plamoni 37 #1 Публикувано 18 Декември, 2007 Със здраве брат,ти го заслужаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 18 Декември, 2007 честито и умната, че ноо бяга и да не останеш без книжка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 18 Декември, 2007 Ей, честито колега! Мого и безавариини ти пожелавам! До колкото знам слизаш от купе 5ген.... разкажи какви са разликите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 18 Декември, 2007 4естито е мой,накефен си яко,браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито Много безаварийни и със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #6 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито и от мен. Да Ви радва и да се возите със здраве.И малко картинки за радост на очите на зяпачите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #7 Отговорено 18 Декември, 2007 Браво бе дивак!Ко напрай,ти изби рибата.Купи ли си къща с по-голям двор за всичките хубавици? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #8 Отговорено 18 Декември, 2007 Ееееееееееее а така бре младеж, много се радвам на такива хора като теб ,мераклий които се целят все по нагоре и най важното че успяват.Радвам се за теб браточка,желая ти само хубави моменти с новата ти придобивка и мнооого безаварийни километри.Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #9 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито и от мен,на следващата среща се надявам да я видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #10 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито ! Много се кефя на твоя ентусиазъм ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #11 Отговорено 18 Декември, 2007 Честита придобивка с много радост и удоволствие да си караш мечтата безаварийно милион километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито Пепи,със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #13 Отговорено 18 Декември, 2007 Еее браво ,4естито .Ве4е наистина трябва да дойда до Плевен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #14 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито HONDA манията найстита те тресе. Още малко и ще събереш от всички модели по едиа красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #15 Отговорено 18 Декември, 2007 Пешо,честито.да си жив и здрав покрай колата и да се радвате взаимно дълги километри.колата автоматик ли е или е с ръчни скорости?какъв цвят-подскажи поне това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #16 Отговорено 18 Декември, 2007 Да ти е честита Пешо Както виждам вече те радва много така че остава само да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #17 Отговорено 18 Декември, 2007 Благодаря за поздравите на всички!Колата е ръчка естетствено,зелен металик До петък пускам и снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #18 Отговорено 18 Декември, 2007 (Редактирано) 4естито и от мен,много хубави моменти заедно.И един съвет от мен-недей да пестиш от хубави масла Този мотор си заслужава. Редактирано 18 Декември, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #19 Отговорено 18 Декември, 2007 ЕЕЕ,брат честитка и от мене!Да си го караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #20 Отговорено 18 Декември, 2007 Честито и от мен.Знам какъв е кефа.Мен още ме тресе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #21 Отговорено 18 Декември, 2007 Баце .. нали знаеш за специалния стикер .. ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #22 Отговорено 19 Декември, 2007 Честито колега,много приятни мигове с тази кола ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #23 Отговорено 19 Декември, 2007 ей тва е да се полицай и аз ше зема да стана !честито и за новата ти гордост да и се радваш дъъъълги години! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #24 Отговорено 19 Декември, 2007 честито много безпроблемни км-та и успехи. Ай дано по-често да има хора като тебе да се радваме и ние за вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #25 Отговорено 19 Декември, 2007 Еее честито! Направо биеш всички хондадджии вече - не ти ли станаха малко множко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RossPopov 28 #26 Отговорено 19 Декември, 2007 ЧеститоИ хиляди километри безаварийно каране!Пусни снимки да видим тая бегачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #27 Отговорено 19 Декември, 2007 (Редактирано) ЧеститоМного километри безаварийно каране!Чакам да бибипна един път )) Редактирано 19 Декември, 2007 от valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jimmy #28 Отговорено 19 Декември, 2007 Честито! Много, много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #29 Отговорено 19 Декември, 2007 честито и от мен,колега,това е голяма тръпка,и аз съм ги събрал три,ама на прелюда най-се кефя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jivaka #30 Отговорено 19 Декември, 2007 Честито и от мен! Имам същата вече от половин година, страхотна кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #31 Отговорено 20 Декември, 2007 Айде честито.Рече и отсече.Изобщо не се замисли за покупката,да го караш с голям кеф и да те радва много.......Като направя някой лев отново ще си взема 2,3 само зареди кефа.......Не забравяй да ни навестиш в Сф да го видим...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #32 Отговорено 20 Декември, 2007 Aйде честито и от мен Яката работа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #33 Отговорено 20 Декември, 2007 Ай честито и от мен - една завист ме обхваща ..... браво ! Само безаварийно шофиране , че по нашите пътища....Напиши впечатления от завиващите колела отзад - много съм любопитен. Радвам се за теб . От CRX на Prelude - фен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #34 Отговорено 20 Декември, 2007 4естито! и сега да не пренебрегне6 рекса и сивика! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #35 Отговорено 21 Декември, 2007 Благодаря още веднъж на всички за поздравите Днес късно вечерта приситига колата и утре ще ви кача някоя снимка ,с коментар от първите ми впечатления за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #36 Отговорено 21 Декември, 2007 Коментара ше е ..мълиии тва кък завивааа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #37 Отговорено 22 Декември, 2007 Честито и от мен.Тея машини са невероятни в завоите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #38 Отговорено 23 Декември, 2007 Ето и снимките на машината Колата е просто невероятна,направо не мога да се нарадвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #39 Отговорено 23 Декември, 2007 кукла е да се слушкате и обичкате много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #40 Отговорено 23 Декември, 2007 Честито Пепио много безавариини километри !и земи пусни някоя снимка като я измиеш , че трудно и разбрах цвета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове