Most_Wanted 180 #1521 Отговорено 22 Февруари, 2013 Срещи в тоя град отдавна не се правят. Тука гледам всеки пише - ако някой е съгласен, ако някой еди какво си. Срещи не се правят така. Едно време имаше истински фенове, събирахме се, ходихме да си караме на междене - ама това беше едно време. Щом искате среща казвате час и място и отивате там. Тук има хора които четат и ще дойдат. Разбира се не очаквайте голяма посещаемост. Лично аз ако нямам ангажименти ще дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодорка 1 #1522 Отговорено 23 Февруари, 2013 Здравейте колеги,от скоро карам хонда и също бих искала да се запозная с други колеги от нашият град, а не само като се разминаваме да се гледаме от колите.Времето вече се постопли и всеки при добро желание може да отдели малко време . Надявам се да не съм обидила никой. :)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rampage_user 2 #1523 Отговорено 23 Февруари, 2013 Миналата неделя - никаква реакция . За утре няма да казвам да се събираме 15:00ч. ще съм на СПС-а. Колегата "addicted2drift", знам че ще дойде, ако има други желаещи да заповядат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1524 Отговорено 23 Февруари, 2013 Колеги, да не Ви обидих с нещо? Няма ли хондаджии в тоя град? Не се ли събирате за по кафе и още нещо? Някой като закъса нещо не си ли помагате? Извинявайте за въпросите ми, но там от където идвам като кажеш "Добър ден!" ти стговарят с "Добър ден и на Вас! Добре дошли!" Явно културния и почти географски център на България не е толкова гостоприемно място колкото ми обясняваха че е. п.п. Не го познавам този пич "tols" но му благодаря за вниманието и отзивчивостта! Жалко че няма повече като теб пич! Не се пали толкова пич не останахме много за това и никои не пише Прекалено учтиви сме си даже... проблема е, че не влизат много тук.. аз не бях влизал година Да се извиниш веднага на хората ха ха ха базикам се Та за утре ОК аз съм навит и ще дойда на СПС Данчо ти как си с времето? Пешо, Митак, Данчо - червеня... вие...? Дали сте живи бре хора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1525 Отговорено 23 Февруари, 2013 Тея 500 коня докато ги закарам до SPS-а ще е голям зор, ама ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1526 Отговорено 23 Февруари, 2013 Цецо живи сме но оня ден с Митака само се разминахме добре че бяхме в различни посоки иначе щеше да има ластици, момчетата са интусиазирани много саберете саберете се и пиите по кафе аз лично имам постоянни ангажименти и немога да доида за сажаление,по рано не пропусках така да се каже, поздрави мом4ета и да знаете че БОЛЯРЯРИТЕ СА хората с наи големи сърца, а Болярките са с ПО 2 ГОЛЕМИ СЪРЦА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vip_k20 1 #1527 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) СПС е едно кафе-ресторант над болницата нали?Ако до 15,00 ч успея да се прибера в Търново ще дойда на всяка цена!Ще се радвам да се запозная с хората с ГОЛЕМИ сърца и още повече с тези които имат ПО 2! :D/>/> :worthy:/>/> :thumbs1:/>/> Редактирано 23 Февруари, 2013 от vip_k20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djani 0 #1528 Отговорено 23 Февруари, 2013 Знаетели как искам и аз да дойда но за съжаление от една година хондичкатами лежи в гаража, дано скора да я оправя и таман кат се стопли времето мисля че ще има повече срещипаздрави на всички фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1529 Отговорено 23 Февруари, 2013 До 17:00 съм на работа..и така доста често в неделя. Ако изметим часа, когато се позатопли и преместим часовниците, ще присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1530 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) 15:00 на SPS-а! Поне един човек ще е навит! Така че съм там! :-) Който има желание да заповяда! Редактирано 23 Февруари, 2013 от addicted2drift Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #1531 Отговорено 23 Февруари, 2013 Ако пекне слънце може и да намина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1532 Отговорено 24 Февруари, 2013 1:15 минути! Там ли сте? SPS! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1533 Отговорено 24 Февруари, 2013 Там бяхте ама само двама човека освен мен! Много несериозно пичове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1534 Отговорено 24 Февруари, 2013 Аз бях за риба. Следващия път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rampage_user 2 #1535 Отговорено 24 Февруари, 2013 Кала бяхме 3 + един случаен CRX, който неволно спря там ама не знаеше, за какво става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rampage_user 2 #1536 Отговорено 24 Февруари, 2013 Аз бях за риба. Следващия път. Ами поне другия път кажи, че ще ходиш за риба и аз да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1537 Отговорено 24 Февруари, 2013 Не знаех, че ще ходя, сутринта ми се обадиха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1538 Отговорено 25 Февруари, 2013 За риба все пак е добре! Поне хвана ли нещо? Другия път разчитам да сме по-сериозни! Мисля мястото да остане същото(SPS)! А часът, ако има недоволни кажете си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1539 Отговорено 25 Февруари, 2013 Хванах от 3-те най-дългия Бяха поизточили язовира и няколко дена преди това са си извадили рибата с мрежи. Поне си направихме хубаво барбекю 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1540 Отговорено 28 Февруари, 2013 Неделя наближава! Предложения за часа или остава 15:00? Мястото е SPS! Там да се съберем, а ако има желаещи да ходим другаде... може да го обсъдим! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #1541 Отговорено 1 Март, 2013 Аз съм без претенций този път ме пишете и мен ( най-накрая събрах смелост ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1542 Отговорено 2 Март, 2013 Последно - 15:00, SPS! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1543 Отговорено 2 Март, 2013 work... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vip_k20 1 #1544 Отговорено 2 Март, 2013 Ок вече е неделя а аз успях да се дислоцирам в Търновои утре съм на линия! 15 ч. на СПС-а (вече разбрах къде се намира) и ше почерпя всеки който дойде и ми покаже ключовете и хондата си с едно пиене по желание! Може да е кола, чай, кафе или 15 годишен бърбън - се ми е тая!А да Ви видим са болярчета ше се съберете ли или пак ше се оправдавате? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rampage_user 2 #1545 Отговорено 3 Март, 2013 Пак е неделя и пак съм отпуска и пак пече слънце и се чудя ... дали да дойда? ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, БОЛЯРИ, ХОНДАДЖИИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1546 Отговорено 3 Март, 2013 Честит национален празник! Тоя път да сме по сериозни! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #1547 Отговорено 3 Март, 2013 Честит 3-ти март колеги! 15 часа съм пред СПС, само не знам долу ли се чакаме или директно вътре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1548 Отговорено 3 Март, 2013 Долу пред гаражите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #1549 Отговорено 3 Март, 2013 Добре колега, ще се видим в 15ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1550 Отговорено 3 Март, 2013 остават 50 минути! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1551 Отговорено 3 Март, 2013 Събрахте ли се? Снимки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1552 Отговорено 3 Март, 2013 Скромно, ама от сърце! По нататък ще е в по-късен час! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1553 Отговорено 3 Март, 2013 и още малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #1554 Отговорено 4 Март, 2013 Хайде колеги следващия път по- активно. На връщане от срещата, минах покрай кафе "Октан" и какво да видя- 6-7 бмв-та. Не вярвам те да са по сериозни от нас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1555 Отговорено 4 Март, 2013 О повярвай Много повече са от нас...ама много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #1556 Отговорено 5 Март, 2013 Прав си, все пак всяка втора кола по пътя е бмв. Ама и хондите не са малко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1557 Отговорено 5 Март, 2013 (Редактирано) Заменям хондата за БМВ-тогава, маитап си прая момци евала на интусиастите и на престрашилите се да се саберат , видяхте че не боли аиде др по вече хора и хонди а и по вече снимки да ми радват окото, сажелявам че не мога да идвам колеги, АДАША С НАИ БЪРЗИЯ СЕДАН пак го е немало аиде бре адашче отиди поне да отсрамиш името че аз само се излагам хеча нема сила да прехварли арбанаси и да доида до кафенето. Пешо ти да не ходиш на брат си с БМВ-то по срещи че знаеш че са по добре организирани от хондажиите Редактирано 5 Март, 2013 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1558 Отговорено 5 Март, 2013 Аз минах, като се надявах да има хора отвън понеже бързах и нямах време да сядам, но явно се бяха качили в кафето и затова продължих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1559 Отговорено 6 Март, 2013 Седмично всяка неделя на SPS! А на 31.03.2013 - Лукойл на Лясковец! Какво ще кажете! Да се включат и колегите от Горна! За часа... там някъде май сменяха времето! Така че може би ще е по към 17:00! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1560 Отговорено 8 Март, 2013 Тая неделя малко се променят работите! Няма да мога да дойда! Това обаче не пречи да се съберете! Поздрави колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове