bobo21 0 #1 Публикувано 5 Септември, 2007 http://focus-news.net/?id=n776246 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 5 Септември, 2007 Ужас лека му прьст на колегата членувал ли е в форума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #3 Отговорено 5 Септември, 2007 жалко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 5 Септември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 5 Септември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръст ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #7 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев #8 Отговорено 5 Септември, 2007 Да почива в мир... А всички останали - умната, ей! Като гледам какво "бойно поле" е по пътищата... направо не ми се тръгва за Варна утре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 5 Септември, 2007 Жалко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #10 Отговорено 5 Септември, 2007 http://focus-news.net/?id=n776246 Много жалко за момчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #11 Отговорено 5 Септември, 2007 Rest in peace Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #12 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръст ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #13 Отговорено 5 Септември, 2007 http://focus-news.net/?id=n776246ГОСПОД да го Прости. Нека Пътува в Мир ,А ние със Страхопочитание при високите Скорости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #14 Отговорено 5 Септември, 2007 Бог да го прости Аз вече не карам с повече от 100, макс 120 на магистралата.......не че е пълна гаранция, понеже не зная този срещу мене как кара, но поне аз да направя нещо за да не ставам убиец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
окото 0 #15 Отговорено 5 Септември, 2007 Лема му пръст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #16 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръст и най-искрени съболезнования към близките му... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #17 Отговорено 5 Септември, 2007 лека му пръст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #18 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръстп.п:Незнам вече по улици ли караме или по бойно поле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #19 Отговорено 5 Септември, 2007 лека му пръст.и наистина колеги умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #20 Отговорено 5 Септември, 2007 нека почива в мир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #21 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръст на колегата.Трябва сами да се пазим, времето се променя вече и е необходимо да се кара с доста резерви.И без това е пълно с идиоти по пътищата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #22 Отговорено 5 Септември, 2007 Лека му пръст. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #23 Отговорено 5 Септември, 2007 Бог да го прости момчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #24 Отговорено 5 Септември, 2007 Мир на праха му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasilis 1 #25 Отговорено 5 Септември, 2007 по4иваи в мир колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #26 Отговорено 5 Септември, 2007 лека му пръст на момчето . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #27 Отговорено 5 Септември, 2007 Кофти работа Да почива в мир. И карайте внимателно ! .... Както каза Майната не е гаранция , но подобрява шансовете ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #28 Отговорено 6 Септември, 2007 Leka му пръст на момчето . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #29 Отговорено 6 Септември, 2007 Лека му пръст и мир на пръха му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blade 0 #30 Отговорено 6 Септември, 2007 Rest in peace Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
amtrak 0 #31 Отговорено 6 Септември, 2007 Лека му пръст на момчето ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delineator 2 #32 Отговорено 6 Септември, 2007 Бог да го прости ...Лудница е по морето и по пътищата натам. Всеки път като се върна имам чувството че съм се отървал..Не е нормално това.Карайте по-бавно и внимателно с изпреварването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #33 Отговорено 6 Септември, 2007 дано по-рядко има такива поводи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #34 Отговорено 6 Септември, 2007 Лека му пръст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #35 Отговорено 6 Септември, 2007 лека му пръст! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #36 Отговорено 6 Септември, 2007 (Редактирано) брей 3 страници съболезнования изписахте за човек, дето не познавате, който на всичкото отгоре е карал безрасъдно бързо на мокър пътизобщо не се чувствам съпричастен от това, че е карал хондадобре че е затрил само себе си, защото трудно се 'загива' при такива обстоятелства при спазване на разумна скорост: При спускане в десен завой от Обзор в посока Слънчев бряг лек автомобил "Хонда сивик" се завърта върху пътното платно и се удря странично в товарен автомобил "Ситроен".един пишман рейсър по-малко! Редактирано 6 Септември, 2007 от XapBu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bakura 0 #37 Отговорено 6 Септември, 2007 Лека му пръст .П.П. - Както казаха и другите колеги , отваряйте си очите на 16 снощи един ме засяка от пред ... без мигач , без нищо ... дори не се извини ... добре , че имам ABS , иначе щях да хвърля целия ми труд по предницата ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #38 Отговорено 6 Септември, 2007 брей 3 страници съболезнования изписахте за човек, дето не познавате, който на всичкото отгоре е карал безрасъдно бързо на мокър пътизобщо не се чувствам съпричастен от това, че е карал хондадобре че е затрил само себе си, защото трудно се 'загива' при такива обстоятелства при спазване на разумна скорост: При спускане в десен завой от Обзор в посока Слънчев бряг лек автомобил "Хонда сивик" се завърта върху пътното платно и се удря странично в товарен автомобил "Ситроен".един пишман рейсър по-малко!Всички сме хора бе човек. На мен кола ми е занасяла и с 80км. Искренните ми съболезнования за момчето и лека му пръст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #39 Отговорено 6 Септември, 2007 Rest in peace!На 5.09. и аз ходих до Варна,бързо карах,че ме гонеха много задачи,ама пътя беше сух,поне до 12.00 на обяд.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #40 Отговорено 6 Септември, 2007 Лека му пръст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове