teror1sta 43 #441 Отговорено 12 Ноември, 2008 п.с: Не го слушайте, MaMyTa има пари да ни купи и да ни продаде,стига е плакъл, като циганче Хм , защо не каза по рано ! Значи ние трябва да му ревем и да му искаме Мамуте дай някой лев на саммм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #442 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) че няям леФ то е ясно пише ми го на банкомата като утида и ми вика "нема пари вари работи" и аз и тва праа ама пак няям Редактирано 13 Ноември, 2008 от MaMyTa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #443 Отговорено 13 Ноември, 2008 че няям леФ то е ясно пише ми го на банкомата като утида и ми вика "нема пари вари работи" и аз и тва праа ама пак няям от работа само гърбав се става :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #444 Отговорено 13 Ноември, 2008 а я го виж Толс каааак се е изгърбил миличкия по цял ден в тая пицария ... трууууууудно труууууууудно не ми се говори къса ми се сърцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #445 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги На последната сбирка,доста хора ме питаха за пластмасовите ленти на номера, който се слагат с логото на клуба.... Идеята ми е такава..... мога да ги порачам,но трябва да знам каква бройка и колко хора желаят такива ленти... До колкото знам цената на една лента е 3 лева. За преден и заден номер 2 ленти значи 6 лева... ако повече хора си порачаме, доставката ще ни излезе по евтоно.... Та........, който иска такива ленти, нека да пише на лична и после ще покажа списака в темата..... Ето за тези, който не са видели, как изглежда.... п.с: Моля ви пишете на лична,нека не пълнем темата със спам Предварително ви благодаря за разбирането Редактирано 13 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #446 Отговорено 13 Ноември, 2008 от кога чаках да кажеш за тея ленти а не аз да те питам и да ти се мазня пак че да се здобия с такава чакаи сега да ти пиша лично искам да се похваля завартях рекса днес пред стадиона доста ефектно и мисля че имам нови фенки в списака с НЕ изклатените Цецко мога да ти пратя една - две Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #447 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) Лентички за номера с логото на клуба в списака са....tols - 2 бр.MaMyTa - 2 бр.c0mmand3r - 2 бр.KpaTyH - 2 бр.airbrush - 2 бр.Radeon4o - 2 бр.Ако някой друг иска да ми пише на лична...... и да ги поръчваме Редактирано 13 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #448 Отговорено 13 Ноември, 2008 Изчакай още малко , със сигурност ще се появят още мераклии и тогава ще направиш една стабилна поръчка ,че да сме доволни всички в братството Стикерчетата са супер тарикатски и още от преди , когато карах Ровъра съм го видял на твоята кола и доста ми допадна. оффтопик : Ех присетих се за старата машинка и ми стана тъпо ... колко трагично свърши нейната история Почивай в мир ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #449 Отговорено 13 Ноември, 2008 komandor от де я избара тая жанта бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #450 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) Човече Ровера си го бива, язак ,но както казват хората.... всяко зло за добро п.с: Яака джанта беееее поне тях не можа ли да спасиш? Редактирано 13 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #451 Отговорено 13 Ноември, 2008 Колата наистина я правех с голям мерак и с много любов и ме е яд много за нея , но явно така е трябвало да се случи ... Сега пък карам купе втек , моята до скоро несбъдната мечта и много и се кефя на колицата. Тая снимка на моста е бутната на фотошоп , такава джанта трудно се намира а и струва колкото половината кола , иначе всичко друго по нея си беше истинско докато не свърши в една бетонена стена ... Важното е ,че сме живи и здрави и караме вече истинска Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #452 Отговорено 13 Ноември, 2008 Ей...... c0mmand3r ще има бой да не ни хвърляш по върбите с тези джанти че.... МуХаа..ХахАхаХаХахах.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #453 Отговорено 13 Ноември, 2008 Прав си важното е ,че ви е спасила живота другото се преживява някак си ама жантата наистина е яка и аз си помислих за фотошопа ама да попитам -много лови окото пуста и ламарина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #454 Отговорено 14 Ноември, 2008 джантите станаха тема на разговор и изместиха всичко останало ама да си кажа и аз тва първо видях та така де добър ден аз днес малко нема да бачкам че ми е хладно на кисиите и съм си в Хапартамента на топло поздрави на всички като мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #455 Отговорено 14 Ноември, 2008 Ми да вземем да се вдигнем и да ти дойдем на гости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #456 Отговорено 14 Ноември, 2008 по темата с джантите парво като ги видях и си казах "как не съм я мернал тази кола из града.... с такива джанти" но след 2 поста разбар защо...колеги ако ви се разхожда може да ми дойдете на гости до виена такмо позаваля вчера и е перф за рачни.. само да не те виждат куките че трябва да продавам колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #457 Отговорено 14 Ноември, 2008 Как добре звучи само....... "Конвой от 10 Хонди до Виена на Хонда сбирка" Домакин е... "wien" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #458 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) дано да стане в близкото бъдеще Редактирано 14 Ноември, 2008 от wien Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #459 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) ами да им покажен на тея сдуханяци тука как се прави сбирка и кои са истинските хондаджии...Хей.... хей...хей.... без убиди.... Всички в братството трябва да се увъжават Върни си думите на зад ..... "wien" Редактирано 14 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #460 Отговорено 14 Ноември, 2008 нищо лично но по здухана страна аз не бях виждал голяма скука си е .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #461 Отговорено 14 Ноември, 2008 И аз като съм ходил по чужбината, забелязах, че всички са големи сдуханяци. Явно не знаят какви чудеса се случват като дръпнеш онова лостче между предните седалки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #462 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) чесно да ти кажа ги разбирам защо не го дърпат лосчето, тея хиени куките излизат от нищото... а няма да ти казвам за какви глоби става въпрос,аз даже трябва да ходя си копувам зимни гуми че ако ме гепят с летните и сте ми изпият сока трябвя да продам колата че да си платя актано.... снощи не издаржах и си подърпам лосчето.. Редактирано 14 Ноември, 2008 от wien Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #463 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) п.с: Моля ви пишете на лична,нека не пълнем темата със спам Предварително ви благодаря за разбирането Лентички за номера с логото на клуба в списака са.... tols - 2 бр. MaMyTa - 2 бр. c0mmand3r - 2 бр. KpaTyH - 2 бр. airbrush - 2 бр. Radeon4o - 2 бр. wien - 2 бр. п.с: Чакам още желаещи за такива ленти на лична да ми пишат....... Редактирано 14 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #464 Отговорено 15 Ноември, 2008 много сме мълчаливи ... дъртите хора да не са им забранили да сядат на PC-та вече !? (говоря за цецко ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #465 Отговорено 15 Ноември, 2008 сигурно бави бебетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #466 Отговорено 15 Ноември, 2008 Бебетата, вече са по леглата много сме мълчаливи ... дъртите хора да не са им забранили да сядат на PC-та вече !? (говоря за цецко )MaMyTa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #467 Отговорено 16 Ноември, 2008 само ако знаете как се напих и как ме боли глава ... да е жив и здрав брата (имаше РД вчера)лягам пак да умирам че си таковало таковата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #468 Отговорено 16 Ноември, 2008 Тука много на чат го обърнахме и може да ни се карат модераторите.п.п. А пък ако знаете аз как се напих вчера не е истина. Бях на хижа в Станчов Хан - това е на около 15-20 км след Трявна. Та сега седя пред компа и си повтарям - "повече няма да пия" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #469 Отговорено 16 Ноември, 2008 тва не помага и аз съм си го повтарял даже съм се заклевал ама ... нема резултат алкохола не прощава ама за тва пък и аз нема да му простя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #470 Отговорено 18 Ноември, 2008 умряхте ли кво стана ... !? да знаете от мен че на гумаджииниците е лудница (вие знаете ама аз да си кажа) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #471 Отговорено 19 Ноември, 2008 Аз тоя проблем си го реших още миналата година !!! Айде стягайте кошниците за зимата ще идва голям студ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #472 Отговорено 19 Ноември, 2008 като казахте студ, какво се казва във БГ ще има ли сняг тая зима... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #473 Отговорено 19 Ноември, 2008 абе уж го дават в неделя да вали вече ама ше видим ... само знам че ще е студена зима ... (и ше има бая едени и пиени ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #474 Отговорено 20 Ноември, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги нека да не превръщаме форума в чат,понеже темата ни става несериозна Или, ако има некво питане, нека да е във връска със срещите ни или с някакъв проблем по коли или когато, някой се нуждае от помощ....... благодаря предварително за ръзбирането Сега по темата......, какво ще кажете другата неделя на 30.11.08 да се съберем? Редактирано 20 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #475 Отговорено 20 Ноември, 2008 Аз съм ЗА ! с 2 ръце , макар и вече със зимната екипировка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #476 Отговорено 20 Ноември, 2008 Аз, както винаги ще зная в последния момент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #477 Отговорено 20 Ноември, 2008 И аз съм за. Ама ще ходим ли някъде на писта или ще чоплим семки на лукойла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #478 Отговорено 20 Ноември, 2008 (Редактирано) взе да ми писва само да чета за срещи и после да гледам снимки.... айде да идва средата на декември, да се прибирам и да се запознаем...после да мога да гледам и моята красавица на снимки :lol: п.с. : цецо на теб се надявам да има добър снимков материал Редактирано 20 Ноември, 2008 от wien Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #479 Отговорено 21 Ноември, 2008 И аз съм за една срещичка на 30ти. Имам и друг въпрос, от къде да си купя халогени за мойта хонда и къде могат да ми ги сложат . Благодарско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #480 Отговорено 22 Ноември, 2008 Здравейте колеги Нека да започна със............ ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ Сега да ви покажа поредната хубавица Хонда-сивик 1994 година 125 коня 1.6 USA изпълнение ABS,ARBG,климатик(работещ) автопилот,ел.огледала,ел.стъкла,ел.лук....... салона е по различен красота и направо пръсва.... върви много май,май ще бие бебе дел сол Та тази Хондавелка я глася за брат ми последно така реших Ще взема неговата за разнос на пици и ще му дам тази да и се кефи максимално Който си порача пица от Ла Скалла ще му я доставят с Хонда Също така,търся желаещи момчета за разнос на пици по домовете.... молби и автобиографий на място в пицарията не се майтапя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове