Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Терорист, в един друг форум много зеха да ти обсъждат осата и да не я вземат на сериозно :P:cool: даже това момче с калибрата май твърди, че той те бие :P:D заеби тея чокания, дракания и прочие те и бавареца 330д пооплюха, виж един незнаен войн какво изказва като те защитава + това:"

а за тази хонда може да бие зелената калибра ако пръсне поне 100кс. нитро

Няма нужда да пръска никво нитро,само требе да ми се обади за да му обясня колко грешно му е зацепен разпределителния вал,а от там и делкото и да му пратя направен бин за неговият сет-ъп
ако си заинтересован от неговата помощ ми кажи да ти дам някви начини за опит да се свържете ;) Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ника дето обсъждат Хондака, тоя Тошко с ВР-6 Голфа е доста зле ми се струва, за некви шотове от 100к.с. му се мотаят в главата.http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f...&start=1920Капака не ми липства ни най-малко, само първата ми любовница ми липства ама откак ме заряза и изнесох 2 серенади и пак не ми върза, тъй че на капака серенади няма да му правя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ника дето обсъждат Хондака, тоя Тошко с ВР-6 Голфа е доста зле ми се струва, за некви шотове от 100к.с. му се мотаят в главата.http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f...&start=1920

Ей много коментирана тая Хонда бре. Особено като четох за главата от "джитек" паднах от смях :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не пускам гола снимка ще кажа че това менове е GDM-проект, и както се вижда жена без цици и кола без лята джанта не върви.

Публикувано изображение

Док липсва ли ти намръщения капак вече :P

Ето го тук:

Публикувано изображение

червеното си е червено ;) кармаза :D

Това е ника дето обсъждат Хондака, тоя Тошко с ВР-6 Голфа е доста зле ми се струва, за некви шотове от 100к.с. му се мотаят в главата.

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f...&start=1920

Ей много коментирана тая Хонда бре. Особено като четох за главата от "джитек" паднах от смях :P

джитек, джадаи :cool: в крайна сметка един мърмот увива шоколада в калник от :P:D :D

ей сега пак поразгледах из нета какво интересно и видях, че сте се намесили в темата, но да знаете, че разлайвате кучетата :D

Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боли ме фара кого разлайваме. На пистата се решава, а не по форумите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hondю хубаво им го каза в темата -"С голям ........." ;) Утре ако поизсъхне може и да има наказани опели на пистата.Дано успея да дойда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес щели да идват от Калояново 4-5 BMW-та на Междене да се пускат към 15-15,30 часа. Ще се качим ли да ги видим какво ще покажат, може да има бая POWER в тях. Дано не ги уплаши времето и мокрежа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре кой ще идва до Шипка да гледаме планиското ? Състезанието ще се проведе на пътя към Бъзлуджа от Казанлъшка страна.Аз (ако не вали) в 8:30ч. ще бъда на Лук ойл - този към Шипка , който дойде дойде , пием кафе и тръгваме защото в 10:00 затварят трасето и трябва да вървим пеш през гората. След това може да се качим на Междене, ако не вали :DХайде че това ще е за тази година :)

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами мен може да минете да ме вземете от у нас че съм малко зле с бензина :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета,ако някой се колебае дали да ходи го съветвам да си го спести!Днес се качих да видя тренировките и се оказа че почти никой от заявените фаворити не е там(Дунев,Царски,Б.Борисов,Златков).За Паунов и Кискинов се знаеше че няма да идват!Искрен Маринов не завърши втория манш и може да не стартира утре!На Щерев Субаруто отново пламна и тои не е сигурен!Така,че е доста постно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше доста интересно , нищо че караха повечето като туристи . Времето беше супер , след това направихме едно Междене и денят беше оползотворен на макс ;)

Имаше и гости от Севлиево и Дряново (2 симпатични Прелюда ;) ръждилката не я гледайте ;) ) :

Публикувано изображение

Имаше сравнително доста пускания (благодарение на нас) и бих казал че промените по чипа са малко в + ;) Високите все още ги няма , ама към 5500-7500 определено се усеща повече дърпане (и нагледно се виждаше , миналата седмица не можех да правя чак такива ластици на Хондю ) . Дано и другите промени по чипа има ефекта, който очаквам.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше ми супер приятно момчета, надявам се да се виждаме и друг път. А на Теро и Хондю количките вървят невероятно. На мен Теро ми прави сигурно 2-3 коли разстояние

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе с повече от 2-3 коли ме наказва. Така като се замисли човек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първата дръпка изтървах 3-та и заради това беше 2-3 коли зад мен. 2-рата дръпка беше като хората :offtopic: Прелюдеца кефи , големия двигател си е кеф :cool: няма ли някой с Н22 че ми е интересно там как ще е.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че дойдоха колегите с Прелюдите че малко да вдигнат визуалното представяне на марката. Ние с тия ръждиви 4-ки само загрозяваме пейзажа :offtopic:МЕТАКА доста добре върви прелюдеца. Големия обем си казва думата на доускорението след 3-та. Ако имаше още 50 метра на разположение и щеше да ме прескочиш. There's no replacement for displacement.Теро да ми записваш новия чип и да слагаме колектора че много взех да изоставам.

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами с Х22 незнам в окръга дали има, може би в Търново. Но чакам едни спортни колектори и ще и сменя генерациятя. Ако има пари може и по голям дросел, но ще е по-нататък. Една идея ми се върти в главата. Понеже спортните конусовидни филтри вървят с алуминиева тръба, която според мен следва да се нагрява по-бързо от стоковата и да държи по-дълго топлото, според вас ако се увие в термолента няма ли да има поне малък ефект.

Редактирано от mEtaka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hondю, понеже някой съблюдател ми е изтрил отговора ми към теб ще ти отговоря пак ТУК,а не по телефона:

Трябва още малко да си поиграя с моя и твоя чип и като се опарича малко ще ида да ги запиша. Само трябва да ги прегледам на ново да видя да не забравя нещо и са готови. "Лънч контрол" искаш ли ?

Прелюда те дърпа(настига) на 3-та ама като ти пренаредим кутията ще се променят нещата :)

mEtaka, колкото по изолирано е - толкова по-добре :)

п.п. Ако може да не ми се трият постовете без причина ! :) пък ако аз съм забравил да кликна "add reply" се извинявам ...... уж снощи не бях се напил

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе познавам те - ти не пиеш. И не вярвам някой да ти е трил постовете. Ами сигурно те държи от возенето. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Matheo, трудно ще ме уплашиш :P Като знам че се возя при някой дето може да кара не ми е гипс :)

Една папарашка снимка на Hondю :D Само не знам какво е прегърнал тая кутия ?? :) ще да е някаква по специална вече :P :P

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам че пиете CAPPI-портокал, ако имаше УЗАКИ щях да го надуша отдалеч и да дойда да помагам. Тая ще да е по друга кутия щото е зглабяна на найлон а не на любовното одеало на Маугли. Мисля че това одеалце трябва да служи като запазена марка на "ГАРАЖИТЕ МАУГЛИ & ЧОРИ". Ей толкоз години и все нещо се прави, ако има някоя Хонда да е завършена и пак ще се намери нещо да се прави е тва е някаква краста бе колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Одеалото е само когато се монтира нещо по колите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В събота ще го постиламе това одеяло. Малък, взех болтове за колектора, нямаше шпилки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) днеска изрязах гарнитурите най-накрая :) Въпроса е само колко ще разпъваме одеялото : като за колектор или като за ск кутия :) може да се наложи да се сменят отдолу болтовете с пружините ама то в събота бачка топ сервиза, ще вземем от там (пък може и аз да имам някъде ама не се знае къде). Док, това одеяло ако бях сложил кутията на него и да го омажа с масло , Маугли щеше да получи удар сигурно. Ако пък беше оживял после аз щях да получа удар ама с чук :)п.п. трябва да развием първо скъсаната шпилка ! Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специални благодарности на Терориста, АМД и Чори за добрата работа която свършихме днес.Евала пичове !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то да взема и аз да благодаря на Терориста и АМД, че днес бях в бокса при тях. Другата седмица ако е хубаво времето ще дойда да ви помачкам малко със седана, обаче няма да е лошо да вземете някоя друга ск кутия, че на мойта нещо не може да се разчита.Хондьо обади сега с новата кутия повече ли бяга?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идвай към Алеко , тука май взе да вали и не се знае да ли ще се качим :dry: п.п. 088 7768689 - ако не можеш да се оправиш до Алеко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкият дъждец не ни попречи да се качим и по бръмчим ;) Много вървят тези 4-ки ,а ефекта от кутията е много добър.В резултат на гонките счупих нещо :dry: но не можахме да го локализираме,като покарам малко ще си покаже какво е, кутия или нещо по делкото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

звяра (трактора) на Хондю върви значително по-добре. Направо няма нищо общо :worthy: сега вече може да се каже че сме свършили добра работа :(:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сте бързи станали май. Аз друг път като идвам изобщо не мисля да се меря с вас. Теро, братле тоз нисан днес, му показа за кво иде реч. Хондьо, колата върви страхотно, а и звукът и е невероятен- "Като шестак" верно. Трябва да развивам някакъв проект и аз, че.......

Редактирано от mEtaka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:( абе не точно . в края на 3-та ме подмина и накрая беше 2 коли пред мен . Иначе до средата на пистата го растрелях ама тая турбина тегли яко мама и :worthy: Хондю много взе да върви . Ама аз съм си виновен , знаех си че трябва да му сложа старите предавки :worthy: :worthy: Иначе ела някой път на кафе преди да се качим на пистата и ще те филмираме с години напред :worthy: Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес след гонките мога да кажа че сме напипали вярната посока на развитие. Имаше доста голяма разлика с новата хибридна кутия и колектора.Естествено имах и проблеми - едната шпилка която държи колектора към главата е скъсана и доста излиза от там и като цяло разбалансира работата на мотора. Звука на трактор идва точно от там ;).Имам за смяна и гърне , защото сегашното ми е на 40 мм ;) + един нов чип стабилно назобан от Терориста. И за тази година стига че голям филм стана.Важното е че сме далеч по-конкурентни отколкото в началото на сезона ;)АМД кога я счупи тая кола бе , аз не разбрах ?Теро опъна ли му ушите на оня турбо Нисан с голямия лаг :D ?МЕТАКА - Мисля че единствения проект за който може да мислиш е суап на втек глава от H22.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей само зарибявате хората ;) Аз пък мойта кола без да я водя по писти си я троша. Днес скъсах един от болтовете не капака на клапаните, ама поне успях да го боядисам ;) Ако някой има излишен болт да свирка, че съм на зор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден Марта ! :) Всичко най - хубаво и скоро да сложиш някоя палава Б-серия ;):);):fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден Марта ! :) Всичко най - хубаво и скоро да сложиш някоя палава Б-серия ;):);):fun:

Честит Рожден Ден и от мен,много здраве и успехи с новите проекти.Кога се събирате,да вземем да прескочим да пообменим малко опит,че гледам доста напреднахте с материала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧРД , Марти :)Да си жив и здрав най-вече, и нека хеч-а става все по-бърз :)Наздраве ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много здраве и суапове на Марто, той беше първия D15Vtec в региона даде добро начало на цялата група. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за пожеланията на всички,да ви се връща :lol::bash: kleni всяка неделя е сбирката от 14 00 в "Алеко "

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за пожеланията на всички,да ви се връща :lol:;) kleni всяка неделя е сбирката от 14 00 в "Алеко "

тази неделя ще прескочим да ви видим,това "алеко" някакво кафе ли е и къде се намира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...