LordVetinari 5 #41 Отговорено 6 Ноември, 2007 Моя идва от чичо Пратчет и с него джитках на lineage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #42 Отговорено 6 Ноември, 2007 (Редактирано) Еми моя идва от сьстава WESTBAM имат яка музика кефят ме та от там и идва моя Westbam са екстра Иначе аз.... от ученическите години повечето набори (че даже и даскалиците бяха навикнали ) ми викаха "сандо хондата" или просто "хонда", защото само това ми беше в устата - облъчвах ги с простотии, за Хонди и прочие В още по-ранни дечурлииски години искаха да ме вербуват радиолюбителче (сложно за обяснение това какво е, за незапознатите - не ви и трябва да знаете) и щяха да ми дадат инициал LZ2ADH, ма мен като не ме влечат тия работи не ги исках и така се забрави. Но "ADH" ми допадна като съкращение (първите букви от имената ми на латински - Александър Добринов Христов), и така впоследствие си измислих "ADH-Honda" като нарицателно, по-късно и като никове в интернет и т.н. С тоя надпис бях нашарил цялото училище където бях последните 6 - 7 години, даже ми се е случвало след като завърших, да срещна/ да се запозная с някой горе долу мой набор и от приказка на приказка кой къде учил ала бала .... и като стане дума за коли.... за ХОНДА се почва да се говори (разбира се), нещо "ADH-Honda" му споменавам и този отсреща: "Ееее, ти ли си тоя бе" Редактирано 6 Ноември, 2007 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #43 Отговорено 6 Ноември, 2007 Моят пък идва от фамилията ми....Зангаров-Zangara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #44 Отговорено 6 Ноември, 2007 Я да се включа и аз че не съм писал(влизал) във форума от 2 седмици и не че не съм имал възможност ами нещо вял ми се вижда напоследък форума.Та моя ник предполагам се сещате че идва от прякора ми и почти навсякъде съм така.Клокото до японските никове мога да се включа с НАПЪНИМЕ МА ЯКО,П*ТИ КАТО ЯМА,К*Р КАО КОЛЕЦ,ЛИЗА МИ ШПЕКА и ред други такива абееееееее за простотия нямам равен.А! румънците си имат министър със звучното име СЕРЕШ. Ай стига че взех да се оливам повече в ОФФТОПИКА. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #45 Отговорено 6 Ноември, 2007 2002-2003г. си купих първите маркови кецове(АДИО),та оттам тръгна всичко-в чатове,форуми...с него се пишех,заместител му беше FUCK_YO_LOSERS,ама все отнасях псувните с този(не,че ме е*еше ),та такава е историята на nick-а ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #46 Отговорено 6 Ноември, 2007 (Редактирано) Аз съм си малко мрачен тип, като малък ми се размина да ослепея и да си обезобразя лицето, те така! Като палите печката на село с бутилка спирт и, ако сте на четири години и няма никой на близо, никога не гледайте какъв ще е резултата ! Най малкото, ще поуплашите родата... Особено, като чуят писъците и ви видят с пламнали дрехи , веселоа история . Абе голяма беля бях, до двадесетата ми година, напоследък съм се кротнал . Харесва ми също как звучи, лошото е, че като го кажа и повечето си правят асоциации... с Ауди ! Редактирано 6 Ноември, 2007 от Ashes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #47 Отговорено 6 Ноември, 2007 Моя ник ми го измисли един колега.Когато започнах работа,бях едва на 20 години...............ехххххххххххх младини.....та името ми е Павел........как ли не ми викаха......Павката,Павелчо..................и от там ПЛЕВЕЛЧОне знам що съм и се сторил чак толкова вреден.....................не че съм примерен...................ама както и да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #48 Отговорено 7 Ноември, 2007 Моя е ясен, от "плющяне", просто ми звучеше смешно идиотски и си го оставих така - само тук използвам този ник, а като го регистрирах още си нямах Хонда и незнаех, че ще стана чак такъв Хондолюбител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #49 Отговорено 7 Ноември, 2007 За моя взех идеята от Робърт Джордан и "Колелото на времето". Един герой се казва Моридин, после разбрах че думата "мори" на латински означава смърт, сложих още едно р за по-красиво, и едно а за женски род, и така се получи. Първо мноого си бях харесала името Ланфеар,пак героиня от книгата,заради самата и личност,ама където и да се аддвах,се беше заето и трябваше да слагам цифрички отзад,като тийнеджърите Да земат да ме питат после,абе, Ланфеар101 (примерно), кои са другите сто преди тебе Та така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #50 Отговорено 7 Ноември, 2007 За моя взех идеята от Робърт Джордан и "Колелото на времето". Един герой се казва Моридин, после разбрах че думата "мори" на латински означава смърт, сложих още едно р за по-красиво, и едно а за женски род, и така се получи. Първо мноого си бях харесала името Ланфеар,пак героиня от книгата,заради самата и личност,ама където и да се аддвах,се беше заето и трябваше да слагам цифрички отзад,като тийнеджърите Да земат да ме питат после,абе, Ланфеар101 (примерно), кои са другите сто преди тебе Та така приятно ми е аз съм shaitan ( без 101 ) където не съм lookcho ... но с това име вече съм се срастнал - пощи , скайпове , игри и т.н. всичко ми е на lookcho .. балимамаму как се е появило - 95-та година бях решил че е много яко да се чати в мирка и това беше първото дето ми дойде на ум ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #51 Отговорено 7 Ноември, 2007 Хайде и аз да постна...Както мн от вас и аз започнах с мирк......доста време навсякъде ползвах Слартибартфаст ( герой от.... нз дълго е) ..... но ми писна и реших да сменя малко никчето и се стигна до звучното Фиилди ( басиста на Корн)... и така си и остана...като си ги ползвам на различните места и 2-та ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #52 Отговорено 7 Ноември, 2007 (Редактирано) Понеже се казвам Златозар реших, че моделът "Z" (баси изродията е тази количка) на Хонда ще бъде моят ник. За пръв път я видях преди 15-ина години в един Икарус, на ето такъв плакат: Ето още няколко снимки на легендата: И още тук... С извинение, ето малко японки Тушира Микура Миусука Мадете Пути Катояма Редактирано 7 Ноември, 2007 от Honda-Z Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #53 Отговорено 7 Ноември, 2007 Освен , че е легенда , а и продължава да се продава в Япония САМО , за което ме е супер яд Тука малко инфо за количката Или иначе по темата - По - дъртите членове на форума може би си спомнят , че в началото бях с друг ник - Naughty , идва от творческата ми кариера като writer ( така се вика на момчетата , които правят графити ) , а инспирацията идва от Хип Хоп групата Naughty by Nature , които са една много добра група за мене А сегашния ми ник Тино си идва от името ми на испански език Konstantino , така си ме рачиаха вкъщи , а в последсвие ми се стори достатъчно благозвучно и лесно за произнасяне и реших да се представям с това има , там където името ми Константин ще играе първоначална роля за сериозност и такива глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #54 Отговорено 8 Ноември, 2007 и моя е от мирката. исках маниак да регна ма беше заето пък манниак не звучи и стана манниакк или манни накратко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #55 Отговорено 8 Ноември, 2007 ми то за моя ко те повечето хора дето понаговарят малко английски сами могат да си отговорят такъв съм си и това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #56 Отговорено 8 Ноември, 2007 Преди 10 години... бил съм 6-7клас движех със скейтърите ... и те бяха първите дето ритаха едно такова плетено и пълно с нещо... много им се радвах ама ме беше страх такова... че ще им разваля играта ... обаче един ден се включих и се оказа. че изобщо не трябва да се уча ... все едно винаги съм го можел... някои му викат наркоманско топче , макар че това е идеален метод за губене на време с приятели ... сега вече поодъртях и чат пат в работата поцъкваме... hEka ....и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #57 Отговорено 8 Ноември, 2007 Моя е от пуберските години.Всички в квартала си казвахме така,ма само на мен ми остана до днес.Кучето ми също се казваше Омбре.Първата ми фирма също.Някои ми се извиняват че така ме знаелиДаже веднъж един влиза в сервиза и се оглежда,аз отивам при него и го питам кого търси а той :Ти кой си бе?Аз:СашоТой:Не ми требеш.Търсим Омбре. абе той моя е некв странен, появи се от нищото, година по-късно разбрах че дори има такава дума и дори че си има някакво значение и това преди 10-тина години някъде ... интересното е че дори значението на думата ми пасваше перфектно по-онова време и така си остана много хора дори името ми не знаят, за сметка на прякора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #58 Отговорено 13 Ноември, 2007 моя ник си има значение предполагам ,че на всички ви е ясно какво значи, а и ми го пише на гърба хаххахаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #59 Отговорено 14 Ноември, 2007 моят пък е скучноват като на Станчо, ама така де името ми е Ивелин, че от там често ми викат Иво Пък понеже съм все още с младежки дух, макар че някои другари ми казват, че съм стоял като директора на "Икономическия техникум", леден и суров,и се чувствам момък, реших да съм ивобой, а туй стз си идва от града, който много си харесвам и в който живея В темата имаше откъси от онова време на лудо чаткане, първите кибер стъпки в интернет запознанствата. Та тогава бях си измислил ника ibector, ма жените не ми връзваха особено и се отказах от него, бил просташки. Пък аз такъв джентълмен ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #60 Отговорено 14 Ноември, 2007 Е моя nick е малко трудничко да се разбере откъде идва И, чесно казано, ми беше много зор докато го измисля......но ето го резултата И все пак си има история:HONDA - най-великата марка Racing - най-великото занимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Z-Ro #61 Отговорено 14 Ноември, 2007 (Редактирано) Никакви интересни истории няма околи ника ми. Просто това е любимия ми рапър Редактирано 14 Ноември, 2007 от Z-Ro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #62 Отговорено 14 Ноември, 2007 Като бях в първи клас един приятел ми подари "Властелина на пръстените" и явно доста съм я харесал.И така.А преди това имаше и Дъга и там имаше "Билбо Бегинс - дотам и обратно"."Седят Фродо и Гандалф над огъня мрачни и пъхат отвреме на време ПРЪСТЕНА в него. Фродо: "Видя ли нещо ?Гандалф: "Не !"Фродо: "Пъхни го в огъня пак !"...Фродо: "Виждаш ли нещо ?"Гандалф: "ДА ! - Надпис !"Фродо: "Какво пише ?!?"Гандалф: "Made in China."Фродо: "От това се страхувах !" Аз работя на CAD/CAM системата NX /бивша "Unigraphics"/ .Дълги години тя е била под шапката на МакДонъл Дъглас /сега глътнати от Боинг/.Целия проект на F18 е правен на тази система , дори и двигателите на General Electric Aircraft Engines са проектирани и изработени с помощта на същата.Не че съм голям разбирач на самолети . Просто ми харесва - въпреки че остаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #63 Отговорено 14 Ноември, 2007 Емиииии, моя идва от любимата ми песен на любимата ми група AC/DC - Razor's Edge (върха на бръснача)Пък и превода ми харесва та така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #64 Отговорено 14 Ноември, 2007 Подобно на доста колеги моя произлиза от геймърските ми години (вече съм чист, не пипам CS). Ползвам го от 5-6г , превода е: scoff [skЈf] v подигравам се, надсмивам се, осмивам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #65 Отговорено 14 Ноември, 2007 Един колега спомена радиолюбителските позивни - та lz2lps идва от там:LZ - България2 - регионаLPS - Любомир Пламен Симеонов - брат ми (lz2plm) се казва Пламен. Отначало мислех LSS от Любомир Симеонов Симеонов, амакойто знае малко морза ще се сети че S е три точки и при скоростна телеграфия (120+ знака в минута) този който приема ще се чудиаджеба това 4ри точки следвано от 2точки ли са и всякакви комбинации от 6 точки Та това е от далечното минало когато бях радиолюбител - понеже е уникално и го ползвам навсякъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominator 0 #66 Отговорено 14 Ноември, 2007 Доминатор е модела на мотора ми.Honda Dominator 650cc Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #67 Отговорено 14 Ноември, 2007 (Редактирано) В училище бяхме двама адаши и на него си му викаха Боби а на мен класната Господин Дашев (това е фамилията ми. И съучениците ми започнаха така да ми казват на шега и после го трансформираха от Дашев -->Дашката и сега всичките ми приятелите ме знаят под това име, даже имах интересен случай, момче с което се познавам от 2 години и ме попита дали "Дашката" ми е истинкото име и на кой съм кръстен Редактирано 14 Ноември, 2007 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #68 Отговорено 15 Ноември, 2007 Абе тука само бивши CS цикльори ли има няма ли и бивши пациенти на Starcraft , Broodwar ... нещо.... предлагам спарка ?? - навремето доста ме биваше - adrln[cK] , хората с който съм циклил са ZeeRaX , VENOM , NGD , Jack Trades, Axorazal и много знайни и незнайни ламери и пациенти с тях отворихме инет залите в Пловдив, като аз бях най-слабия (и най-скромния ) ... старата школа ..шопската школа бяха "Х-кса" , мартин кур мур, диди БГ идвали са тука по турнири .. . Дето се вика Моя ник тука е в съкратен вариант - скучна работа - симеон Кесов - сК .. рядко се регистрирам та затва е и - 1 , казват ми и "цеКа".adrln- adrenalin...Да не се окаже че съм най-добрия старкрафтаджия сред хондажиите и най-голям манияк на хондите сред старкрафтаджиите.... (и на ДОТА ставам....) Хубави времена бяха ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #69 Отговорено 10 Декември, 2007 Бях доста луда глава което ме направи "лошото момче" а нямаше по подходящ ник от този за едно "лошо момче" и така вече 10 години! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #70 Отговорено 10 Декември, 2007 Едно време като малък бях луд на тема колела и се мъчих да правя всякакви номера с колелото. Обаче един път се претрепах много злобно и се наложи да ходя със специална превръзка на врата. Заради нея неможех добре да преизнасям думи като "с", "ш", "ч". "щ" и фъфлех (сега всичко си е наред). Та приятелите ми почнаха да ме бъзикат, казвам се Илия и те почнаха да ми викат Илияссссс. След това като започнах да си правя е-майл и да се регистрирам из интернет неможах да се сетя за ник и се спрях на този, пък си ме и кефи. Интерестното е, че като започнах да уча немски разбрах че превода на Ilias от немски означава Илияда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #71 Отговорено 11 Декември, 2007 Ам... Повечето може да се досетите от къде идва ника ми. В ранната зора на компютърните зали и целодневните игри на Half-Life аз така и си нямах ник с който да играя. След време излезе матрицата и нали се сещате беше голям хит та там на пича му викаха Нео ама мен не ми харесваше как звучи и малко творчество като всички останали и ето го от къде идва. С този ник съм от доста години май вече станаха десетина. Други никове който, често ползвам са Thomas Angelo (любим герой от една игра...), също така съм срещан и като Gabba (като повечето-чатърски историй в мирката) та повечето ме мислиха за момиче обаче уви, много малко хора знаят за какво говоря, а именно това е стил в техно музиката който е по хард и от хардкора. Та това са мойте никчета, най-често срещан съм с този. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #72 Отговорено 12 Декември, 2007 Mandylion - не знаех как да се кръстя, а по онова време много слушах The Gathering (както и сега, де) ... Та Mandylion е един от най - хубавите албуми на The Gathering.Иначе после разбрах и значението - not made by human hands (неръкотворен) ... Библейска история е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #73 Отговорено 13 Декември, 2007 Vito - от Кръстника - Вито Корлеоне, а EJ9 от колата която карам в момента. Някой ден може да стане и ЕК4 или ЕК9 Дай Боже! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #74 Отговорено 13 Декември, 2007 Jimmy - идва от едно филмче, което много ми харесва - Profit от 96'. Главния герой се казва Jimmy Stokowski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #75 Отговорено 13 Декември, 2007 преди години само АДХ-а включи от къде ми идва ника... после господата lz2lps и брат му също се усетиха...а всъщност каква е историята... захванах се с радио-любителство и докато ми дадат инициал с едно приятелче се отдавахме да пиратстване (ползвахме честотите без да имам право - тоест инициал) та понеже не пожелаха да ми дадат пиратския инициал които ползвахме lz1swr и поне си бях компютърджийче, та ми одобриха 1нет.. и така си останаиначе другия ми лиубим ник беше gnat още от хакерските години и си остана игри като lineage ... Vetrinari, сори ма не сме се засичали по сървърите, а и нещо риъл лайф рейсинг симулатора ми вдига повече адреналина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #76 Отговорено 14 Декември, 2007 Любимата ми песен е Princess of the Dawn, ама за мъжки род сложих част от името на албума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #77 Отговорено 6 Февруари, 2008 Моя е такъв, защото съм много капризна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #78 Отговорено 6 Февруари, 2008 а моя е такъв, защото това означава мечка на латински ,а мечките са ми любимите животни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #79 Отговорено 6 Февруари, 2008 При мен е така заради една добавка на Universal... Дълга история... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #80 Отговорено 6 Февруари, 2008 моя защо ли е такъв ха-ха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове