samux 1 #1 Публикувано 17 Март, 2008 Ми ето най после EPC-to(electronics parts catalogue) на Хонда 13 та верся дет бачка....Одавна се опитвах да я истегля ма нито една бачкаше....Това е програмата която исползват в магазинита на авто части за да видят кодовете на различните части, надявам се, на някой да му бъде полезна...http://thepiratebay.org/search/honda%20epc/0/99/0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #2 Отговорено 18 Март, 2008 аз си я инсталирах програмката ама нещо не ми излизат снимките като си избера някоя част !!! при вас как е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #3 Отговорено 18 Март, 2008 prqitel wa za wsqkwi hondi li eПриятел пиши на български че трудно те разбираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #4 Отговорено 18 Март, 2008 Добре добре дарпаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mag 1 #5 Отговорено 18 Март, 2008 Как се инсталира програмата че нещо неще да тръгне при мен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #6 Отговорено 18 Март, 2008 Браво и мерси , при мен е ок вси4ко си ба4ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #7 Отговорено 18 Март, 2008 Meрси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Niakoi #8 Отговорено 19 Март, 2008 И при мен не ще да се инсталира! Не съм я записал на диск, а пробвам с DAEMON TOOLS. Да не би това да е проблем!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #9 Отговорено 19 Март, 2008 И аз я инсталирах от демон тулз, бачка идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #10 Отговорено 19 Март, 2008 май ако имаш старо EPC инсталирано инсталацията отказва да тръгне. някой пробвал ли го е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #11 Отговорено 20 Март, 2008 При мен на Виста отказва да се стартира. Инсталира се без проблем, но след това ми дава грешка при стартирането. Това е грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 20 Март, 2008 Не успявам да едитна предишния пост.Оправих се. Просто трябва да се настрои compability на XP SP2. Ако някой има проблеми да пише на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VangelZ 5 #13 Отговорено 24 Март, 2008 изтрих от registry един кей със някакви "кеш" данни от старата версия.Може ли да ми кажеш какво точно си изтрил. Аз имах старата версия и ся тая нещо не ще да се инсталира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #14 Отговорено 24 Март, 2008 Ами незнам... аз вече го изтрих , а тази версия не е създала такъв кей. Преди да го изтрия, също не знаех - пуснах търсенето в regedit да търси "epc" и изтрих всичко което се отнасяше за него. Е, ако "ерс" е част от друга дума, не е препоръчително да триеш - т.е. трябва поне да имаш представа какво правиш, защото може после да нямаш windows. Но, то по принцип си личи кое е за триене! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #15 Отговорено 25 Март, 2008 ъъъъ, откъде знаеш каква им е надценката?! Спрямо кое надценка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #16 Отговорено 25 Март, 2008 А някой подкара ли го на Виста? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #17 Отговорено 25 Март, 2008 Да, нали Stefan Milev се е похвалил малко по-горе. Пуснал го е в compatibility mode. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #18 Отговорено 25 Април, 2008 А някой подкара ли го на Виста?Аз съм с виста, в торента пи6е как да конфигурираш соmpability mode na windows XP sp2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #19 Отговорено 25 Април, 2008 (Редактирано) уви, аз не успях да я подкарам - Виста 32б с инсталиран СП1epc.exe процеса се дига, лапва единия процесор и нищо, не изкарва интерфейса Редактирано 25 Април, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ckb #20 Отговорено 15 Май, 2008 някой да е се е справял с този проблем при инсталацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #21 Отговорено 15 Май, 2008 А някой подкара ли го на Виста?Аз съм с виста, в торента пи6е как да конфигурираш соmpability mode na windows XP sp2@ckbДа беше прочел цялата тема колега. Пише си. И си работи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ckb 1 #22 Отговорено 16 Май, 2008 аз съм с windows XP, а проблема ми го дава в самото начало на инсталцията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #23 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) Колеги програмата се инсталира без проблем на ХР Редактирано 17 Май, 2008 от winx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fisherman 9 #24 Отговорено 28 Май, 2008 ънинсталвайте всички инсталирани програми с програмата "your uninstaller",програмката изтрива всички оставащи регистри и боклуци които остават след ънинсталване с "add remove" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове