008 Здравеите колеги аз съм нов но само кажете час и място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #39 Отговорено 14 Юни, 2008 Малка поправчица !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #40 Отговорено 17 Юни, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги Не съм много очарован от националната,може би заради лошото време,но..... до година да се надяваме,че ще е по добре Сега обаче е време за нашета месечна срещичка Бих се радвал да се сънберем и да си се скиваме ......... Смятам че 19:00 ч е добро време за срещичка,хладничко при залез слънце Както се разбрахме последната неделя на месеца,сега се пада на..............29.06.08 Неделя 19:00ч паркинга на МЕТРО Тогава дали не беше финала на евро 2008 можем да сменим часа,ако е така или да гледаме заедно финала в някои заведение вие казвайте....... Поздрави Редактирано 17 Юни, 2008 от daddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове