Magnum 7 #1 Публикувано 11 Ноември, 2007 Взех си поредната хонда, 3та подред ми се пада Сивик 4ген с 1.6 едноваловия двигател, клима, газ (не ме бийте, ама ми е евтино) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 11 Ноември, 2007 Еми да ти е честита адаш !Климата определено е добра екстра ! Безавариини в повече ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #3 Отговорено 11 Ноември, 2007 Честито Много да те радва, със здраве да си я караш и поне 1000000000000000000000 безавариини километри да и навъртиш И да swap-неш двигателя с тоя от рекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #4 Отговорено 11 Ноември, 2007 Да ти е честита Иво много безаварийни километри да й навъртиш................welcome to 4g team....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #5 Отговорено 11 Ноември, 2007 Хубавка е пустата......4естито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 11 Ноември, 2007 Много добра покупка,много е запазена.Честито!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #7 Отговорено 11 Ноември, 2007 важното е, че ти е на сърцето П.С.: и какви са тези 10000000000000000км човека друга кола няма ли да има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #8 Отговорено 11 Ноември, 2007 Колега,ако не е тайна разбира се - колко ти струва хубавицата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #9 Отговорено 11 Ноември, 2007 Красавица е честито и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 11 Ноември, 2007 Еххх Иво , отърва го Тони от хубавата колица , газ , клима , серво ... тц тц тц Ай да ти е честита и да те радва още повече и да не газиш мутри с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 11 Ноември, 2007 Ей,най-накрая се върна на пътя Честито за новата придобивка,със здраве да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #12 Отговорено 11 Ноември, 2007 Честито и от мен. Тя много джиджана бе. Айде със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #13 Отговорено 11 Ноември, 2007 Любимата ми генерация!Ха честито и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #14 Отговорено 11 Ноември, 2007 (Редактирано) и от мен честито Редактирано 11 Ноември, 2007 от fozio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #15 Отговорено 11 Ноември, 2007 Old School Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Честито Иво,добър избор си направил.............сега,ако му метнеш и една А9-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #16 Отговорено 11 Ноември, 2007 Честито ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #17 Отговорено 11 Ноември, 2007 Честито и от мене! Лаченка е машинката, дето се вика - половин Х е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #18 Отговорено 11 Ноември, 2007 Да ти е честита Ройлев. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #19 Отговорено 11 Ноември, 2007 Малеее,ква лачена кукла.Обратно на пистата,а? Браво пичага.Дано те радва дълго време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #20 Отговорено 12 Ноември, 2007 Да ти е честита колега... доста добре изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #21 Отговорено 12 Ноември, 2007 Честито колега, явно сме адаши така че няма как да не пропусна да те поздравя за добрата покупкаКолата изглежда супер, дано те радва много и мнооооого безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #22 Отговорено 12 Ноември, 2007 брей, много добре изглежда, дано дълго да и се кефиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #23 Отговорено 12 Ноември, 2007 Браво Магнуме, да ти е честита Пожелавам ти скоро да не те бърка на газ или бензин караш и да се замислиш за звука на Vtec от под капака и нека те вози със здрави и безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #24 Отговорено 12 Ноември, 2007 То много хранилка стана ама и аз да ти пратя поздрави, тази е 91 последен модел нали ? Страхотна е на снимката, само туй АГУ тука видиш ли на Японка не седи добре Честито и да се грижиш добре за нея все пак и тя душа бере. Много безавариики Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #25 Отговорено 12 Ноември, 2007 WELLCOME BACK Всичко най да те радва много и като и се нарадваш и ти да вземеш една с найлоните, че да возиш и госпожата с още по кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #26 Отговорено 12 Ноември, 2007 Честита! Мн лъскава Айде много безавариини километри с нея !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #27 Отговорено 12 Ноември, 2007 Честито и със здраве да си я караш......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #28 Отговорено 12 Ноември, 2007 Мерси за пожеланиятаВзех я да се возя до работа, ама много благо движи, чак почнаха да ми минават някакви тръпки през болния мозък ... хонда е все пак!Чак на сърцето не ми е, още се заглеждам с влажен поглед по рексове ...п.п серво има само на спирачките, ама тъкмо гимнастика малко а джантите са ориг.хонда, много ме кефят и не мисля да ги сменям. Само оригиналните гайки да си намеря, че да мога да затворя капачките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igra4a 0 #29 Отговорено 12 Ноември, 2007 (Редактирано) Честито и от мен супер е количката Редактирано 12 Ноември, 2007 от igra4a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #30 Отговорено 15 Ноември, 2007 абе рексове... като те знам какъв си врътни-гъзльо, само рекс ти трябва на тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове